Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Sis Terhibur,"-Fasha Sandha Puji Mael Totey

3-11-2020 01:57 PM| Komen: 36

Foto: IG

Filem Mael Totey The Movie telah berjaya menarik perhatian Fasha Sandha.

Di Instagram, Fasha ada memuat naik video menyaksikan dia dan keluarga sedang menonton filem tersebut.



“Selayaknya mendapat review secara percuma, sebab sis terhibur tengok MTTM.

“Masih di Astro First siapa belum tengok, tengoklah.

“Insyaallah boleh buat kita ketawa tengok cerita cerita ni sempoi ja. Sapa paham bahasa kelantan, mesti akan gelak.

“Good job team,” katanya.


Di ruangan komen ramai yang memuji Fasha kerana sudi berkongsi ulasan dan menyokong hasil karya anak muda. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 36
Komen

Previous : Mawi Suka Pilih Kroni?

Next       : Azza Elite Meniaga Di Lokasi Shooting, Tak Apa Ke?

Komen Terbaru

Quote inspektoremos21 4-11-2020 10:34 PM
Terhibur ke? Ayah iols yg sskjp pun baru tengok 5 minit dah tukar channel lain.

Lain-lain Komen

Quote dudaberhias 3-11-2020 02:01 PM
Quote Kurex 3-11-2020 02:10 PM
Oh Tuhan.........
Quote buapakperut 3-11-2020 02:11 PM
tak lawak pun sheol mengilai.. btw ape totey2 tu
Quote Mekpah 3-11-2020 02:13 PM
Senang terhibur rupanya pasha
Quote LadyCarefree 3-11-2020 02:25 PM
Mekpah: Senang terhibur rupanya pasha



Sebetulnya low iq rupanya pasha dan hasbeng
Quote husna_amal 3-11-2020 02:32 PM
Tak kisah pun dengan mael totey. Cuma tertarik tengok baby girl fasha ni...comey amat..
Quote YomiuriLandMae 3-11-2020 02:35 PM
“Insyaallah boleh buat kita ketawa tengok cerita cerita ni sempoi ja. Sapa paham bahasa kelantan, mesti akan gelak."

Oooo so sape yg x phm bahasa kelantan takkan gelak la kan..
Okay thanks pasha for the tips!
Quote red_velvet 3-11-2020 02:35 PM
Best sangat ke ci te ni. Dengar loghat kelantan pekat terus turn off nk tengok
Quote Normabaru 3-11-2020 02:39 PM
Sskjp je sapot. Hahaa
Quote JiEunTak 3-11-2020 03:47 PM
Ini pun leh jadi benang kat Cari. Mohon mod delete lah benang2 x berpaedah dan x beri apa2 input membina mcm nih
Quote putehkundor 3-11-2020 04:07 PM
tu jerrrr...panazzz gossip
Quote September14 3-11-2020 04:55 PM
Komen drpd pelakon badang the movie what u expected
Quote kiah_mai_pulak 3-11-2020 05:01 PM
nak job berlakon la tu... sedehhhhhhhh
Quote Minami2013 3-11-2020 05:21 PM
I pun tak de hati nk tgk.. pernah tgk youtube sbb popular sgt depa ni tapi tak tau ape nk gelak. So i tgk utk 1,2 minit je dah surrender. Cuma utk support pelakon2 oku tu ok lah.. at least depa cari rezeki yg halal.
Quote Skuau 3-11-2020 05:28 PM
boleh la antar ke festival filem asia pasifik....
Quote biozipstar 3-11-2020 09:08 PM
omg comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa anak paca!
Quote newyork 3-11-2020 09:25 PM
Takleh tgk crita sskjp kecuali sabri yunus punya cerita
Quote newyork 3-11-2020 09:25 PM
Takleh tgk crita sskjp kecuali sabri yunus punya cerita
Quote unguaurora 3-11-2020 09:56 PM
Baru la elok kejadian anak fasah ni

Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top