Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Lima Tahun Buka, Nina Iskandar Dah Kembali Bertudung?

3-11-2020 01:17 PM| Komen: 46

Lima tahun dah tak pakai tudung, Nina Iskandar nampaknya memberi bayangan dah kembali bertudung menerusi beberapa keping gambar terbaharu yang dimuat naik di Instagram.

Di rungan komen, ramai yang mendoakan agar pelakon ini istiqamah.

Foto: IG

Di Instastory pula, Nina ada menjawab soalan rawak dari peminat tentang cara dirinya bermuhasabah.



“Solat buat kita rasa tunduk. Apa sahaja yang kita buat perlu ada tujuan dan perkara pertama adalah untuk Allah.

“Sebelum anda buat sesuatu, baik atau buruk, nilai niat anda. Dan sentiasa bertaubat. Langkah pertama mulakan dengan istighfar,” jawabnya.




Sebelum ini Nina pernah bertudung setahun namun membuat keputusan untuk membukanya pada tahun 2015. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 46
Komen

Previous : Afieq Shazwan Layan Peminat Macam Kekasih

Next       : Mawi Suka Pilih Kroni?

Komen Terbaru

Quote newme11 6-11-2020 10:05 AM
alhamdulillah , semoga lebih istiqomah hingga akhir hayat….

Lain-lain Komen

Quote Ara_roro93 3-11-2020 01:29 PM
K ... alhamdulillah , semoga lebih istiqomah hingga ke nafas terakhir yaa. Harap tidak laa buka tutup2 sampai AJM taw !
Hope jugak vukan gimik marketing semato2 demi mengeUPkan populariti balik hokey !

Ntah laa walaupun di luaran nina nie nampak very the Ajet2 Dvah tapi totap I ado soft spot dgn sheolls nih
Quote suzycutegal 3-11-2020 01:30 PM
Alhamdulillah.... baik la tu
Quote jerukkedondong 3-11-2020 01:57 PM
Lain nya muka dia....
Quote dudaberhias 3-11-2020 01:58 PM
alhamdulilah ... cumanya kening dia tu memang lukis ala2 anime shin chan ke atau memang original?
Quote SR4tahun 3-11-2020 02:02 PM
dudaberhias replied at 3-11-2020 01:58 PM
alhamdulilah ... cumanya kening dia tu memang lukis ala2 anime shin chan ke atau memang original?

dia mmg sejenis suka lukis mcm tu dari dulu. sebelum iols bukak thread ni, iols dah tarik napas bersedia nak tgk kening dia shin chan lg ke tak, ternyata masih berbisaaaa
Quote Nana_Man 3-11-2020 02:03 PM
Anak dia is damn cute!!
Quote dudaberhias 3-11-2020 02:04 PM
SR4tahun replied at 3-11-2020 02:02 PM
dia mmg sejenis suka lukis mcm tu dari dulu. sebelum iols bukak thread ni, iols dah tarik napas be ...

oooo ye ke kaka... patut la heran je tengok kening dia lagipun tak follow dia...ingatkan dia mekap sempena sambut halloween haritu tapi sampai harini tak basuh2 lagi kening tu, ye la waterproof mascara, aaagitu
Quote wenza 3-11-2020 02:05 PM
I suka dia ni bila bercakap. Rasa smooth je percakapan dia. Pastu bila dia cakap english tu i rasa mcm sedap didengar. Gittewww

Dia ni antara pelakon talented yg x kayu.
Quote missbigrockstar 3-11-2020 02:19 PM
Comey anak dia. Bulat
Quote chekacheku 3-11-2020 02:21 PM
Tv 3 duk tyg blk drama2 si nina ni..tlintas di ati aku body dia mcm mak2 betul zmn ank dara dulu..ke mmg jenis chubby..drama tajuk setelah cinta pergi
Quote husna_amal 3-11-2020 02:21 PM
Bagus lah. Kalau dapat terus istiqamah terus. Jangan on off lagi.
Quote buapakperut 3-11-2020 02:25 PM
kenapa kening sis macam london bridge
Quote Belibis 3-11-2020 02:41 PM
jerukkedondong: Lain nya muka dia....

Kening tetap sama..ha ha
Quote LadyCarefree 3-11-2020 02:57 PM
Aura kefakean kuat
Quote TomyamPuteh 3-11-2020 03:06 PM
Si nina ni x bertudung pon cantik,bertudung lg lah cantik. Semoga istiqomah
Quote minahmanja 3-11-2020 03:08 PM
Iols tak rasa dia bertudung fully.. maybe sbb rakyat brunei tgh berkabung kot.. agaknya la
Quote putehkundor 3-11-2020 04:21 PM
awat dah macam rupa acik jual nasi lemak tepi jalan
Quote Mawar91 3-11-2020 04:41 PM
Meols ade terbace kat mStar sheols ckp klu ade perempuan lain nak kaco rumah tangga kite baling je mercun kat bumbung ke rumah perempuan tu..meols tergelak je Bace Sebb bukan Sheol sebelum ni pon Ade kes merampas jugak ke?atau sheol ade amnesia tetibe Lupe sheols pon pernah merampas?
Quote kirana_22 3-11-2020 04:47 PM
chekacheku replied at 3-11-2020 02:21 PM
Tv 3 duk tyg blk drama2 si nina ni..tlintas di ati aku body dia mcm mak2 betul zmn ank dara dulu..ke ...

Yup she's chubby dlm drama tu. Lagi2 scene pmbukaan yg dia pakai gaun putih. Nmpak sendat sgt.. Maybe tgh seronok bercinta ms ni.
But dlm sha & shah, sheols sgt gergous..
Make up, pakaian & body pn lawa gilos dlm drama ni smpai iols tertanya cantiknya la hai pompuan ni. Masa tu x kenai lg sapa dia...

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top