Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Afieq Shazwan Layan Peminat Macam Kekasih

3-11-2020 12:41 PM| Komen: 33

Afieq Shazwan sentiasa menjadikan peminat setianya sebagai keutamaan.

Katanya dia menganggap peminat seperti kekasihnya yang perlu sentiasa dihargai.

Foto: IG

"Saya melayan peminat seperti 'girlfriend' kerana saya mahu mereka rasa dekat dan dihargai. Ia tidaklah bermaksud hubungan terjalin lebih daripada itu, cuma ia adalah satu cara menghargai peminat yang tidak putus-putus menyokong kerjaya saya sejak dahulu.

"Saya dan peminat tidak hanya berhubung dalam laman sosial, malah kami mempunyai kumpulan di Telegram yang mana saya selalu berkongsi video aktiviti. Ia juga cara saya menjaga hubungan dengan mereka," katanya kepada BH Online.



Tambah penyanyi lagu Lelaki Di Telefon ini, paltform media sosial membilehkannya mengekalkan hubungan baik dengan peminat.

Afieq juga membolosi pencalonan bagi kategori Penyanyi Lelaki Popular Xioami Malaysia dalam Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-33.

"Kumpulan di Telegram wujud sejak pembabitan saya menerusi program Big Stage musim pertama, dua tahun lalu. Bukanlah baru diwujudkan selepas menembusi pencalonan ABPBH 33.

"Soal undi, saya serahkan pada tangan peminat. Jika ada rezeki tak ke mana, tetapi saya tidak meletakkan harapan yang tinggi. Ini kerana saya pernah dicalonkan Artis Baharu Lelaki Popular, tahun lalu.


"Saya bersaing dengan penyanyi hebat menerusi kategori Penyanyi Lelaki Popular Xioami Malaysia, tahun ini.

"Jika tak menang pun tidak mengapa. Ini kerana sudah dicalonkan dan berdiri sebaris dengan nama-nama hebat pun sudah rezeki besar." -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 33
Komen

Previous : Bukan Perempuan Murahan, Scha Elinnea Tak Jenis Senang Diajak Ke Ranjang

Next       : Lima Tahun Buka, Nina Iskandar Dah Kembali Bertudung?

Komen Terbaru

Quote NazRysha 5-11-2020 02:21 PM
suka lagu dia lelaki di telefon tu

Lain-lain Komen

Quote Perawankota 3-11-2020 12:47 PM
Yer ker tu
Quote RatuDunia94 3-11-2020 12:47 PM
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Quote Kurex 3-11-2020 01:01 PM
Bila video dia nak leak?
Quote husna_amal 3-11-2020 01:02 PM
ABPBH kali ni bbnu je lah yang naik. Keputusan hambar lah nanti.
Quote hasniey 3-11-2020 01:03 PM
Dia ni brlakon ok jgk.
Quote gadiz 3-11-2020 01:14 PM
Haritu tengok rancangan apa ntah die tunjuk rumah die ade mini zoo... Ank org have2 die ni.. tapi x eksen.. bgus dek!
Quote miss_strangers 3-11-2020 01:17 PM
gadiz replied at 3-11-2020 01:14 PM
Haritu tengok rancangan apa ntah die tunjuk rumah die ade mini zoo... Ank org have2 die ni.. tapi x  ...

Oh anak Orka ke?? Tapi nampak la jenis xsombong n xkekwat...nampak jenis friendly...ni geng sekali dgn budak azzam tu kan..yg berlakon cite Kat astro ceria tu..Lupe tajuk dah
Quote suzycutegal 3-11-2020 01:31 PM
Apa apa je la dik
Quote Ara_roro93 3-11-2020 01:32 PM
Huarrrrggghhhhh ... btw taniah suare u not bad laaa dikk !
Sis minat nyanyian u jah hokey , tapi karakter & muka u sis turn down. Idok lerrr tau mengape pulok begitu jadinya ,

Done jujur
Quote buapakperut 3-11-2020 02:16 PM
buaya daratz ke dekk
Quote YomiuriLandMae 3-11-2020 02:51 PM
adoi lenguh pulak mulut ni asyik menguap..
Quote TomyamPuteh 3-11-2020 03:08 PM
Lagu lelaki di radio tu dia tujukan utk @Kurex ke?
Quote Kurex 3-11-2020 03:22 PM
TomyamPuteh replied at 3-11-2020 03:08 PM
Lagu lelaki di radio tu dia tujukan utk @Kurex ke?

Di Telefon kan?
Quote Yunbin 3-11-2020 04:38 PM
Kira nak provide fan service terbaik ke dikkk?jangan memain kang dapat peminat psycho baru tau
Quote dudaberhias 3-11-2020 04:41 PM
sape yang kena layan persis kekasih tu tak mimpi ngeri ke...
selalunya rhoper gi ni @Kurex dan @Themilo je boleh hadap sebabnya dah biasa praktis tutup lampu
Quote Kurex 3-11-2020 04:44 PM
dudaberhias replied at 3-11-2020 04:41 PM
sape yang kena layan persis kekasih tu tak mimpi ngeri ke...
selalunya rhoper gi ni @Kurex dan @The ...

Penis saiz mega
Quote tikusmontok 3-11-2020 04:46 PM
Who r yus?
Quote LostStar 3-11-2020 04:47 PM
Dlm bbnu daku suke budak ni jek.. punya la x menyombong dan baguih la..
Quote September14 3-11-2020 04:52 PM
Peminat sorg 2 boleh la ckp mcmtu

Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top