CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Aaron Aziz Tunjuk 'Baki' Dalam Akaun - "Artis Pun Manusia Biasa"

3-11-2020 10:25 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 17481| Komen: 134|Original author: Oleh: LilRose

Description: Datuk Aaron Aziz dalam hantaran terbaru di Instagram menunjukkan artis juga manusia biasa. Tak semua hidup serba-serbi mewah.
Datuk Aaron Aziz dalam hantaran terbaru di Instagram menunjukkan artis juga manusia biasa. Tak semua hidup serba-serbi mewah.


Kredit foto: IG


Bersama hantaran itu, Aaron turut berkongsi tangkap layar baki dalam akaunnya.

Dalam masa sama, dia sempat berseloroh bertanya kepada pengikutnya makanan apa boleh dibeli dengan baki RM40 itu untuk empat orang.


Kredit foto: IG

"Ramai orang suka tayang kemewahan. Saya nak kongsi ke tak mewahan. Artis pun manusia biasa, cari rezeki sama juga. Bagi tip sikit boleh pesan makan apa eh dengan RM40 untuk empat orang?" tulisnya.


Pun begitu, ramai tidak percaya hanya itu satu-satunya akaun Aaron. 


Kredit foto: IG

Malah, ada yang meninggalkan komen mengatakan akaun simpanan isterinya, Datin Diyana Halik saja sudah mengumpul berjuta-juta. - CARI
2

Bagus

Marah
3

Terkejut

Sedih
5

Lawak

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • MarissaMiller88

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Suchi 3-11-2020 10:29 AM
Takkan ada satu acc bank je iols yg marhaen ni pun ada lebih drpd 1 acc bank.

Mesti yg tinggal 40 hengget ni acc personal.
Acc company mestilah banyak kosong kat belakangnya kan.
Quote Themilo 3-11-2020 10:31 AM
nasib baik tunjuk baki akaun..

kalau tunjuk bebur*ng, pasti @Kurex dah merempan kat thread ni..
Quote tembamgirl09 3-11-2020 10:34 AM
nak perhatian tu je
Quote doubleA 3-11-2020 10:35 AM
Rajin sungguh banyak2 #
Quote rosasen 3-11-2020 10:37 AM
akaun maybank aku pn ujung2 bulan tinggal 2 angka je.. sebab dh byr bil, shopping online sume tu.. akaun lg 1 ada byk lg..
Quote genUmi 3-11-2020 10:37 AM
hmmmmm
  tak kesian


ramai lagi yg susah
Quote Normabaru 3-11-2020 10:37 AM
Hahahaaha.. Org klu ade 40 je xbt ig live bang aron. Dh start pm dm kwn2 minta pinjam etc.. Ni siap ko blh rilek dgn hp bt ig live.. Agak2 la broooo
Quote KBW2 3-11-2020 10:38 AM
Apooolah buat gini. Macamlah orang tak tahu kau ada banyak akaun. Boleh tak, tak payah propa?
Quote minah_selekeh 3-11-2020 10:43 AM
Tak perlu kot..
Quote husna_amal 3-11-2020 10:43 AM
Abam aaron tanya makanan apa boleh beli dengan rm40 tu. Banyak pilihan boleh beli dengan rm40 tu. Mungkin abam biasa belanje ratus2 ni sekali makan.
Quote mamaneesa 3-11-2020 10:43 AM
ala, dia saja jela...kang tnjk baki 6angka dah org kata riak pulak
Quote putehkundor 3-11-2020 10:47 AM
beli ayam dan sayur. suruh bini kau masak
Quote lil_honey 3-11-2020 10:48 AM
dah tu anak dia pegi jepun tu guna acc mana bayar tu ini?
Quote Nnasda53 3-11-2020 10:49 AM
propa je lebih hurmmm
Quote nisako 3-11-2020 10:52 AM
beli ayam ke.. sayur ke,,telur ke  masak la..............
Quote msel 3-11-2020 10:54 AM
Mengadanya dia ni.. hashtags kemain nak bagitahu duit ke mana
Quote Knowlee 3-11-2020 11:12 AM
Boleh jual la title Datuk tu. Dpt la 100k kot.
Quote sayangselasih 3-11-2020 11:13 AM
doubleA replied at 3-11-2020 10:35 AM
Rajin sungguh banyak2 #

meols terhibur dengan hashtag dia selalu.
Quote VespaSilbe 3-11-2020 11:18 AM
Tak kesian...  
Binik dok kelek beg Gucci


Lihat semua komen(134)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 01:20 PM GMT+8 , Processed in 0.109768 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top