Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Nad Zainal Hamil Anak Kedua

2-11-2020 02:24 PM| Komen: 33

Nad Zainal berkongsi berita gembira dengan peminat!

Pelakon ini mengesahkan dirinya kini sedang berbadan dua.

Kredit foto: IG

Di Instagram, Nad memuat naik gambar baby bump dengan kapsyen, 

"Bismillahirahmanirrahim. My 9 months journey begins YEM NAK JADI ABANG LONG."


Bagaimanapun Nad tidak menyatakan berapa usia sebenar kandungannya.

Nad dan Falliq berkahwin pada 18 Disember 2015 dan dikurniakan seorang anak lelaki, Fahad Ibrahim, 4 tahun.



Tahniah sekali lagi buat Nad dan keluarga. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 33
Komen

Previous : Ben Ali, Nadiyah Shahab Diiktiraf Antara Individu Paling Berjaya Di Malaysia

Next       : "Kenapa Ramai Pertikai Hotel 'Cina' Yang Saya Reviu?" - Hana Azraa

Komen Terbaru

Quote leftrani_kel 30-11-2020 02:57 PM
Tahniah..semoga semua nya Selamat

Lain-lain Komen

Quote husna_amal 2-11-2020 02:27 PM
Semoga lepas ni dapat baby girl pula.
Quote kiah_mai_pulak 2-11-2020 02:29 PM
oohhh dh tu kita semua kat sini nk kena mngangkang smbil ngadap phone baca gosip ni ke mcm mana??
Quote LostStar 2-11-2020 02:50 PM
ada cerita cucu nek apa ntah baru2 ni tgk.. eh comel plak beliau.. mungkin pembawakan anak..
Quote ais_kosong 2-11-2020 03:09 PM
kiah_mai_pulak replied at 2-11-2020 02:29 PM
oohhh dh tu kita semua kat sini nk kena mngangkang smbil ngadap phone baca gosip ni ke mcm mana??

kak kiah masih tidak dapat melupakannya ya
Hodoh la kak kiah kalau buat begitu..
Quote akuHavocczz 2-11-2020 03:51 PM
malaysia sekarang dh kekurangan heroin. mostly kalau tak pregnant, tengah dlm pantang.
Quote hatikudus 2-11-2020 03:54 PM
LostStar replied at 2-11-2020 02:50 PM
ada cerita cucu nek apa ntah baru2 ni tgk.. eh comel plak beliau.. mungkin pembawakan anak..

Cucu nek putih sabtu mlm lepas. Aku tgk jugak, mmg cute dia dlm citer tu. Berlakon pun bagus...
Quote suzycutegal 2-11-2020 04:13 PM
Tahniah sis
Quote Perawankota 2-11-2020 04:13 PM
Tahniah.. Tapi nk tanyalah, dia ada repair muka ke.. Hidung makin mancung cantik.. Kalau x, maaf lah.. Aku Tanya jer..
Quote binipopeye 2-11-2020 04:44 PM
dia ni makin cantik... dulu biasa2 jer...

Quote binipopeye 2-11-2020 04:46 PM
kiah_mai_pulak replied at 2-11-2020 02:29 PM
oohhh dh tu kita semua kat sini nk kena mngangkang smbil ngadap phone baca gosip ni ke mcm mana??

cer masuk gosip jahlop & pubebird dia... kt cari kt fb ig segala hah itu smpi terkangkang baca... akhirnya ade jantan org sudi terima jahlop asek berlendir bertukar jantan
Quote snowater 2-11-2020 07:01 PM
Die ni inject kulit bg putih ke? Putih semacam plk skng..
Quote Kancilkering 2-11-2020 07:52 PM

suka tgk yem tu... lepas ni tolong ibu jaga adik...
Quote TomyamPuteh 2-11-2020 07:53 PM
Dia ni pndai berlakon. Itu x dapat dinafikan
Quote RatuDunia94 2-11-2020 09:12 PM
Maknya kemain tayang kaki kat taman damapi terlupa nak jaga gigi anak yg rosak kehitaman..
Quote transgenix 2-11-2020 09:18 PM
Dia ni iras Haliza Misbun masa muda2 dulu
Quote Carcosa 2-11-2020 09:55 PM
Heishhh kemain lawo mak nya. Bapak nya no comment Taaapi, jagalah gigi anak ko, Nad hoiii. Memang lah gigi susu. Tapi kena jaga juga. Dahla kat tgh2 gigi depan tu. Ewww laaaa. Anak baru 4 tahun, gigi dah berkulat mcm tu. Lama lagi kot, gigi susu nak luruh. Anak aku 3 tahun, every 6 months jumpa dentist start drpd umur 2 tahun. Ada coklat2 sikit, dentist dah scale kasi bersih.
Quote minah_selekeh 2-11-2020 10:08 PM
Tahniah la pada Nad sekeluarga..
Quote suzycutegal 3-11-2020 01:30 PM
Tahniah semoga selamat anak n ibu
Quote chekacheku 3-11-2020 03:46 PM
Tahniah semoga selamat melahirkan..mcm dah 5 bln ke atas je..

Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top