CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Padan Muka! Nak Sangat Tengok Orang 'Main' Dalam Kereta

2-11-2020 01:40 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6175| Komen: 18

Description: Lelaki 'menonton' pasangan berhubungan intim di dalam sebuah kenderaan didenda 300 pound (RM1,610) kerana melanggar perintah berkurung.
Lelaki 'menonton' pasangan berhubungan intim di dalam sebuah kenderaan didenda 300 pound (RM1,610) kerana melanggar perintah berkurung.

Memetik The Sun, Daniel Lewis, 24, ditemui berada di dalam kereta bersama dua lagi lelaki yang menyaksikan sepasang kekasih berhubungan intim di kawasan tempat letak kereta Stoke Wood berhampiran Bicester.



Gambar hiasan

Menurut laporan Oxford Mail, kejadian berlaku pada 17 Mei ketika perintah berkurung dilaksanakan yang tidak membenarkan lebih dari dua individu berkumpul di satu tempat.

Mahkamah Majistret Oxford memerintahkan Lewis membayar denda berkenaan atas kesalahan melanggar perintah berkurung dan berkumpul untuk menyaksikan aksi panas 'dogging' iaitu tingkah laku seksual di hadapan khalayak.

Difahamkan, mereka yang didapati melakukan perbuatan itu atau menontonnya boleh didakwa di bawah Akta Kesalahan Seksual 2003. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (4 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote eyansss 2-11-2020 02:04 PM
hahaha...  mendapat disitu...
Quote jacktothequeen 2-11-2020 02:15 PM
Sedap dapat..saman pun dapat..
Quote husna_amal 2-11-2020 02:17 PM
Sekali dengan orang skodeng pun kena saman.
Quote suzycutegal 2-11-2020 02:18 PM
peliknya pangai
Quote Supersirap 2-11-2020 02:45 PM
Macam-macam hal mereka ni
Quote matchstick 2-11-2020 02:57 PM
Couple yg ber'dogging' itu tak melanggar arahan berkurung sbb mereka hanya berdua. Yg menonton berjamaah tu yg salah{:smile
Quote prettyuglybabe 2-11-2020 03:50 PM
kokesen pun heran ke orang projek ni..
katanya tak heran kalau pompuan bogel sekali pun..
Quote Scheherazade 2-11-2020 03:56 PM
Mendpt la dgn fetish camni
Quote TomyamPuteh 2-11-2020 04:03 PM
Huhuhu..Cash
Quote Perawankota 2-11-2020 04:15 PM
Euwwww buruk perangai
Quote cm_matjawasp 2-11-2020 06:21 PM
Bukit Gasing..ada lagi ka?
Quote Artemesiaa 2-11-2020 06:29 PM
Nak sangat tengok live terbang pound sudah
Quote grouper 2-11-2020 08:13 PM
Ingatkan kat ganu tadi
Quote tikusmontok 2-11-2020 08:33 PM
cm_matjawasp replied at 2-11-2020 06:21 PM
Bukit Gasing..ada lagi ka?

Bdk ppn sepet ikut tokey gendut dlm kete merc iols biasa tgk masa rajin jogging sana dulu.
Quote dudaberhias 3-11-2020 12:25 AM
tu pun peghak, bukan ke theyolsss di sana lagi normal ke benda gitu... kalau boleh tepi semak samun pun ko nak menyontot... sini ataih motor pun boleh confirm la sana lagi hebat
Quote biozipstar 3-11-2020 10:19 PM
kawan iols dia penah buat dlm kereta.oh gitu ke posisinya. iols dengar takleh hadam.. hmmmm
Quote Jemahjemah 23-12-2020 01:39 AM
Paling funny setaakat ni
Quote nanies 14-1-2021 10:10 AM
hahahahahha kan tak pepasal kena saman.

Lihat semua komen(18)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 01:10 PM GMT+8 , Processed in 0.282706 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top