Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ben Ali, Nadiyah Shahab Diiktiraf Antara Individu Paling Berjaya Di Malaysia

2-11-2020 01:27 PM|Oleh: Saiful| Komen: 111

Pasangan selebri Ben Ali dan Naduyah Shahab bersyukur kerana diiktiraf antara dividu paling berjaya di Malaysia oleh sebuah syarikat penerbitan berpangkalan di United Kingdom, Britishpedia.

Kredit foto: IG

Dalam jurnal tersebut, Ben dan Nadiyah diletakkan sebaris dengan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad, Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah dan Ketua Pegawai Eksekutif Airasia Group Bhd, Tan Sri Tony Fernandes.

Menurut Gempak, antara tokoh lan yang diiktiraf termasuk okoh perbankan terkemuka negara, Tan Sri Azman Hashim dan aktres Datuk Michelle Yeoh.



Ben kata ini merupakan penghargaan terbesar buat mereka yang baru berjinak dengan dunia keusahawanan.

"Masih banyak lagi yang perlu kami pelajari & perbaiki.

"Penghargaan kecil ini sedikit sebanyak membuatkan kami lebih bersemangat untuk mendaki dan berbakti," tulisnya di Instagram.


Buat pengetahuan, Ben mengusahakan perniagaan jenama Absolut Chocolat, Absolut Food Festivaala dan Absolut Management di bawah syarikat Absolut Brands Sdn. Bhd. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
0
0
Komen: 111
Komen

Previous : Alya Iman Hilang Arah Sejak Bapa Meninggal

Next       : Nad Zainal Hamil Anak Kedua

Komen Terbaru

Quote Fly_over 1-2-2021 02:09 PM
yum3 replied at 1-2-2021 01:46 PM
rasa tak sedap lah.. rasa pelik..macam payau2 kat lidah. nak describe pun tak reti camana ahahahah ...

kalau esk chuols reply jd genap 3 bulan br chuols reply. hahaha

Lain-lain Komen

Quote Orix 2-11-2020 01:32 PM
org kalo betul2 berjaya dia x post n umum sendiri kejayaan dia, org lain yg akan umum kan.... gituhhhh sekali iols dengkiiiii kata acik porem
Quote gadis_tulip 2-11-2020 01:39 PM
Ada duit, boleh beli je anugerah2 nie semua.

Quote dudaberhias 2-11-2020 01:42 PM
who are yusss sangatttt macam mana boleh... oh nevermind.. tahniah
Quote riyadhK 2-11-2020 01:59 PM
Memang I betul2 tak kenal u dik. Siapa kamoooo??????? At least tan Sri azman hashim tu I kenal la jgk.
Quote cikatilia 2-11-2020 02:10 PM
dia nampak mcm pondan
Quote LadyCarefree 2-11-2020 02:15 PM
Ada cable kaaaaaan. Now cable dah putus. Lolz.

Btw, sesiaoa boleh korek financial stuff pasal kompeni mereka?
Quote husna_amal 2-11-2020 02:15 PM
Wow hebat, sampai orang luar bagi pengiktirafan.
Quote suzycutegal 2-11-2020 02:20 PM
Laku keras kek dia jual
Quote YomiuriLandMae 2-11-2020 02:25 PM
berjaya atas sebab?
Quote mesmerize 2-11-2020 02:37 PM
kek coklat dia biasa2 aje.. ai dah rasa.. banyak jual kat petronas n shell food kiosks .. aritu kat ig micheal ang netizen kutuk kek charcoal salted egg absolute choc ni  tak sedap
Quote jargon 2-11-2020 02:43 PM
mesmerize replied at 2-11-2020 02:37 PM
kek coklat dia biasa2 aje.. ai dah rasa.. banyak jual kat petronas n shell food kiosks .. aritu kat  ...

Petronas mana jual nok?aku tingin nak beli..dekat kawasan iols ada agent dia..iols dm tanya agent mak aihhh caj cod sampai rm20 sedangkan jarak 2km jah..so kek rm79+20 gitu utk mkn sebijik kek..klau rm10 caj cod iols boleh terima lagi
Quote newme11 2-11-2020 02:45 PM
riyadhK replied at 2-11-2020 01:59 PM
Memang I betul2 tak kenal u dik. Siapa kamoooo??????? At least tan Sri azman hashim tu I kenal la jg ...

lepas ni kenal la tu....
Quote Normabaru 2-11-2020 02:56 PM
Edited by Normabaru at 2-11-2020 03:06 PM

Vincent tan robert kuok xcukup bjaya lg.. Daki2 tu pon. Jual kek chocolate xsmpi lima tahun dh bjaya.. Lihatlah dunia. Mata laki ben tu dh mcm panda kaka tgk. Nadiyah xshare jarum kecantikan dgn shuben ke?Haha
Quote beatgirlX 2-11-2020 03:00 PM
Tolong fahamkan dan hadamkan aku..bukan nak jeles tapi serius x faham diaorg di iktiraf atas dasar apa?
Keknya pun x fames mcm kek Noraini tu..and yet nape Fadza ke Vivy x tersenarai??walaupun vivy tu merepek tp kenal gak la produck Duck tu
Quote mesmerize 2-11-2020 03:01 PM
jargon replied at 2-11-2020 02:43 PM
Petronas mana jual nok?aku tingin nak beli..dekat kawasan iols ada agent dia..iols dm tanya agent  ...

petronas ttdi macam ai ter nampak aritu.. tapi ai beli kat shell kota damansara yang dekat2 ngan hospital thomson tuh..

Quote TerataiMelur02 2-11-2020 03:02 PM
LadyCarefree replied at 2-11-2020 02:15 PM
Ada cable kaaaaaan. Now cable dah putus. Lolz.

Btw, sesiaoa boleh korek financial stuff pasal kom ...

Masa cable belum putus kerap jugak dorg buat meeting.. Sekarang macam dah tak nampak kelibat cable itu
Quote miemiecha 2-11-2020 03:05 PM
mek ritu, jalan ngan famly abg mek, merasa lah beli abselut selut ni, sekelat, tp x best pun, biasa je, sedap lagi kek sekelat rm7 sebekas tu..
ngeh3..

done hencap
Quote umbut 2-11-2020 03:36 PM
Jual kek je pun...
Quote naina 2-11-2020 03:38 PM
Tengok video dorg reno rumah baru lalu2 kt fb aku. Nadiya ni seksi gilos dimana2.mesti husband dia sntiasa horny je tgk nadiya plus muka pon mcm bintang porn...speaking cmpur2 malay terbelit2 lidah yuckss. N husband dia kuat nau mata panda heols. Mcm tak cukup tdo dan rehat utk beri kemewahan pada bini. Dan mcm seorang princess kawen dengan orang kampung petik kelapa sawit klu nak tengok dr segi wajah la..muahahahaha.

Lihat semua komen(111)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top