Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Su*dal, Kau Mengangkang Dengan Orang TV Mana?"-Nabila Razali Dihina

2-11-2020 11:45 AM|Oleh: Saiful| Komen: 185

Nabila Razali sedih sangat bila ada yang mempertikaikan bakat nyanyian dan lakonannya.

Malah ada pula yang menuduhnya menggunakan cara yang tak senonoh demi untuk diterima berlakon dalam sebuah stesen televisyen.


???Hoi su*dal, kau mengangkang dengan orang TV* mana yang dapat job berlakon hah?

???Ish bab* lah muka hitam hodoh dan hidung besar pun boleh jadi heroin.

???Menyanyi pun macam kartun nak berlakon ish geli.

???Tolonglah tengok cermin muka kau tu, sedar diri kau tu tak berbakat,??? antara hinaan yang diterimanya melalui media sosial.



Kata-kata kesat itu diteimanta melalui DM oleh seorang pengguna yang menggunakan akaun @nobody!

Netizen itu juga menghantar mesej, mendakwa rakan seperjuangan Nabila di AF juga tak mahu berkawan dengannya.


Foto: IG

???Memang patut kawan AF kau mengata kau sebab mereka pun tak sanggup nak berlakon ???fake??? dekat kau lah ???chipmunk???."

Sementara tu Nabila berkata,

???Sesungguhnya, saya tidak pernah mempersoalkan rezeki orang lain. Ini sangat menyedihkan." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 185
Komen

Previous : Masuk Usia Warga Emas, Zul Yahya Pertimbang Watak Sesuai Kalau Nak Buat 'Comeback'

Next       : Alya Iman Hilang Arah Sejak Bapa Meninggal

Komen Terbaru

Quote kaoru44 11-11-2020 07:15 AM
Suchi replied at 9-11-2020 11:05 PM
Tak kenal sangat nabila ni so takdela nk benci or fanatik ngan dia.
Kira biasa2 je la, belum penah  ...

Sama la..lama xtgok drama melayu..
Tp setuju bab..rupa melayu tu..
Kacukan2 mamak n omputih ni bukan xcntik..
Tp biasa sgt tgok..so kdg2 muka2 melayu ni sedap jgk mata memandang..
Bab nyanyian tu boleh improve kalau g bljr..
Mgkn dh bukan zmn kte kot..itu tgok bdk2 nyanyi xsberapa pun dpt jd artis..sbb pminat ramai..n still tgok diaorg walaupun xda bakat..

Lain-lain Komen

Quote Eliadaisy83 2-11-2020 11:56 AM
Kalau ye pon tak suka nabila tak perlu la kutuk2 n hina dia..orang yg suka mengeji orang lain ni diri sendiri jauh lebih teruk sebenarnya.
Quote Themilo 2-11-2020 11:57 AM
why netizen bitter dengan sheols? biar la rezeki masing-masing, lagi pun sheols ada commercial value. meols bukan fan yach, sekadar layan je la lagu cumi-cumi di radio.
Quote Bihungoreng 2-11-2020 11:58 AM
Tapi aku pernah gak terdetik dia ni pakai kabel ke apa boleh berlakon siap jadik heroin.. rupa xdak, suara pon so-so.. anak dato ke dia ni? Anak org kaya mana ni?
Quote anony-mous 2-11-2020 11:59 AM
Kasarnya bahasa!! But mmg it comes to my mind jugak berapa sheol byr stesen tv kalau ada she berlakon (apatah lg menyanyi) terus off tv. Suara itik sgt. Berlakon watak heroin nangis2, xsmpai mood tu.

Masa zmn chumi2, i suka jgk sheol. Kalau kat luar, i suka jgk dia ni jenis cool je
Quote manehnya 2-11-2020 12:03 PM
Kosser plak nabila ni nak layan
Quote MsCinderella 2-11-2020 12:08 PM
Tp ok apa dia berlakon..x la kayu sangat pun..berlakon jd sedih, happy go lucky semua ok la
Quote dudaberhias 2-11-2020 12:10 PM
yang komen tu pun teruk sangat...
ko pun nyanyi persis babi dik ada hati nak kata orang macam2...
Quote prettyuglybabe 2-11-2020 12:11 PM
gigih buat fake account nak up nama ke?
tapi apa yang dipersoalkan tu memang betul pun
Quote Kurex 2-11-2020 12:12 PM
Kalau dah ramai org yg pertikaikan bakat kau, maknanya memang kau takde bakat... Terima kenyataan
Quote woven11 2-11-2020 12:13 PM
Iols pun pernah terfikir gak kenapa si kak nab ni byk betul dpt offer. Talent biasa2 je. Tp mmg skrg takde lagi wajah2 baru yg look decent like sheols la. Muka wany barista tu pun kasar. Elok lagi kak nab. Tak pernah minat dgn sheols tapi takde lah nak maki camtu...  
Quote Sachacha 2-11-2020 12:16 PM
Nab berlakon ok je takdelah kayu pun..
Quote mamajawie 2-11-2020 12:19 PM
tapi bab sore cam kartun tu aku tergelak weyhh..ahahahhaha..
Quote cikperiukkera 2-11-2020 12:20 PM
woven11 replied at 2-11-2020 12:13 PM
Iols pun pernah terfikir gak kenapa si kak nab ni byk betul dpt offer. Talent biasa2 je. Tp mmg skrg ...

Muka sis barista npk garang while kak nab mcm friendly & approachable...
Quote helicornia 2-11-2020 12:20 PM
ko tak pahama2 lagi ke bella oiii orang tak suka ko. nyah ko dr industri hiburan
Quote asamfish 2-11-2020 12:26 PM
Saya suka Nabila berlakon.  She's not extremely gorgeous, but she's beautiful.  She's beautiful with brain!  Suara Nabila mungkin tidak semerdu Dayang, Siti Nurhaliza, namun sedap didengar.  Olahan video klip Nabila utk lagu terbaru pun cantik.  
Quote lattehazelnut 2-11-2020 12:27 PM
prettyuglybabe replied at 2-11-2020 12:11 PM
gigih buat fake account nak up nama ke?
tapi apa yang dipersoalkan tu memang betul pun

Balik2 ulang menda sama
Duet dgn artis lelaki sweet2
Kene kutuk buat2 sedih
Pura2 tabah dpt sokongan partner duet
Recycle sampai kiamat

Quote Skuau 2-11-2020 12:28 PM
cuba wat cam aku....tak suka...terus 'tinggalkan' industri hiburan tanah air.....nabila razali ni pon aku tak kenal.
Quote rosasen 2-11-2020 12:36 PM
moga rezeki nabila terus murah pasni...lg ok dia berlakon dr kemut..
Quote lattehazelnut 2-11-2020 12:39 PM
Skuau replied at 2-11-2020 12:28 PM
cuba wat cam aku....tak suka...terus 'tinggalkan' industri hiburan tanah air.....nabila razali ni po ...

Hang still ada dalam board gosip tempatan mcm mana tu tinggalkan industri hiburan tanah air?

Lihat semua komen(185)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top