Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Diperkosa Bapa Enam Kali Lepas Minta Restu Nikah

1-11-2020 01:03 PM Komen: 52
Lelaki tergamak menodai anaknya selepas remaja berusia 17 tahun itu meminta izin untuk berkahwin dengan kekasihnya.

Kompas melaporkan, bukan sekali, namun enam kali suspek memperkosa mangsa di rumahnya.


Gambar hiasan

Ketua Polis Daerah Tuban Ruruh Wicaksono berkata, aksi jijik suspek terbongkar apabila jirannya merakamkan kejadian sebelum membuat laporan polis.

Difahamkan, segalanya bermula apabila mangsa mengunjungi suspek di rumahnya untuk meminta izin berkahwin.

Sejak ibunya meninggal dunia pada 2003, mangsa tinggal bersama neneknya di Senori, Tuban dan hanya menginap buat sementara di rumah bapanya.

Pertama kali suspek melakukan perbuatan itu ketika mangsa tidur bersama adik-adiknya di ruang tamu.

Suspek kemudian mengulangi perbuatannya di waktu dan hari berlainan hingga enam kali ketika rumah dalam keadaan sunyi tanpa mengira siang atau malam.

Suspek yang ditahan mengakui tidak dapat menahan nafsu selepas isteri keduanya meninggal dunia pada 2015.

Malah, suspek mengugut mangsa menuruti kemahuannya selain berjanji membelikan baju sebagai habuan. Namun, hingga kini suspek belum mengotakan janjinya.

Hasil pernikahan dengan isteri kedua, suspek memiliki seorang anak lelaki dan perempuan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
10
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 52
Komen

Anda Mungkin Meminati

Rider Tak Pernah Salah? Leka Sangat Tengok Phone Sampai Langgar Kereta Orang!
Mangsa Body Shaming Seluruh Dunia Jadi Pakar Motivasi
Hantar Makanan Dulu Walaupun Telefon Dicuri, Kisah Rider Ini Wajar Dipuji
Neelofa Muat Naik Gambar PU Riz Di IG
Belum Jumpa Yang Sempurna-Dah Kawin 10 Kali, Tetap Nak Cari Lelaki Lain
Ratu Balqis Berhenti Meratapi Penceraian
Anak Sudah Masuk 1 Tahun Tapi Masih Belum Jalan? Ambil Tahu 3 Peringkat Perkembangan Bayi Ini DULU!
Budak Bisu, Pekak Maut Dibaham Anjing Pitbull Jiran
Mat Dan Jumpa Surat 'Rare, Limited Edition' Berusia 30 Tahun Daripada...
Bunuh, Bakar Ibu Mentua Lepas Dituduh Jalin Hubungan Sulit Dengan Bapa Mentua
Syed Saddiq Bidas Projek Quranic Village Annuar Musa, 'Lagi Elok Tambah Baik Hospital'
Menyedihkan, Pelajar Kita Mati Dicekik Di Taiwan, Mayat Ditemui Di Lereng Gunung
"Kalau Surat Sampai, Maaf Lah" - Jep Sepahtu 'Warning' Akaun Yang Menyamar Dirinya
Walaupun Taufan Molave Tu Kat Vietnam, Kita Pun Kena Ambil Tahu Juga
"Saya Mohon, Hormati Ustaz Fakhrul Dan Bazli" - Zizi Kirana
Masuk Usia Warga Emas, Zul Yahya Pertimbang Watak Sesuai Kalau Nak Buat 'Comeback'
Tak Nak Rakyat Gusar, Putera William Rahsia Positif Covid-19
"Su*dal, Kau Mengangkang Dengan Orang TV Mana?"-Nabila Razali Dihina
Suami Terlampau Sibuk, Bini Curang Dengan 300 Lelaki
Presiden & PM Mohon Maaf, Ibu Bapa Berlepas Ke Taiwan Untuk Urus Pengebumian Irene
Padan Muka! Nak Sangat Tengok Orang 'Main' Dalam Kereta
'Terliur' Tengok Pesakit TB Di ICU
"Kenapa Ramai Pertikai Hotel 'Cina' Yang Saya Reviu?" - Hana Azraa
Ceti Haram Tampal Gambar Mangsa Di Berpuluh Tiang Lampu
Simulasi Kemalangan Paling Ekstrem Volvo
Kenalkan Semula GST Dengan Kadar 3% - Robet Lau
3 Sekeluarga Termasuk Budak 11 Tahun Maut Digilis Traktor Akibat Rebut Tanah
Sokong Karikatur Nabi, Presiden Perancis Cuba Hidupkan Semula Perang Salib?
Pembantu Perubatan Tinggal Nota, Sebelum Maut Terjun Dari Tingkat 3

Komen Terbaru

Quote puteribaya 23-12-2020 12:19 PM
jalfa replied at 23-12-2020 04:10 AM
Iols baca.dia kurung anak dia kan...mmg iblis jadian psykopik jantan ni..

yg best sekali ..anak cucu dia berkurung x de makanan bminggu and dia bercuti sakan kat Phuket..hampeh

Lain-lain Komen

Quote sarah82 1-11-2020 01:53 PM
Hamjadahhhhhhhhhhh.. Bapa tak guna mcm ni patut dibuang dalam kolam yg penuh dgn badak ayaq..biar kena koyak badan
Quote MisXoXo 1-11-2020 02:02 PM
sedihnya dengar...i pernh handle kes masa keje tpt lama.bdk ni selalu menyendiri.supanya mangsa rogol ayah sndiri.dahlah fam dia ssh.mak nya pula kejap2 mengandung.g dtg nk ziarah dn uruskan apa ptt..sedih,sbb guna air perigi.mak basuh bj ank hr2 supaya bersih g belajar.rumh xberpintu xbertingkap..tu pun gamak ayahnya kerjakan anak dia lagi lps dh kerjakan mak dia.semoga baik2 anak..mesti dh besar kamu
Quote padris 1-11-2020 02:19 PM
MisXoXo replied at 31-10-2020 11:02 PM
sedihnya dengar...i pernh handle kes masa keje tpt lama.bdk ni selalu menyendiri.supanya mangsa rogo ...

Allahuakbar...  Sedihnya..
Kenapala ada bapa perangai setan laknat mcm ni..
Bini dah ada, p toron si anak plak..
Kes haruan mkn anak ni memang tak kan habis..
Dengan hukuman pun hanya denda,  penjara dan sebat, memang si pelaku tak akan takut..
Quote Normabaru 1-11-2020 03:03 PM
bkn melayu je.. dkt brazil ada siap gerakan love of god tp circle tu siap baham bdk2 dr umur 6thn.. Keji sgt!!!
Quote any42 1-11-2020 03:08 PM
6x rgol mmg tnyata hati binatang la snggup bt ank sndri mcm tu.
Quote Knowlee 1-11-2020 03:10 PM
Syaitonnirrojim...
Quote missyL 1-11-2020 03:13 PM
MisXoXo replied at 1-11-2020 02:02 PM
sedihnya dengar...i pernh handle kes masa keje tpt lama.bdk ni selalu menyendiri.supanya mangsa rogo ...

Kesian nye.
Hidup ssh pn masih xsedar lg..

Mak nye tu thu ke u....
Quote dua_chzy 1-11-2020 03:53 PM
Edited by dua_chzy at 1-11-2020 03:57 PM
MisXoXo: sedihnya dengar...i pernh handle kes masa keje tpt lama.bdk ni selalu menyendiri.supanya mangsa rogol ayah sndiri.dahlah fam dia ssh.mak nya pula keja ...


Aiol pula pernah dengar budak, umo dalam 8-9 tahun cerita bagaimana dia dirogol pakciknya umo 20an. Dari cara dia bercakap, akak assume dia tak faham pun apa yang jadik kat dia. Dia tak tau pun apa tu seks, apa tu rogol, and it's heartbreaking.

Kalau akak ada superpower macam dalam cerita Brightburn, akak dah pi cari jantan tu kemudian koyakkan muka dia. Bangsat buat budak kecil camtu.
Quote loladaily 1-11-2020 04:27 PM
MisXoXo: sedihnya dengar...i pernh handle kes masa keje tpt lama.bdk ni selalu menyendiri.supanya mangsa rogol ayah sndiri.dahlah fam dia ssh.mak nya pula keja ...


Yea same here. Before my mom retired dkt sekolah dia ada budak ni 10thn cikgu pn notice budak ni kerap menyendiri tak fokus. Rupanya budak ni kena cabul dgn boifren mak dia. Mak dia ni janda jenis amek syabu. Bapak pulak entah pegi mana. Sama gak jenis taik dadah. kira org kt sini semua tau dah tak larat nak ambik tau dah. Dia cerita yg boifren mak dia tarik baju dia. So cikgu ni takde la tekejut knowing this girl pny background and advise this girl kunci pintu semua. In the sametime  cikgu ni report dkt jkm and ppd semua. Mmg ada bukti mak dia neglected the kids.lama la kisah dia ni. fast forward after my mom retired ada cikgu kt sekolah dia bagitau yg nam dia tak dpt hak jagaan dah. So this girl duduk dgn adik mak dia. Kesian this girl and skrg pn mungkin dh msk sek men and sadly mak dia still mcm tu. Sbb tu la kalau ada parents yang tua melarat yang kena neglect dgn anak2 dorg tak heran kalau makbapak sendiri pn abaikan anak2 smp jd mcm ni
Quote far-risk 1-11-2020 04:30 PM
dah kalau x tahan, kawen lagi lahhhh. dok makan anak kau tu kenapa. dia pon dtg nak minta restu kahwin. skrg ko yg rasa anak ko instead of bakal suami dia nanti. ish, teruk punya bapakkkk
Quote PembacaSenyap 1-11-2020 04:46 PM
Babis s*al c*laka g*mpang la manusia mcm ni!!! Moga dpt balasan setimpal la ko hendaknya.. x cukup perkataan carut aku nak hamburkan kat syaiton ni tau!!! Buurrrrrrrrrr!!! Stress aku baca cerita2 mcm ni.. ko gi langgan pelacur la klu gatal bijik sgt!! Kejadah nak buat anak sendiri mcm tu?? Dasar binatang!!!
Quote salmon-suki 1-11-2020 05:21 PM
MisXoXo: sedihnya dengar...i pernh handle kes masa keje tpt lama.bdk ni selalu menyendiri.supanya mangsa rogol ayah sndiri.dahlah fam dia ssh.mak nya pula keja ...

Wehhhhhh sis..ape niii..jahatnya bapak tu..kalau mcm tu,cari laa pmpuan lain..ni tak,nk rogol anak sendiri..wehhhh jahat wehhhh.. really kenot hadam manusia spesis haruan mkn anak ni..serius,rasa mcm nak slowly kill the father..ai geram sgt2..
Quote Cassieopeia 1-11-2020 08:26 PM
kawinla lain..anak ko sendiri kot..
Quote LautBiru52 1-11-2020 09:14 PM
Bapak perangai serupa setan
Quote suzycutegal 1-11-2020 09:36 PM
Kesiannyaaa kenapa kejam sgt...
Quote Decaffeinated 1-11-2020 10:23 PM
aksi jijik suspek terbongkar apabila jirannya merakamkan kejadian sebelum membuat laporan polis.

What?!!!
Quote MsKathryn 1-11-2020 10:53 PM
Setan pya bapa
Quote batmana 2-11-2020 12:15 AM
loladaily replied at 1-11-2020 04:27 PM
Yea same here. Before my mom retired dkt sekolah dia ada budak ni 10thn cikgu pn notice budak ni ...

tak bolehka cikgu cikgi yg dpt kes ni, viralkn nama bapaknya, gambar dia, alamat dia, kerja dia dlm tenet ni,biar petubuhan bapa2 sejati kt malaysia uruskan..
Quote Itzy 2-11-2020 02:16 AM
padris: Allahuakbar...  Sedihnya.. Kenapala ada bapa perangai setan laknat mcm ni.. Bini dah ada, p toron si anak plak.. Kes haruan mkn anak ni memang ...

Ni bapa lahanat, pernah baca kes si bapa jawab sebab dia rogol anak dia kerana tak nak orang lain rasa anak dia dulu. Gila punya bapak setan

Lihat semua komen(52)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top