Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ratu Balqis Berhenti Meratapi Penceraian

30-10-2020 02:52 PM| Komen: 128

Ratu Balqis enggan meratapi kisah penceraiannya, kini bangkit dengan single baharu bertajuk Buaya.

Katanya dia kini lebih bersemangat kerana lagu tersebut menjadi titik tolak dirinya untuk terus maju dalam bidang nyanyian.

Foto: IG

Bekas peserta program realiti Mentor Milenia 2017 itu berkata kepada Berita Harian,

"Saya tak mahu bersedih dan semakin fokus dengan kerjaya. Single Buaya adalah bukti saya serius untuk terus menyanyi. Jujurnya, nyanyian adalah jiwa saya.

"Saya menunggu hampir 10 tahun untuk menghasilkan single. Saya pernah menyertai banyak syarikat rakaman, tetapi semuanya tak menjadi selepas keluar program Mentor Milenia pada 2017. Alhamdulillah, sekarang baru berpeluang ada single sendiri."



Dia juga turut berterima kasih kepada pengurunya kerana membantu mengembalikan fokusnya selepas mendiamkan diri selama dua tahun.

"Saya kerap memuat naik lagu saduran menerusi laman Instagram sejak Februari lalu. Dari situ, Firdaus mempelawa saya untuk merakamkan lagu. Dialah yang mencari lagu untuk saya dan banyak menolong sehingga berjaya mengeluarkan single Buaya.

"Saya berterima kasih kepada Mimi Fly kerana sudi bekerjasama dengan saya. Bekerja dengan Mimi Fly sangat mudah dan single Buaya dapat dihasilkan dalam tempoh sebulan sahaja."



Namun Balqis menafikan lagu Buaya itu adalah berkisahkan tentang bekas suaminya.

"Sudah tentu ia dari pengalaman sebagai wanita. Takkanlah seseorang tak pernah berjumpa dengan buaya?. Sememangnya, lagu ini ditulis berdasarkan pengalaman saya, tetapi orang yang dimaksudkan bukan bekas suami." -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 128
Komen

Previous : Neelofa Muat Naik Gambar PU Riz Di IG

Next       : Mat Dan Jumpa Surat 'Rare, Limited Edition' Berusia 30 Tahun Daripada...

Komen Terbaru

Quote newyork 4-11-2020 12:49 PM
Mcm didi alias masa muda

Lain-lain Komen

Quote manehnya 30-10-2020 02:54 PM
Ini br la janda letopan
Quote Tukul.Besi 30-10-2020 02:56 PM
Pesyen macam 30k satu malam
Quote bondeh 30-10-2020 02:58 PM
Macam ciri2 40k-60k jahhhhhh
Quote sarah82 30-10-2020 03:03 PM
Cantikkkkkk
Quote CiliPadiSedap 30-10-2020 03:16 PM
peha dia cantik betul macam tiang tnb
Quote barfi 30-10-2020 03:22 PM
Ada iras uqasha
Quote miszclassique 30-10-2020 03:23 PM
Errrrr geli pulak tengok bideo tiktok tu, tak macam tunjukkan tarian pun...More to org tua perasan comel
Quote Justsha 30-10-2020 03:32 PM
macan adele yg dah kurus
Quote AshKetchum 30-10-2020 03:54 PM
ni balqis scammer yang menipu tu ke. macam baru jah baca benang heshe sebelum ni
Quote NazRysha 30-10-2020 03:56 PM
seksi2 sangat lagi la bekas laki meluat
Quote buragazz 30-10-2020 03:56 PM
1,2,3... Whoo rrrr Yusssss...
Quote helicornia 30-10-2020 03:57 PM
muka dh cantik tak yah filter sgt dik.terlebih filter jd pondan huhu
Quote aijinmisaki 30-10-2020 03:58 PM
miszclassique: Errrrr geli pulak tengok bideo tiktok tu, tak macam tunjukkan tarian pun...More to org tua perasan comel


Heshe baru 21 tahun kan? Tua ke
Quote Tinot7 30-10-2020 04:02 PM
Dia mmg lawa mcm ni ke sumer filter?
Quote URUHA 30-10-2020 04:10 PM
WHO ARE YUSSSSS???!!!
Quote siputpepel 30-10-2020 04:16 PM
sape ni tak kenal. tapi first pic tu ingatkan arianna grande
Quote lavendernovella 30-10-2020 04:18 PM
Lawa pulak.. ada korean vibe gitu
Quote KBW2 30-10-2020 04:20 PM
Siapa dia ni
Quote KBW2 30-10-2020 04:22 PM
LOL filter terlebih sampai beza dengan yang real.

Lihat semua komen(128)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top