Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Sorok Bayi Baru Lahir Dalam Peti Sejuk Sebab Takut Beritahu Ibu Bapa

29-10-2020 02:31 PM Komen: 22
Remaja berusia 14 tahun dalam keadaan serius di hospital selepas melahirkan bayi lelaki secara rahsia.

Lebih menyedihkan, pelajar terbabit menyembunyikan anaknya di dalam peti sejuk hingga mati kerana takut memberitahu mengenai kejadian kepada ibu bapanya.


Kredit foto: VK.com

Mirror melaporkan, bayi itu dibungkus di dalam sebuah beg plastik sebelum disembunyikan di dalam peti sejuk di garaj keluarganya di Novosibirsk, Rusia.

Difahamkan, tiada seorang pun menyedari kehamilan gadis bernama Anastasia itu termasuk keluarga dan guru.

Anastasia dimasukkan ke hospital untuk menerima rawatan, namun anaknya gagal diselamatkan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 22
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote husna_amal 2-11-2020 10:24 AM
Apa ke bodoh sorok anak dalam peti sejuk. Dah la buat kesilapan hamil luar nikah bawah umur, lepas tu bunuh anak sendiri.

Lain-lain Komen

Quote sarah82 29-10-2020 02:48 PM
Russia lagi.
Quote Kurex 29-10-2020 02:52 PM
Benang ni bakalan sendu sebab bukan dari kalangan Melayu mulia syurga
Quote gekkou 29-10-2020 02:57 PM
fuh 14 tahun
macam mn lah dia pisahkan tali pusat
jangan dia rentap..adoi sakittt
Quote TravellingBear 29-10-2020 02:59 PM
gekkou replied at 29-10-2020 02:57 PM
fuh 14 tahun
macam mn lah dia pisahkan tali pusat
jangan dia rentap..adoi sakittt

budak lagi. tkde pk tali pusat aihhh... lotus baby
Quote orgsepang 29-10-2020 03:00 PM
Agak pelik bila famili sendiri tak tahu anak remaja mengandung, tengok gambar budaknya tak gemuk pasti nampak perbezaan perutnya.  Kalau dah besar kerja tu lainlah kan. Remaja biasa akan minta belikan pad bila datang bulan.
Quote myoujin 29-10-2020 03:08 PM
Kurex replied at 29-10-2020 02:52 PM
Benang ni bakalan sendu sebab bukan dari kalangan Melayu mulia syurga

ade 2 3 org tu cepat2 klik nak bash... lepas baca.. krik krik..


Quote salmon-suki 29-10-2020 03:37 PM
Rusia,ada apedehal...mmg bebas kan s*x merata..
Quote patiya 29-10-2020 04:03 PM
normally wanita mengandung ni bnyk menjaga kandungan , pegi check up , makan makanan sihat semua , tpi yg underage ni semua rilek je beranak
Quote buapakperut 29-10-2020 04:33 PM
patiya: normally wanita mengandung ni bnyk menjaga kandungan , pegi check up , makan makanan sihat semua , tpi yg underage ni semua rilek je beranak

kalau kat klinik kesihatan,underage ni akan diletak ppengawasan sebab kehamilan berisiko tinggi,sama macam ibu2 hamil yang ade penyakit kencing manis darah tinggi bagai. tapi banyak je rilek2 beranak sorang2. seriau mikir sakit contraction tu
Quote Atata 29-10-2020 04:43 PM
orgsepang replied at 29-10-2020 03:00 PM
Agak pelik bila famili sendiri tak tahu anak remaja mengandung, tengok gambar budaknya tak gemuk pas ...

Budak2 skrg ni suka berkurung dalam bilik.
Makan pun tak sama2. Org semua dah hbs makan dia br turun. Kot gtu
Quote Tinot7 29-10-2020 05:15 PM
Takziah kpd keluarga. Depa musti terkazut beruks
Quote diss69 29-10-2020 06:13 PM
patiya replied at 29-10-2020 04:03 PM
normally wanita mengandung ni bnyk menjaga kandungan , pegi check up , makan makanan sihat semua , t ...

Tu yg peleknya... Sakit beranak sulong ni, masih teringat2 walau dh lama..
Quote cmf_almondpecan 29-10-2020 06:28 PM
orgsepang replied at 29-10-2020 03:00 PM
Agak pelik bila famili sendiri tak tahu anak remaja mengandung, tengok gambar budaknya tak gemuk pas ...

Bini mat salleh sepupu saya mengandung pertama kali pada usia 43 tahun. Kurus melidi masa tu. Takde org perasan. Tuan punya badan pun tak tau. Bila dia muntah2 dia laki bini ingatkan kena keracunan makanan. Lepas check doctor baru tau mengandung. Sampai time beranak perut dia kecik tak nampak apa padahal dia kurus.
Quote RatuDunia94 29-10-2020 07:44 PM
Ni mesti dah main sedap2.. sekali tercrett lak benih dlm faraj.. tup2 ngandung..
Quote darkness 29-10-2020 07:48 PM
buapakperut replied at 29-10-2020 04:33 PM
kalau kat klinik kesihatan,underage ni akan diletak ppengawasan sebab kehamilan berisiko tinggi,sa ...


Geng dola relek ja beranak dirumah uols haha. Alamiii katanya
Quote darkness 29-10-2020 07:50 PM
TravellingBear replied at 29-10-2020 02:59 PM
budak lagi. tkde pk tali pusat aihhh... lotus baby

Lotus sisturr...alami
Quote sapeka 29-10-2020 08:28 PM
Bongok..sorok camtu macam la ibu bapa tak tahu
Quote anony-mous 30-10-2020 12:43 AM
Kurex replied at 29-10-2020 02:52 PM
Benang ni bakalan sendu sebab bukan dari kalangan Melayu mulia syurga

Iols masuk nak baca kecaman, sekali dkt rusia daaa. Komen pon sopan2 belaka ni dkt rusia, non muslim pon parent marah apatah lg kalau islam.
Quote jue10 30-10-2020 08:18 AM
Pny sng je beranak. Org siap kena czer

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top