Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Takut Pihak Produksi Marah,"-Last Minute, Riena Diana Terpaksa Tolak Tawaran Berlakon

28-10-2020 02:15 PM| Komen: 60

Bekerja tapa henti dan tak cukup rehat menjadi sebab Riena Diana dimasukkan ke hospital.

Pelakon ini mengalami muntah beterusan dan dinasihatkan oleh doktor supaya rehat secukupnya sebelum boleh bekerja semula.

Rina atau nama sebenarnya Nur Qamarina Diana Zulreal, 23 keadaanya semakin sihat dan kini berehat di rumah neneknya di Kuala Lumpur.


Foto: IG
"Terima kasih yang mendokan saya. Saya akan sambung kerja selepas betul-betul sihat," katanya kepada mStar Online.

Isnin lepas, Riena yang lebih popular dikenali dengan watak Lailer dalam Kampung People ini berkongsi gambar dia sedang baring di atas katil yang ditolak oleh jururawat.



Buat masa ini dia terpaksa menolak semua tawaran berlakon yang sudah diterima pada saaat akhir kerana masalah kesihatan.

Mulanya dia bimbang akan dimarahi produksi namun bersyukur pihak tersebut memahami keadaannya.


"Saya tak pernah buat perangai macam ni sampai saya overthinking. Selepas ini saya akan berpada-pada ambil tawaran kerja," tambahnya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 60
Komen

Previous : Kuat Cari Duit Bukan Untuk Mewah Di Dunia Je, Aeril & Wawa Nak Buka Pusat Tahfiz Pula

Next       : "Kau Ingat Orang Tayang Tu Betul Bahagia, Betul Kaya?"-Janna Nick

Komen Terbaru

Quote poruman 4-11-2020 01:30 AM
muda lg rupanya...bru 23

Lain-lain Komen

Quote SayaSayangMama 28-10-2020 02:18 PM
Dia dlam nur cantik sgt. Lepas tu xcantik dah.
Quote newme11 28-10-2020 02:21 PM
SayaSayangMama replied at 28-10-2020 02:18 PM
Dia dlam nur cantik sgt. Lepas tu xcantik dah.

watak dia islamiah sikit... tu sebb cantik...ada NUR

Quote cicicumel 28-10-2020 02:24 PM
Muda lagi she.. 23
Quote Miss_LoveLeen 28-10-2020 02:26 PM
Motif apakah amik gambar mcm meneran dlm gambar ke 3 pakai suit hijau tu? Tua sgt dah ke meolss smpai dah x dpt hadam pose2 bbnu ni {:childlike
Quote dudaberhias 28-10-2020 02:34 PM
adakah efek itu kerna jekfer beterbangan
Quote AshKetchum 28-10-2020 02:37 PM
Miss_LoveLeen replied at 28-10-2020 02:26 PM
Motif apakah amik gambar mcm meneran dlm gambar ke 3 pakai suit hijau tu? Tua sgt dah ke meolss smpa ...

kan chuolss? nak mengikut jejak kinoh tingtong ke kot boleh sambar mat saleh buat laki gituh?

[ig]https://www.instagram.com/p/CE1F2dCsP-o/[/ig]

[ig]https://www.instagram.com/p/CDJWpdpBWJ_/[/ig]
Quote hatikudus 28-10-2020 02:54 PM
comel, aku suka je dia berlakon
Quote yum3 28-10-2020 02:58 PM
SayaSayangMama replied at 28-10-2020 02:18 PM
Dia dlam nur cantik sgt. Lepas tu xcantik dah.

ahh aku pun perasaan knpa dlm Nur dia cantik sgt. Tpi cter KPeope why biasa2 sahajer muka dia. Maybe teknik mekap kot..
Quote bukannonones 28-10-2020 03:02 PM
Miss_LoveLeen replied at 28-10-2020 02:26 PM
Motif apakah amik gambar mcm meneran dlm gambar ke 3 pakai suit hijau tu? Tua sgt dah ke meolss smpa ...

mak mak orang pon ramai je sis pose ala ala bbnu ni. Paling takleh hadam pose ala ala mencangkung tu. Snap kena snap dari aras lantai... kahkah
Quote bukannonones 28-10-2020 03:04 PM
dudaberhias replied at 28-10-2020 02:34 PM
adakah efek itu kerna jekfer beterbangan

muntah tertengok bebird jekfer lah tu..
Quote Normabaru 28-10-2020 03:11 PM
Mmg jakfer punya la ye.. Bkn dabelgangger
Quote hady_vit 28-10-2020 03:15 PM
dalam NUR sumpah cantik tapi kampung pp sumpah macam kampung
Quote biozipstar 28-10-2020 03:29 PM
dia ni pandai berlakon... heheh... aku suka dia berlakon. jadi baik boleh. jadi jahat pon boleh...
Quote husna_amal 28-10-2020 03:34 PM
Umur dah 23 rupanya...tua setahun dari jakfer fly.
Quote unguaurora 28-10-2020 03:37 PM
Iols suka je sheols berlakon. Xde nk cover2 lawa.
Quote red_velvet 28-10-2020 03:57 PM
Sheols dalam KP macam tak mandi
Quote innocent_me 28-10-2020 04:44 PM
Serius dek...meols tak kenal nama ko dek bila baca tajuk.
Buka je gambar baru tau oooo Lailer rupanya..hemmm.
Quote anony-mous 28-10-2020 04:47 PM
Sheol kalau berlakon the corpse bride, sesuai sgt
Quote pavlovachoc 28-10-2020 04:52 PM
Dia berlakon x kayu

Lihat semua komen(60)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top