Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Penuh Satu Bilik, Adik Hairan Kakak Suka Kencing Dalam Botol

28-10-2020 12:58 PM Komen: 67
Seorang wanita berkongsi tentang kisah kakanya yang hidup bergelumang dalam sampah sarap.

Colleen Cameron dari Massachusetts, Amerika Syarikat memuat naik video yang meluahkan rasa terkejutnya apabila berpindah ke bilik kakanya.

Daily Star melaporkan, dia menemui banyak botol berisi air kencing di dalam bilik

"Saya sedang mencuci dan bilik ini akan menjadi bilik saya," katanya dalam video.

Rakaman berkenaan tular sehingga menerima sehingga lebih 6.6 juta tontonan.

Foto: Daily Star
Bukan botol kecing sahaja, malah ia dipenuhi dengan sisa makanan.

Dia juga hairan dengan tindakan kakaknya yang suka kencing dalam botol.

Difahamkan, dia mengambil masa beberapa jam untuk mengemas dan membersihkan bilik berkenaan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
0
1
0
Komen: 67
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Normabaru 6-11-2020 04:42 AM
exclusive_vvip replied at 28-10-2020 09:01 PM
haah btol..I penah tinggal area perkampungan cina jap dulu masa zaman anak dara..mmg diorg guna ai ...

Tp bkn baja tahik lembu sume tu pon mmg dr najis ke.. Tinggal lg ni au natural punya.own productions..giteew Heheheh

Lain-lain Komen

Quote dua_chzy 28-10-2020 01:01 PM
Maybe sheol minum balik kencing tu. Ye la, tips syantek.
Quote Artemesiaa 28-10-2020 01:08 PM
Jenis pemalas level paling tinggi ler ni, malas kemas, malas buang sampah, malas nak ke tandas bila nak pee dan pasti malas mandi juga ni.
Quote TravellingBear 28-10-2020 01:13 PM
tgh imagine how on earth air kencing masuk dlm botol tanpa mengotorkan lantai/tgn yg pegang botol...


kakak = sister = perempuan kannn...
adekah perempuan jadian spt safi elias
Quote naina 28-10-2020 01:14 PM
Orang pmpuan bersepah la kencing dalam botol. Hancing la bilik oi.
Quote Kitty_catz 28-10-2020 01:15 PM
dua_chzy replied at 28-10-2020 01:01 PM
Maybe sheol minum balik kencing tu. Ye la, tips syantek.

choii,, baru nak pi lunch... terus rasa
Quote dua_chzy 28-10-2020 01:18 PM
TravellingBear replied at 28-10-2020 01:13 PM
tgh imagine how on earth air kencing masuk dlm botol tanpa mengotorkan lantai/tgn yg pegang botol... ...

Hada beli corong kot huntuk kencing. Ewww!!!
Quote pxlbb 28-10-2020 01:30 PM
Kaka iols juga pemalas yg hamat level bra sangkut kat tombol pintu ruang tamu katanya sbb senang nak cari. Masuk rumah sheols tak jumpa lantai ye. Penuh dgn brg dari depan sampai ke dapur. Termasuk bilik air.

Benarlah kata perempuan cantik belum tentu pembersih.
Quote TomyamPuteh 28-10-2020 01:34 PM
pxlbb replied at 28-10-2020 01:30 PM
Kaka iols juga pemalas yg hamat level bra sangkut kat tombol pintu ruang tamu katanya sbb senang nak ...

Kakak uollss syantek la ye?
Quote angelofish 28-10-2020 01:40 PM
ai penah terbaca kat group pokok fb. dengan selamber untie tu mencadangkan agar guna air kencing sebagai baja....kemudian kena kecaman.harap jangan taugeh pon dia bagi air kencing sudah lah
Quote innocent_me 28-10-2020 01:57 PM
angelofish replied at 28-10-2020 01:40 PM
ai penah terbaca kat group pokok fb. dengan selamber untie tu mencadangkan agar guna air kencing seb ...

orang cina memang guna air kencing buat baja.
Kisahnya kat kawasan meols kerja ni selalu tgk rumah auntie2 cina ni ada pokok aloe vera mmg segar n besar gila daun dia..subur sgt.
Lps tu bila pi kedai dgn MIL, meols tegur kat pokok aloe vera yg sepesen dia punya subur dekat dgn kedai cina. Meols cakap kat MIL "subur sgt n besar, sama mcm rumah auntie cina yg dekat ofis tu, nk mintaklah anak pokok dia"
Sekali MIL ckp jangannnnn..pokok org cina memang subur2 sebab guna air kencing! meols pun mcm Euwwwwwww sehingga sekarang
Quote pxlbb 28-10-2020 01:59 PM
TomyamPuteh replied at 28-10-2020 01:34 PM
Kakak uollss syantek la ye?

Syantek and syingle. Nak masuk minang habaq. Kalau sanggup la
Quote angelofish 28-10-2020 03:04 PM
innocent_me replied at 28-10-2020 01:57 PM
orang cina memang guna air kencing buat baja.
Kisahnya kat kawasan meols kerja ni selalu tgk ruma ...

tu yang kat sini..kalau kat china tah apa di taburnya.cili kering ,bawang putih, kobis
Quote zuuu 28-10-2020 03:08 PM
What????serious guna urine sebagai baja???ewwwww
Quote husna_amal 28-10-2020 03:13 PM
Mesti bilik kuat bau hancing.
Quote hatikudus 28-10-2020 03:28 PM
Pengotoq hanat
Quote angelofish 28-10-2020 03:35 PM
zuuu replied at 28-10-2020 03:08 PM
What????serious guna urine sebagai baja???ewwwww

selalu golongan untie untie la.bukan semua.yang muda belia tak kot.
Quote dizekni 28-10-2020 03:36 PM
Mungkinkah kakaknya khunsa
Quote Jitu 28-10-2020 03:40 PM
euwwww
xkena UTI  ke
Quote Jitu 28-10-2020 03:41 PM
zuuu replied at 28-10-2020 03:08 PM
What????serious guna urine sebagai baja???ewwwww

masa tahun 70 an dulu siap guna baja taik lg
dulu2 kan tandas guna tong kat bawah tmpt cangkung

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top