Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Budak 7 Tahun Rogol Budak 5 Tahun

28-10-2020 12:46 PM Komen: 37
Baru berusia tujuh tahun, seorang budak lelaki dihadapkan ke mahkamah juvana India atas dakwaan merogol kanak-kanak perempuan usia lima tahun.

The Times of India melaporkan, kejadian yang berlaku di Uttar Pradesh itu menyaksikan budak perempuan berkenaan menjadi mangsa ketika mengambil bola di rumah budak lelaki tersebut pada 12 Oktorber.

Ibu mangsa mendakwa, anaknya bermain bola di luar rumah dan bola termasuk ke perkarangan rumah suspek.

Gambar Hiasan

Laporan menyatakan, mangsa kemudiannya ditarik suspek dan dirogol.

Suspek disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan India (IPC) dan Akta Perlindungan Kanak-Kanak daripada Kesalahan Seksual (POCSO).

Namun menurut sumber lagi, suspek berhak mendapat sebahagian kekebalan di bawah IPC apabila Seksyen 83 akta itu menjelaskan, bukan kesalahan bagi kanak-kanak atas tujuh tahun dan kurang 12 tahun, yang belum mencapai kematangan cukup dalam memahami hakikat dan akibat daripada tingkah lakunya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
6
Terkejut
4
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
5
0
0
Komen: 37
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote puteribaya 4-11-2020 10:32 AM
adikfatin replied at 3-11-2020 06:51 PM
Kezen aku ni pernah ajak Aku suruh tengok something kat lubang kecik kat dinding kayu rumah kampun ...

ishh..sebenarnya dulu2 lagi dah banyak kes2 gini cuma dulu x tersebar sbb x de handfon and socmed

Lain-lain Komen

Quote darkness 28-10-2020 12:48 PM
burung ko baru secoet kacang ja nak. Dari mana ko belajar berjimak ni??
Quote RatuDunia94 28-10-2020 12:49 PM
Uttar Pradesh x pernah gagal mendunia di forum cari..
Quote akusukaq 28-10-2020 12:54 PM
Cerite bodoh  dr tukang karut
Quote sarah82 28-10-2020 12:57 PM
mata aku yg dok kelip pop kelip pop tahan mengantuk cerah terang benderang baca berita ni...mak aiiiii...aku ingat dah baligh baru boleh naik burung tu
Quote Kurex 28-10-2020 12:57 PM
Leluhurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Quote Artemesiaa 28-10-2020 01:12 PM
Rosak dari moyang hingga ke budak macam dah beyond repair dah ni
Quote Kurex 28-10-2020 01:16 PM
sarah82 replied at 28-10-2020 12:57 PM
mata aku yg dok kelip pop kelip pop tahan mengantuk cerah terang benderang baca berita ni...mak aiii ...

Kau rasa ada tak forumer bertakbirrrrrrrrr dalam ni?
Quote gadis_tulip 28-10-2020 01:18 PM
Dari ke atuk sampai ke cucu cicit memang keturunan yindia suka merogol gamaknya.
Quote sarah82 28-10-2020 01:20 PM
Kurex replied at 28-10-2020 01:16 PM
Kau rasa ada tak forumer bertakbirrrrrrrrr dalam ni?

tak ada...sebab ni thread bukan Melayu dan juga Islam..jadi telur terus kecut
Quote umbut 28-10-2020 01:23 PM
Kurex replied at 28-10-2020 01:16 PM
Kau rasa ada tak forumer bertakbirrrrrrrrr dalam ni?


Bab ni dia diam x berkutik... bab melayu.. takbir siap hadis bagai... dasar leluhur x sedar diri
Quote mamajawie 28-10-2020 01:30 PM
tegang ke ciknek budak tu sampai bleh msuk dlm vijayjay budak pompuan ni?

kalu dpt ke haku budak jantan tu aku ketuk dia pkai cangkul pehtu kambus kat belakang rumah dengan kek mamacap n paus perap ngan tv dilempar kaka duda..jgan dibela sgat budak tu takut da besar jadi perogol tegar
Quote angelofish 28-10-2020 01:32 PM
aiyo.ai masa sekolah rendah.bila orang cakap mak ayah buat itu ini.ai ketakutan.ai sesuci embun tak tau apa apa.tapi itu zaman telepon awam lah
Quote TomyamPuteh 28-10-2020 01:32 PM
Ank buah maideen ke si perogol tu?
Quote mamajawie 28-10-2020 01:32 PM
btw sayu hati tengok gambar hiasan tu..macibai punya prangai..ni yg aku takut nak bagi anak aku ke mil soh jaga time pkp ni sbab mil pun jaga anak2 sedara shuben ni..hmm
Quote lavendernovella 28-10-2020 01:52 PM
Aku kena stadi biologi in depth lah lagi. Byk rupanya aku tak tauu..
Quote zuuu 28-10-2020 03:05 PM
Jadah berita apa yg aq baca ni???
Quote dudaberhias 28-10-2020 03:06 PM
berita leluhur...
jejak kaki dari flight je dah kena rogol.
agitu
Quote husna_amal 28-10-2020 03:09 PM
Umur tujuh tahun dah jadi perogol. Apa akan jadi bila dah besar nanti. Kalau ada hukuman sila sunat budak ni dengan kapak.
Quote ninjago 28-10-2020 03:10 PM
what the hell???

disturbing betul baca news camnie la

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top