Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Tak Kisah Mulut Orang, Saya Kongsi Kebahagiaan Je" - Haqiem Rusli Beli Mercedes Benz

28-10-2020 12:36 PM| Komen: 100

"Saya tak boleh salahkan netizen sebab mereka ada mulut untuk bercakap tapi kalau dipandang secara positif pun tak ada apa pun."

Penyanyi Haqiem Rusli menjelaskan tujuan sebenar berkongsi fotonya membeli sebuah Mercedes Benz GLC 20 dianggarkan bernilai sekitar RM290, 000 pada Selasa adalah untuk memberi semangat kepada golongan muda.


Kredit foto: Twitter

"Saya tak boleh salahkan sesiapa. Cuma kalau difikirkan secara positif ia bukan untuk menunjuk-nunjuk. Saya kongsikan kebahagiaan saya. Orang nak cakap tu cakaplah, saya tak ambil peduli pun," katanya kepada Gempak.

Katanya, dia memang menabung untuk membeli aset diingini termasuk rumah dan kenderaan.

"Saya beli kereta itu sebab saya sukakan corak, performance dan rekaan dalaman dan luarannya," katanya.

Pun begitu, Haqiem akui masih belum memiliki lesen memandu dan akan selesai ujian berkomputer tidak lama lagi.


Kredit foto: Twitter/IG

Sebelum ini, Haqiem membeli kereta idamannya, Mitsubishi Lancer secara tunai sewaktu berusia 19 tahun. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 100
Komen

Previous : Siti Elizad Dikritik Kongsi Rawatan IVF, Ada Yang Suruh Banyakkan Ibadah

Next       : Berbulan Karl Shafek Tak Boleh Bangun Dari Katil Angkara Santau

Komen Terbaru

Quote Joysparta 7-11-2020 07:32 PM
Berjimat cermat dik time ko laku ni...

Kalu dah xlaku..menangis harap bantuan .nak kena bagi laluan khas utk ko pulak...

Lain-lain Komen

Quote Lengkong 28-10-2020 12:39 PM
Tahniah dapat beli keta


Quote RatuDunia94 28-10-2020 12:51 PM
Keputusan x bijak diwaktu genting sebegini.. tp lantak heols lah.. duit heols..
Quote Kurex 28-10-2020 12:58 PM
Duit kau.. lantak kau la
Quote gadget 28-10-2020 01:00 PM
tahniah...jgn jadi mcm forumers2 gosip ni, 24jam berforum, membatak artis, lain tadak...hasil pun takdak...tahniah sekali lagi hakim
Quote cicicumel 28-10-2020 01:01 PM
Ptt la ramai bdk2 nk jd retis... Mmg cepat kaya klu kena cara..si Marsya rambut pelesu suam2 kuku pn mampu beli kondo. Btw heols dh beli rumah ke?
Quote sharlenetexas 28-10-2020 01:13 PM
Teringat pulak mercedes tokram
Quote sarah82 28-10-2020 01:15 PM
bukan duit aku
Quote innocent_me 28-10-2020 01:18 PM
Beli lah dekk. duit kau.
Ntizen kalau kau minum air teh boba pun marah, membazir katanya. they ols yg miskin tp sibuk kontrol hidup orang yg ada duit.
Quote cmf_blingblings 28-10-2020 01:24 PM
Kerja keras reward kan diri, aku dengar dia dah ada property. Banyak duit rupanya budak-budak BBNU ni
Quote gadget 28-10-2020 01:26 PM
innocent_me replied at 28-10-2020 02:18 PM
Beli lah dekk. duit kau.
Ntizen kalau kau minum air teh boba pun marah, membazir katanya. they ols ...

wakaka...yg ni lawak...tp aku 1001% setuju

cuma bukan control, tapi dengki sakit hati tgk org berjaya...bila kata dengki,tak ngaku...harktuihh

Quote mamajawie 28-10-2020 01:26 PM
lantak ko lah nak beli bas skalipun aku xheran..tapi spesis bodoh da beli lancer b4 this pehtu beli merc tapi takde lesen keta..osah bangang molantun-lantun!!

Quote September14 28-10-2020 01:27 PM
Bestnya tahniah lah

Ok je klu dia nak tyg

Sedangkan netizens dpt beli brg 2,3 ratus pun tyg kat ig
Quote kikuri 28-10-2020 01:30 PM
tayang jelah dekkk... duit mu.. suka ati mu la... bkn mu scam duit orang pun
Quote ekselen 28-10-2020 01:35 PM
Takpela dia usaha keras utk mencapai impian dia...maybe dia pernah ada mcm2 impian amd he deserves it...bkn mcm sesetengah org yg xpernah nk ada impian sbb tu la hidup mcm xde matlamat/goals yg nk dicapai huhu
Quote bottombikini 28-10-2020 01:39 PM
innocent_me replied at 28-10-2020 01:18 PM
Beli lah dekk. duit kau.
Ntizen kalau kau minum air teh boba pun marah, membazir katanya. they ols ...

haha..kannn
bior lah ..bijak tak bijak tu duit dia



Quote TomyamPuteh 28-10-2020 01:49 PM
Duit hang dik.Nk bli jet peribadi pon x kisah klau mampu. Jgn lupa mak ayah sudah
Quote budakshinchan 28-10-2020 01:50 PM
netizen ada lesen pon sengkek x mampu beli kereta.. tau kecam org je.. good job haqiem.. skrg makin xde idea buat lagu sedap skit ke?
Quote lolipopbiru 28-10-2020 01:56 PM
cmf_blingblings replied at 28-10-2020 01:24 PM
Kerja keras reward kan diri, aku dengar dia dah ada property. Banyak duit rupanya budak-budak BBNU n ...


artis kalau jenis pandai berjimat dan tak boros, jarang lepak jarang holiday mmg senang je boleh meyimpan ratus ribu juta.  
Quote lotionmilo 28-10-2020 02:05 PM
Dia selain menyanyi ada buat bisnes sampingan tak?

Lihat semua komen(100)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top