Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Hairul Azreen Terpaksa Lupakan Dua Tawaran Berlakon Di Luar Negara

28-10-2020 12:07 PM| Komen: 123

Hairul Azreen terpaksa melupakan dua tawaran berlakon di luar negara gara-gara penularan Covid-19.

Katanya selepas kejayaan filem Wira, dia menerima dua tawaran daripada dua individu terkenal dalam bidang perfileman luar negara.

Foto: IG

"Saya sudah bertemu dengan seorang pelakon aksi dari Amerika Syarikat, namun hasrat itu terhenti kerana penularan Covid-19. Begitu juga dengan tawaran daripada seorang pengarah di United Kingdom. Saya tidak ralat atau bersedih, sebaliknya saya anggap belum rezeki untuk mencuba nasib dalam membina nama di luar negara," katanya kepada Harian Metro.



Tambah suami kepada Hanis Zalikha ini, dia menyimpan impian besar untuk melebarkan sayap ke Hollywood.




"Saya sudah lama menyimpan keinginan untuk melebarkan sayap ke Hollywood. Namun, tawaran itu belum ada. Lagipun bukan mudah untuk menempa nama di sana. 

"Saya mahu mewakili Malaysia sebagai pelakon aksi yang berkebolehan untuk menjayakan babak pertarungan. Boleh dikatakan hampir setiap negara Asia mempunyai pelakon aksi yang berjaya ke pentas Hollywood, jadi saya pun nak harumkan nama Malaysia." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 123
Komen

Previous : "Batang Hidung Macam Kena Punggung Belanga,"- Che Ta Tak Puas Hati Dengan MUA

Next       : Siti Elizad Dikritik Kongsi Rawatan IVF, Ada Yang Suruh Banyakkan Ibadah

Komen Terbaru

Quote Minami2013 11-11-2020 02:07 PM
nazza2802 replied at 11-11-2020 03:43 AM
alamak..smpi mcm tu skali.. mesti dia x pnh tgk utube kan.. org malaysia duk oversea bapak org put ...

Itu ler. Mentality org melayu anak2 kena ckp english je. Padahal budak2 kecik cepat je kuasai bahasa. Nanti kalo hantar school yg ckp english, berkawan.. mmg fluent je kan.

Lain-lain Komen

Quote taji2906 28-10-2020 12:16 PM
#tahiyetahidak
Quote Kurex 28-10-2020 12:19 PM
Amboiiii dada dia....
Quote user2012 28-10-2020 12:20 PM

Kannn propa sejenis minah marvel kah
Quote Yunbin 28-10-2020 12:31 PM
Wow murah rezeki anak
Quote bakingsoda 28-10-2020 12:40 PM
sembang kariiii
Quote lady_bonia 28-10-2020 12:45 PM
euwwwwww...
Quote opie5662 28-10-2020 12:47 PM
Alhamdulillah... Mujur ade covid... Kalau tak sampai kiamat la membongak belakon hollywood walaupon kuku je yg nampak dlm movie tu
Quote reen8601 28-10-2020 12:53 PM
okay whatever..
Quote Aunty_Acid 28-10-2020 12:54 PM
luar negeri?
luar negeri tu luar negeri 9 ker?
Quote RatuDunia94 28-10-2020 12:54 PM
Berlakon jd kartun kot.. kan suara heols mcm kartun..
Quote Aunty_Acid 28-10-2020 12:55 PM
.
.
luar negeri?
luar negeri tu luar negeri 9 ker?
Quote epal21 28-10-2020 01:01 PM
Lepas tu bagi alasan filem tersebut bertentangan dengan norma Muslim #rajailya #marvel
Quote sarah82 28-10-2020 01:03 PM
habis la...lepas ni aku kena halang diri aku dari layan citer action thriller dari holloywood pulak nampaknya.
Quote Abot 28-10-2020 01:03 PM
Tjuk bukti dlu bole x
Quote gadget 28-10-2020 01:05 PM
he is not deserved to be there...
Quote Orix 28-10-2020 01:07 PM
kalo komen letak emoticon je nnt kena warning... so iols nak komen HIHIHAHAHAHAKIHKIHHUHUHUWAKAKAAAKAKAKAKA
Quote laksmanabentan 28-10-2020 01:21 PM
2 tawaran aja ker?
bukan ker mcm ada 5 tawaran gitu...
2 hollywood
2 hidustan
1 spanyol gitu...
Quote nellyberry 28-10-2020 01:32 PM
nasib jugak tak jadi, kalau tak terpaksa upah org lain utk dubbing suara
Quote mamajawie 28-10-2020 01:39 PM
pecah punggung eh panggung ke citer WIRA tu sampai claim kejayaan citer wira??

berlakon kayu kayan bosan namati..si adrian gaygampang tu pun bongok g bagi si kayu kayan ni berlakon..

Lihat semua komen(123)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top