Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Batang Hidung Macam Kena Punggung Belanga,"- Che Ta Tak Puas Hati Dengan MUA

27-10-2020 02:28 PM| Komen: 150

Rozita Che Wan memang sentiasa menjaga penampilan.

Ke mana sahaja, walau ke pasar pasti akan mengenakan solekan dan baju yang glamour.

Disebabkan itu pelakon ini amat meluat sekiranya jurumekap tidak memberikan hasil solekan yang terbaik mengikut citarasanya.

Foto: IG
Melalui Instagram, Rozita atau lebih mesra dipanggil Che Ta meluahkan rasa tidak puas hati dengan production house yang sekadar tangkap muat sahaja dalam memilih jurusolek (MUA).

"Save budget ka, ikut dan ja ka? Kadang penat artis bila shooting kena make up sendiri," tulisnya.


Di ruangan kome, ramai pula menyokong Che Ta.

Katanya memang betul kalau tengok drama Melayu memang tak semenggah solekan yang dikenakan pada pelakonnya.



Namun ada juga yang mengkritik Che Ta supaya tak perlulah nak berlebih-lebihan dalam bersolek.

Apa pendapat anda? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 150
Komen

Previous : "Takkan Nak Suruh Uqasha Telanjang Kat Set, Dik Non" - Michael Ang

Next       : Hairul Azreen Terpaksa Lupakan Dua Tawaran Berlakon Di Luar Negara

Komen Terbaru

Quote poruman 4-11-2020 12:47 AM
maintenance tinggi ni...ada duit semua bole jd

Lain-lain Komen

Quote merahrose 27-10-2020 02:32 PM
soalan nya bayar full ka  x...retis ni klau x minta sponsor msti diskaun kaw2 punya..MUA xda mood la tu nk mekap lawa2
Quote idril 27-10-2020 02:38 PM
dia ni xleh ke pakai simple2 je... tgk scha tu kadang t shirt n jeans jer.... nampak fresh n wangi...
Quote dua_chzy 27-10-2020 02:38 PM
Akak tak berapa berkenan dengan RSO ni. Whoareyus sangat bakat dalam bidang seni.
Quote biozipstar 27-10-2020 02:38 PM
hahhaa tapi dia berlakon kt tv3 tu laki lindungan tu kan. yg itu sesuai watak tu kt dia. hahaaha..... kepoci
Quote kaseh80 27-10-2020 02:39 PM
Lagi Statement bodoh dari retis
Quote Burong_Hantuk 27-10-2020 02:41 PM
Quote edoraixora 27-10-2020 02:43 PM
Edited by edoraixora at 27-10-2020 02:51 PM

Ada nmpak kt ig sherry baru nih, dia gambar ngan che ta zain kat thesherryshow....nampak sangat tua dah che ta, pipi mcam dah gelebeh.
Kat ig dia, kemain flawless lagik
Quote ckenj 27-10-2020 02:45 PM
nampak sgt artis malaysia byk tak cun..opss..belakon duk dalam umah nk makeup tebal..realistik tak de lgsung. ..
Quote edoraixora 27-10-2020 02:49 PM
Ni kat ig sherry;
[ig]https://www.instagram.com/p/CGxbqL-JiT2/?igshid=7c2mb47w5b12[/ig]

Ni kat ig che ta;

[ig]https://www.instagram.com/p/CGxdYBQjqRo/?igshid=z9p8b06nb6gl[/ig]



Quote pxlbb 27-10-2020 02:50 PM
ckenj replied at 27-10-2020 02:45 PM
nampak sgt artis malaysia byk tak cun..opss..belakon duk dalam umah nk makeup tebal..realistik tak d ...

tambah lagi adegan laki bini atas katil tp bini pakai tudung lilit halal lingerie kekdahnye
Quote fealefea 27-10-2020 02:56 PM
Perlu ka mekap setepek kalau ko pompuan kg kan. Untung la Hj Zeel offer dia character yg nk bergaya je.
Quote kechikchomel 27-10-2020 02:58 PM

iolss tengok promo sherry show kat tv yg che ta ni la. perasan kat bahagian rahang kiri dia macam ada something. macam ada jerawat pasir.
Quote mamaneesa 27-10-2020 02:59 PM
edoraixora replied at 27-10-2020 02:43 PM
Ada nmpak kt ig sherry baru nih, dia gambar ngan che ta zain kat thesherryshow....nampak sangat tua  ...

kat ig sdri konfemla filter smpi langit ketujuh
Quote husna_amal 27-10-2020 03:01 PM
Production takde budget nak bayar MUA yang mahal2 ni.
Quote Orix 27-10-2020 03:04 PM
dua_chzy replied at 27-10-2020 02:38 PM
Akak tak berapa berkenan dengan RSO ni. Whoareyus sangat bakat dalam bidang seni.

che ta ni ala2 Kris Jenner la... anaknya lopa kim kardashian
Quote gadget 27-10-2020 03:04 PM
MUA? muay thai tau lah den..
Quote aammyy 27-10-2020 03:08 PM
kechikchomel replied at 27-10-2020 02:58 PM
iolss tengok promo sherry show kat tv yg che ta ni la. perasan kat bahagian rahang kiri dia macam  ...

Iolls nampak mcm kiri kanan. Kat dlm drama pun nampak. Mcm break out tapi bahagian dagu tu je.
Quote marchikobonzo 27-10-2020 03:09 PM
Dia punya filter, Kim K pun boleh smebah ratu kat RSO ni
Quote dua_chzy 27-10-2020 03:19 PM
edoraixora replied at 27-10-2020 02:49 PM
Ni kat ig sherry;



Cantiknya Intan.

Sampai hati RSO post gamba Intan buruk, sheol lawa padehal di IG Sherry sheol yang buruk, Intan lawa. Cih

Lihat semua komen(150)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top