Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Takkan Nak Suruh Uqasha Telanjang Kat Set, Dik Non" - Michael Ang

27-10-2020 02:22 PM| Komen: 66

Teruk lakonan Uqasha Senrose memakai seluar ketika melahirkan anak dalam satu babak drama Perempuan Tanpa Dosa dikritik. Tidak logik, kata mereka.

Perkara itu turut mendapat perhatian pengarah Michael Ang yang tertawa sambil memberi penjelasan.


Kredit foto: Twitter

"Itu gambar di sebalik tabir, dik non semua! Takkan I nak suruh @uqashasenrose2 telanjang kat set," tulisnya.

Menerusi video yang dimuat naik, Mike juga mengecam tindakan warga maya yang membuat andaian dan mengutuk sebelum menonton drama berkenaan.



"Gambar yang tular itu bukanlah dalam footage pun dan ia gambar di luar kamera. Sekadar gambar sekitar penggambaran.

"Sudah tentu bila shooting saya nak jaga aurat. Takkan saya nak suruh Uqasha buka seluar di hadapan semua orang dan sebab itu la ada letakkan kain.

"Nanti ada babak Usu (lakonan Uyaina Arshad) buka seluar dan bila tengok babak itu, penonton akan faham apa yang ingin disampaikan.

"Saya tak kisah dengan kecaman atau kritikan netizen. Saya anggap ia sekadar lawak dan sebenarnya kelakar juga bila dapat tahu ada orang muat naik foto itu dan menjadi tular.


Kredit foto: Twitter

"Tapi saya terima saja kecaman sebab netizen memang suka membuat andaian. Mereka lihat gambar itu dah terus buat andaian sendiri tanpa tahu apa-apa," katanya kepada mStar. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 66
Komen

Previous : Muat Naik Gambar Bersama, Syafiq Kyle Tak Ada Sebab Bermasam Muka Dengan Mimi Lana

Next       : "Batang Hidung Macam Kena Punggung Belanga,"- Che Ta Tak Puas Hati Dengan MUA

Komen Terbaru

Quote poruman 4-11-2020 12:13 AM
kena la babak tu buat logik skit...ni mcm kelakar plk

Lain-lain Komen

Quote biozipstar 27-10-2020 02:40 PM
hahaa... alah buat2 ajelah nampak logik. netijen ni... hahahaa.... lainkali kalau x nak nampak, kain tu kena besar ssangat yg menutupi tu. baru nampak logik gamaknya...

kalau kata tak logik cerita 3 idiot dulu lagi x logik. tapi cerita tu cerita jaman 2009 hehe... ada ke nak bersalin, serluk kt kawasan gelap, mana nampak. ahhaha, cahaya lampu kurang... nak agak2 kalau mmg doctor takpe.. tapi ini org buat pestaim. tapi sebbaik cerita keseluruhan baik.
Quote Belibis 27-10-2020 02:44 PM
Suruh jer la.baru letop dramanya
Quote husna_amal 27-10-2020 02:56 PM
Scene yang belum keluar kat tv lagi rupanya.
Quote freakazoid 27-10-2020 03:01 PM
sama la iklan tuala pad wanita, xkn nk buat betul2...
Quote Abob 27-10-2020 03:10 PM
Biasalah netizen tak tengok terus kecam

Itukan foto behind the scene adeh

Sebelum ni kecam tajuk Perempuan tanpa dosa tak logik

Nonton dulu drama nih kenapa tajuk dia gituh

Tak habis2 jadi pembaris
Quote matseh 27-10-2020 04:14 PM
Buat la mcm real. Pakai body double. Director pun boleh kadi double. cukur je bulu2 tu.
Tunjuk, betis, ibu jari...baru meletop.  Dah nak beranak pakai seluar. Keluak ikut mana celah kaki seluar ke? Nak buat suspen, terberanak tgh rumah. Tapi  x lojik. Ini lah karyawan2 filem malaysia. Story2 superb, execution hampehh..
Quote Lailerthee 27-10-2020 04:19 PM
Kamoon laa netizen... skrg kan ada seluar bersalin... terbuka bhgian kemaluan je y lain still tutup
Quote RatuDunia94 27-10-2020 04:27 PM
Ni marketing je la dik non.. mcm x biasa style mikel ang ni..  deols mmg dh plan nk post gambar ni sbb tu netizen akan kecam hence sesambil promote la drama deols.. choyyy...
Quote September14 27-10-2020 04:29 PM
Editor cari kena buat benang beranak pun cantik
Quote dudaberhias 27-10-2020 04:35 PM
macam tak biasa mengangkang... choiii
Quote cupu 27-10-2020 05:02 PM
Edited by cupu at 27-10-2020 05:04 PM

Aku tgk kawan2 aku yg jual sobella dok share status founder diaorg..bgaduh ngan uqasha ni..pasal uqasha geli nk sebut nama sobella...hahaha..mcm2 hal... sama geng sskjp mmg A+ la klu gaduh.

[fbp]https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=631005627567017&id=100019727559930[/fbp]
Quote Abob 27-10-2020 05:03 PM
Lailerthee replied at 27-10-2020 04:19 PM
Kamoon laa netizen... skrg kan ada seluar bersalin... terbuka bhgian kemaluan je y lain still tutup

Baru tahu ada rupanya seluar bersalin
Quote TomyamPuteh 27-10-2020 05:04 PM
Kesian cik non mikel ang x petik nama dia
Quote dudaberhias 27-10-2020 05:06 PM
cupu replied at 27-10-2020 05:02 PM
Aku tgk kawan2 aku yg jual sobella dok share status founder diaorg..bgaduh ngan uqasha ni..pasal uqa ...

wow biar betul... no wonder hadek si ungka ni sampai kena saman... choii!
Quote damian_lee 27-10-2020 05:08 PM
Xsuruh pun telanjang
At least pakai short
Selimut tu besarkan sikit
Nampaklah real

Koserr la aku
Quote mohdcrow 27-10-2020 05:14 PM
Pengarah tersohor pun kena marketing camni ke...kikikiki
Quote akuHavocczz 27-10-2020 05:23 PM
cupu replied at 27-10-2020 05:02 PM
Aku tgk kawan2 aku yg jual sobella dok share status founder diaorg..bgaduh ngan uqasha ni..pasal uqa ...

tak lah. pounder ni yg over. si uqasha tu ckp dia tak pakai product tu je. pastu pounder ni sentap. dah tu xpakai product kilo dia nk buat camne
Quote bondeh 27-10-2020 05:35 PM
Fonen tua tak payah jadik DivaAA 2.0 boleh takkkk... acah2 nak jadik DivaAA konon suka melahar tapi tak seswaiiiiii lah ponennnnnnnn
Quote tumpanglalu74 27-10-2020 05:40 PM
Bukan kru engkau??

Lihat semua komen(66)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top