Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Mira Filzah Kongsi Video Dengan Wan Emir Di Youtube, Tertinggi Suara Cepat-Cepat Pujuk Suami

27-10-2020 10:00 AM| Komen: 411

Selepas menerima desakan peminat, akhirnya Mira Filzah membuat keputusan untuk membuat video YouTube bersama suaminya, Wan Emir Astar.

Katanya video tersebut dibuat secara suka-suka dan hanya dikongsi buat peminat.

Foto: IG

"Video pertama kami bersama tapi untuk makluman video ini tak selalu kerana kamih baru dalam hal ini. Tunjukkan kasih sayang dan sokongan kepada kami dengan melanggan dan memberi tanda suka pada video ini. Kami juga mengalu-alukan cadangan anda untuk video seterusnya," katanya.



Menerusi video berdurasi 10 minit itu, mereka melakukan cabaran saling mengenal antara satu sama lain.

Paling menarik perhatian, pasangan ini berkongsi masakan pertama Mira kepada Emir dan warna baju yang dipakai Mira ketika pertama kali mereka berjumpa.



Bukan itu sahaja, Mira nampaknya begitu manja dengan suami.

Mira tertinggi suara sikit dengan Emir, namun cepat-cepat memujuk suaminya dengan nada yang begitu lembut.


Cair tengok kemanisan mereka berdua, kata peminat.

Ramai yang teruja dengan video tersebut sebab dapat tengok sisi lain Emir yang sebelum ini dilihat seperti pendiam. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
1
Komen: 411
Komen

Previous : Ropie Teringin Watak Serius, Tapi Muka Dah Dicop Pelawak

Next       : Tampil Imej Baru 'Tak Bertudung', Ini Penjelasan Masya Masyitah

Komen Terbaru

Quote Hahahaha_ 27-11-2020 10:45 PM
Semoga baik-baik saja..

Lain-lain Komen

Quote dudaberhias 26-10-2020 07:07 PM
menyeru semangat @Kurex untuk menghemburkan avada kedavra di thread ini

#menyonyehmenyelewehbasic
Quote dudaberhias 26-10-2020 07:10 PM
Tutuppppp komputer!
Tutuppppppp fon!

[ig]https://www.instagram.com/p/CC0JgtgpMA6/[/ig]
Quote BarbiePink 26-10-2020 07:12 PM
dudaberhias replied at 26-10-2020 07:10 PM
Tutuppppp komputer!
Tutuppppppp fon!

Wah cepatnya chouls. tq2
Quote Acikgomen 26-10-2020 07:19 PM
dudaberhias replied at 26-10-2020 07:10 PM
Tutuppppp komputer!
Tutuppppppp fon!

Acik dgn bangganye nak buat pengakuan ikhlasssss bahawa malam tadi selepas sejam heshe haplod bideo kat yutiub, acik dgn gembiranya layan bideo shuwit2 deyols main teka teki
Quote irvene 26-10-2020 07:19 PM
taknak bagi sendu terpaksa create something bagi org sebut2
Quote KBW2 26-10-2020 07:28 PM
dudaberhias replied at 26-10-2020 07:07 PM
menyeru semangat @Kurex untuk menghemburkan avada kedavra di thread ini

#menyonyehmenyelewehbasic

Samalah nak seru Kurex masuk mengadap berbekalkan komen-komen bernas lagi pedas beliau.
Quote Kurex 26-10-2020 07:48 PM
Kepada Mira berwajah basic yg bukan kategori cantik, atau comel malah keayuan yg dibuat-buat padahal kalau takde orang, kentot pun kemain kuat. Sweetheart Malaysia hotak kau!! Puihhhh

Woi pompuan! Kau terpaksa guna cara ni utk kekal relevan kan? Patutnya kau dudui diam lepas kawen, sebab orang tak suka kau, ramai tak suka kau tapi terpaksa pendam sebab nanti penyokong kau yg bodoh bongok serang dorang balik. Aku yakin yg anti kau ramai dari yg suka kau.

Bodoh punya artis yg berpura2 ni! Tak berbakat langsung kau ni, berlakon kayu sebab tu watak tu sama je kau dapat, tetap berpura walaupun dalam drama, boleh nampak la yg kau pura2 ayu, penyokong kau yg bodoh semuanya sweet, kau bodoh, penyokong kau bodoh, mengacara pun tak boleh, ntah bodoh mana boleh hadap dgn kau yg cakap pun meleweh2, kalau bukan sebab kepuraan dalam keayuan kau tu, kau pun tak boleh hidup la pompuan, silap2 jadi peniaga dekat pasar atau promoter je la kau ni, tak pun jadi casher dekat aeon. Puihhh dekat artis tersangkak malaysia ni, puihhhh! Tak payah nak muncul lagi lepas kawen, duduk je diam2 macam elbirah, ni kau muncul sebab kau nak kekal relevan kan?? Relevan macam mana pun kau, kau tetap takde gred, tak berbakat, sangkak! Konon tak sentuh laki, dalam drama buat bahasa isyarat.. buto!!! Orang macam kau la paling kuat berendut dgn jantan, lepas kawen terus hilang malu kau!! Bongok punya artis tersangkak!!! Puihhhh puihhh puihhhhhhhh puihhhhh puihhhhh bodoh
Quote makadek 26-10-2020 07:51 PM
Tgk sikit je la tk tau nk komen apa
Overal aku lg sweet tk fake ...  Ah sudah resdung dia sampai dh ..bersin2 ..ni mesti dh berlawan kentut kan
Quote lolipopbiru 26-10-2020 07:51 PM
Edited by lolipopbiru at 26-10-2020 07:52 PM

ok je youtube dia dgn emir. tak melebih tak kurang. simple dan nice je tak over pn. tak sangka emir lagi byk cakap dari mira. nampak jgk mira yg lead conversation dlm video ni
cuma harap mira tak expose lebih la laki dia ni. simpan sikit utk diri sendiri. jgn over expose sgt
Quote virgo19 26-10-2020 07:52 PM
Aku paling benci kalau retis kawin, pastu dia gigih heret pasangan dia tu utk menempel. Padahal kau je yg artis, laki/bini kau bukan sesiapa pun.
Quote dudaberhias 26-10-2020 07:54 PM
KBW2 replied at 26-10-2020 07:28 PM
Samalah nak seru Kurex masuk mengadap berbekalkan komen-komen bernas lagi pedas beliau.

Omg kaka baca atas tu, panjangnya, terciduk iols.
Quote lolipopbiru 26-10-2020 07:54 PM
virgo19 replied at 26-10-2020 07:52 PM
Aku paling benci kalau retis kawin, pastu dia gigih heret pasangan dia tu utk menempel. Padahal kau  ...

setuju..wlaupun video tu biasa je tapi cukup la stkt tu. next next video simpan emir tu ye adik mira. u sorg je muncul ok
Quote virgo19 26-10-2020 07:55 PM
Mira ni teruk betul pelat r dia tu kan, selama ni takde la perasan sgt, sbb tak follow ig dia pun, tapi hari tu tertengok video dia, ya Allah teruk betul sebutan r dia, mcm dibuat2 pun ada.
Quote KBW2 26-10-2020 07:56 PM
dudaberhias replied at 26-10-2020 07:54 PM
Omg kaka baca atas tu, panjangnya, terciduk iols.

OMG Iols kehabisan oksigen jap baca dari awal sampai abes.
Quote aj_fam 26-10-2020 07:57 PM
Dak Miwa bosan jek menunggu lakinya habis berceloteh. Apoo x habis2 duk explain lakinya pun. Kalah pun explain, menang pun explain
Camne dekat live baby sayang pnye lembut? Realitinya garang jugek
Quote bambimo 26-10-2020 08:00 PM
Rezeki dia kan....
Betul2 rezeki....
Quote lolipopbiru 26-10-2020 08:04 PM
aj_fam replied at 26-10-2020 07:57 PM
Dak Miwa bosan jek menunggu lakinya habis berceloteh. Apoo x habis2 duk explain lakinya pun. Kalah p ...

mira mmg tegas sbb prnh tgk iv mak dia. mak dia mmg kata mira tegas dan garang. cuma dia ni jenis sopan santun sbb tu kita tgk dia mcm lembut lembik je
Quote chocobozhere 26-10-2020 08:08 PM
tak mampu nak tengok video dia ni sorry.
Quote tikusmontok 26-10-2020 08:12 PM
Muntah sebaldi

Lihat semua komen(411)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top