Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Dulu Muka Bulat, Sekarang Runcing. Bibir Makin Tebal,"-Elfira Loy Dituduh Ubah Wajah?

26-10-2020 12:53 PM|Oleh: Saiful| Komen: 71

Sebelum ini ramai dah wanita di kalangan artis buat pembedahan kosmetik, ubah sana ubah sini.

Namun yang mengaku buat prosedur tersebut boleh dikira dengan jari, dan yang selebihnya macam biasalah mestilah tak nak mengaku.

Cantik semulajadi, dari lahir katanya!

Foto: Twitter

Baru-baru ini kecoh pula bila ada yang mendakwa Elfira Loy ubah wajah.

Katanya dulu muka bulat sekarang dah runcing.


Kredit foto: Twitter
Ada juga kata dia ubah bibir menjadi lebih tebal dan mungil.

Semuanya spekulasi, mungkin berat badan Elfira dah kurang? Atau pun teknik solekan?



Perhati betul-betul, apa kata anda? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 71
Komen

Previous : "Jangan Kutuk, Cemuh Saya" - Sheila Mambo Akui Cuci, Ulang Pakai Mask Untuk Jimat

Next       : Belum Glamour, Sissy Iman Tak Kecil Hati Ramai Yang Tak Kenal

Komen Terbaru

Quote Fly_over 29-10-2020 06:17 PM
comel nya ank dia

Lain-lain Komen

Quote cruz2 26-10-2020 12:58 PM
Dua gambar sebelah menyebelah tu nmpk mcm individu berbeza
Quote husna_amal 26-10-2020 01:01 PM
Filter je tu..
Quote rosmahisham 26-10-2020 01:04 PM
Husband sheols hensem n sweet..ank orka pulak tu..kdg tpikir jgk heols x rimas ke dgn el yg mcm kanak2 ribena ni..
Quote lolipopbiru 26-10-2020 01:10 PM
filter je kot. tgk pn dah tahu
Quote nipskacang 26-10-2020 01:11 PM
Laaaah comel nya anak sheols
Quote AnggunSophea 26-10-2020 01:16 PM
Iols perhati betul nampak mcm dia sapu lipmatte melebihi bibir asal beliau. Tang bawah tu ketara sangat
Quote chinta89 26-10-2020 01:34 PM
rasa mcm teknik solekan je kat bibir tu
Quote becir 26-10-2020 02:01 PM
anak pun ada ig official?
Quote obria 26-10-2020 02:10 PM
teknik solekan atau filter je kot....
Quote rosannazmia 26-10-2020 02:14 PM
Edited by rosannazmia at 26-10-2020 02:15 PM

Nomeii nye baby..dah kenapa bbneu skrg ni suka tulis caption sekerat omputih sekerat melayu.sbb nak npk urban kah? Ahkak x ikuti tok sri siti tp sbg org kg lepeh sama ngn sheols, tok ti mesti x tulis sekerat omputih skerat lepeh kan..? sbb ahkak pon sama..hehehe bangga jela tulis melayu
Quote antidote 26-10-2020 02:24 PM
Lazatnya somi el
Quote akies 26-10-2020 02:35 PM
Filter kut.
Quote miss_strangers 26-10-2020 02:38 PM
Merecik suami elll...
Quote dudaberhias 26-10-2020 02:42 PM
kalau renovate pun janji herlok persis somi dik...
lain la kalau kau renovate ujung2 jadi zila bakarin dengan aza elite...
yang tu memang patut la di herankan...
Quote bakingsoda 26-10-2020 02:42 PM
terlebih yis muripan tu lawak
Quote paz 26-10-2020 02:46 PM
Filter kot.  Lain bebenor.
Quote md_nana 26-10-2020 02:47 PM
hahaha lucu baca yg tukang tuit tu tang terlebih yis. mcm donat pulak
Quote belilies 26-10-2020 02:52 PM
Tapi bibir dia mmg tebal rasanya. Efek kamera kot... Kalo pakai lipgloss lagilaa.... Iols tak suka sheols pun {:nose
Quote TerataiMelur02 26-10-2020 02:56 PM
El ni kan cantik tapi sejak pakai tudung ni nampak sheols selekeh je.. Tak tau mana silapnya.. Mungkin cara gayakan tudung tu tak sesuai kot

Lihat semua komen(71)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top