Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ikatan Cinta Terlerai, Nonny Nadirah Batal Majlis Perkahwinan

26-10-2020 10:52 AM| Komen: 129

Nonny Nadirah, 31, menerusi hantaran terbaru di Instagram mengesahkan hubungannya dengan Niezam Zaidi sudah terlerai.


Kredit foto: IG Nonny

Justeru, majlis perkahwinan mereka yang sepatutnya dilangsungkan dalam masa terdekat, sepakat dibatalkan.

Nonny bagaimanapun memohon maaf kepada media kerana tidak dapat mengulas lanjut mengenai perkara itu.

Dalam masa sama, dia memohon orang ramai mendoakan kebahagiaan mereka berdua.


Kredit foto: IG Nonny

"Setelah mengambil kata sepakat, perkahwinan antara kami telah pun dibatalkan.

"Tolong doakan kebahagiaan buat kami dan bertemu jodoh yang baik buat masing-masing ya.

"Kepada rakan media, maaf saya tak dapat nak get back dengan anda semua. Untuk dalam masa ni, I reserve my comment. Harap korang faham," tulisnya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 129
Komen

Previous : Emosi Aliff Syukri Terjejas Terus Tak Dapat Shopping Ke Luar Negara

Next       : Tak Puas Hati Filem Dikritik, Syamsul Yusof Dilabel Iqram Dinzly 2.0

Komen Terbaru

Quote mrs_adr 19-11-2020 01:25 PM
nonny ni ada apa2 mslh ke?
skrg asyik upload gmbar2 lama yg xbtudung je?
tgok igtv yg  dia kena iv dgn wartawan tu pun cara cakap mcm pelik sgt...

Lain-lain Komen

Quote caprut 26-10-2020 10:54 AM
Hnsem nizam zaidi ni. Ada ciri2 nakal
Quote lasagna 26-10-2020 10:58 AM
takziah.. aku harap lps ni jgn lah tayang kebahagiaan over over nau.
smoga dia org move on lah hendaknya.
Quote MsOryzaa 26-10-2020 11:00 AM
Takziah..ade kaitan ke dgn perkahwinan pertama ka? huhu. Moga ade rezeki jodoh pada masa akan datang.
Quote VespaSilbe 26-10-2020 11:09 AM
Dah pulak...
Quote akuMNdia 26-10-2020 11:11 AM
ada hikmahnyer tu.
biarlah tak jadi kawin daripada menjanda kali kedua.
Quote Kancilkering 26-10-2020 11:12 AM
kesian nya....dpt jodoh sekejap lepas tu langsung x lekat..
Quote Themilo 26-10-2020 11:15 AM
kalau tak @Kurex , mesti @dudaberhias yang jadi orang ketiga..
Quote Kurex 26-10-2020 11:19 AM
Themilo replied at 26-10-2020 11:15 AM
kalau tak @Kurex , mesti @dudaberhias yang jadi orang ketiga..

Iols tak pernah merampas hak orang lain.. tak sampai hati walaupun mampu berbuat demikian..
Quote imanjannah 26-10-2020 11:24 AM
semoga Allah menggantikan yang terbaik buat keduanya
Quote sarah82 26-10-2020 11:26 AM
Depa ni sapa?
Quote izabellemylia 26-10-2020 11:32 AM
takziah semoga jumpa pengganti yg lbih baik utk each other
Quote Gomea 26-10-2020 11:34 AM
Dulu katanya kena buatan orang kan dia ni. Tu yang macam jodoh susah nak lekat kot.
Quote AyaqMeloSuam 26-10-2020 11:42 AM
Ha.. kan dh kabo dolu2.. naik lagi moto berkepit2an... haaa... ha....
Quote husna_amal 26-10-2020 11:44 AM
Ni apa kes pula tak jadi nikah...hari tu seronok sangat bonceng motor bersama.
Quote awanysss 26-10-2020 11:44 AM
caprut replied at 26-10-2020 10:54 AM
Hnsem nizam zaidi ni. Ada ciri2 nakal

kan.. aku suka dia sejak cerita highland tower..
tp kadang mcm rempit pun ada jugak haha
Quote haruslah 26-10-2020 11:46 AM
Edited by haruslah at 26-10-2020 11:47 AM

I suka tgk nizam zaidi ni
Berlakon pon ok
Quote paz 26-10-2020 11:47 AM
Sedihnya, Paz sedih kalau orang tak jadi kawin.
Quote xtahumenahu 26-10-2020 11:52 AM
Suke tgk nonny..mamat tu nampak cam bad boy laa..mude lagi ke?
Quote MisXoXo 26-10-2020 11:54 AM
xpelah xjdi skrg.dr mcm2 lepas kawin.keputusan bersama yg bijak.apapun berlaku cubalah utk move on.moga jodoh yg baik2 utk kamu berdua

Lihat semua komen(129)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top