Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Emosi Aliff Syukri Terjejas Terus Tak Dapat Shopping Ke Luar Negara

25-10-2020 11:17 AM| Komen: 190

Pndemik yang berlaku di seluruh dunia sekarang menyebabkan ramai penduduk duni berada dalam kesusahan dari segi kewangan dan emosi.

Rata-rata penerbangan disekat dan sudah pasti tiada peluang untuk melancong.

Foto: IG
Disebakan keadaan ini, Datuk Seri Aliff Syukri meluahkan perasaanya melalui Twitter.

Katanya dia sedih dan rindu mahu bercuti di luar negara.


Katanya, setiap hujung tahun dia dan keluarga pasti akan ke luar negara untuk membeli belah.

"Hati dah meronta merindui untuk bercuti di luar negara. Biasanya hujung tahun tengah tahun pasti saya akan bercuti di luar negara untuk shopping, tapi tahun ini terasa janggal dan pelik tak tahu berapa lama covid ni?"



Sementara itu di ruangan komen, penyanyi lagu Bobo Di Mana ini diserang netizen.

Kata mereka rakyat sedang menderita susah dan ada yang sampai tak makan disebabkan virus ini tapi Aliff Syukri risau takj dapat melancong dan shopping!

Ramai pula yang meluat dengan luahan hati Aliff. Anda macam mana? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 190
Komen

Previous : Reaksi Teruja Cik B Tengok Diri Sendiri Di TV, Ben Amir & Mira Filzah Nak Berlakon Sekali!

Next       : Ikatan Cinta Terlerai, Nonny Nadirah Batal Majlis Perkahwinan

Komen Terbaru

Quote Nenasketum 17-11-2020 01:16 PM
Nak tali tak? Boley lilit keliling leher pastu cuba gantung tali kat kipas, mana tau boleh ilangkan gangguan emosi ko bapuk oi.

Lain-lain Komen

Quote cmf_premierleag 25-10-2020 11:18 AM
lagi elok kalo lps emosi ko terjejas, ko terus mampos pun takpe
Quote Normabaru 25-10-2020 11:22 AM
Tudiaaaa... Masalah negara ni
Quote kiah_mai_pulak 25-10-2020 11:24 AM
eloklah tu lama sikit emosu kau terganggu, cepat sikit checked in kat hosiptal tanjung rambutan ulu kinta sana tu
Quote Groovykid 25-10-2020 11:25 AM
Hmmm masalah negara ni {:smile
Quote rayray28 25-10-2020 11:30 AM
xpelaa guna duit terlebih tu utk dermakan and bersedeqah..lambert lg laa nk dpt g obersea tu
Quote chinta89 25-10-2020 11:33 AM
tak hbis2 publisiti murahan...
Quote Tasikchini 25-10-2020 11:34 AM
Sitiwasi?     
Quote tomatome 25-10-2020 11:35 AM
Org lain sedih hilang kerja tak de makan kau tak dapat g oversea pon mengeluh...

Benar manusia mmg ssh nk bsyukur
Quote sarah82 25-10-2020 11:43 AM
Dia buat serupa x boleh online shopping.
Quote Burong_Hantuk 25-10-2020 11:44 AM
Sila  memninggal....
Quote kuzaime 25-10-2020 11:46 AM
Covid jadi covit. Situasi jadi sitiwasi. Ingatkan sitiwasi tu nama bibik baru dia ke tadi entah bila dia ni reti nak mengeja betul2.
Quote anaktoyol 25-10-2020 11:49 AM
emosi terjejas sbb sales menjunam terok you alls... mana nak byr rumah2 yg dia beli yg belum ada penyewa itewwww..nak menguruskan resort yg tgh nyawa2 ikan itewwwe...
Quote Mamason 25-10-2020 11:49 AM
Kesiannyaa.......
Quote chandrahusin 25-10-2020 11:49 AM
Gamba dgn wife dia
Aku igt mak dia
Lebih kurang dh muka depa
Quote fadzyjemi 25-10-2020 11:50 AM
Gebang sgt
Quote TomyamPuteh 25-10-2020 11:52 AM
Bertambah lg la penyakit sewel dia tu
Quote nuril86 25-10-2020 11:54 AM
sitiwasi {:laugh{:laugh aduhaiiii....
Quote Gomea 25-10-2020 11:55 AM
Tak dapat pegi melancong, ambiklah kelas belajar mengeja semula.
Quote slyfynx 25-10-2020 12:01 PM
Barbie nye la hai.
Saje buat kenyataan mcm ni untuk publisiti.
And saje buat ejaan bodoh2 tu untuk tunjukkan yang die dyslexic
Sedih la minah oi.

And dear wartawan cari, aku lagi rela korang update pasal keluarga kemut dari orang2 bodoh ni.
Jgn bagi publisiti free kt diorang ni.

Lihat semua komen(190)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top