Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Reaksi Teruja Cik B Tengok Diri Sendiri Di TV, Ben Amir & Mira Filzah Nak Berlakon Sekali!

24-10-2020 11:16 AM|Oleh: LilRose| Komen: 66

Episod pertama drama Lelaki Lingkungan Cinta dibintangi Naim Daniel, Shasha Abedul, Ismail Izzani dan Shalma Eliana sudahpun ditayangkan bermula Rabu.

Ramai yang ternanti-nanti di hadapan televisyen (TV) mungkin bukan kerana Naim dan Ismail, sebaliknya tertunggu-tunggu muka Cik B terpampang di TV, kan?



Bukan kita saja, malah tuan punya badan pun teruja melihat diri sendiri di TV.

Dalam perkongsiannya di Twitter, kelihatan rakaman Cik B yang melompat teruja dan malu melihat kelibatnya sendiri di kaca TV.



Ramai warganet memuji reaksi comel anak kepada usahawan terkenal Datuk Seri Vida itu.


Kredit foto: Twitter

Video reaksi Cik B itu turut mendapat perhatian pelakon Ben Amir dan Mira Filzah yang teruja dan berhasrat digandingkan dengan Cik B selepas ini.

Aduhai, comel teruk Cik B ni! Mana tahu lepas ni dapat tawaran berlakon dengan Ben dan Mira pula kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 66
Komen

Previous : Fara Hazel Selamat Bersalin Bayi Lelaki

Next       : Emosi Aliff Syukri Terjejas Terus Tak Dapat Shopping Ke Luar Negara

Komen Terbaru

Quote Acikgomen 26-10-2020 10:44 PM
RumiMenari replied at 24-10-2020 01:10 PM
Cite ni terrrrrsangat la bbnu tapi i tengok gak semata-mata tgk cik B a.k.a pretty maria hahaha... m ...

Comey tau cikb neh ada skali tuh sheols tgh lontar dialog pehtu sempat jeling2 kat kamera
Semalam anak bujang acik buat hal nak kuar lepak dgn kengkawan
acik ugut nak doa supaya heshe berjodohan dgn cikb, terus budak tuh kansel pi lepak

Lain-lain Komen

Quote bedahmenjuyah 24-10-2020 11:26 AM
Adusss mcm kuntilanak mengilai2. Seram
Quote nazzse 24-10-2020 11:29 AM
Kayu tau tak kayu..
Tak pasal aku tidur awal skrg tak lalu nak tengok drama ni
Quote Kurex 24-10-2020 12:02 PM
Dah la tu mira basic, kau duduk je la dekat rumah tu diam2 jgn muncul lagi depan khalayak! Puihhhhh
Quote insyi81 24-10-2020 12:16 PM
bbnu je yg follow drama ni
Quote lolipopbiru 24-10-2020 12:18 PM
mengarut gila drama ni tak patut jd drama kt tv dgn pelakon semua sendu. hero remaja dlm ni pn tak mcm hero remaja. kepam dan nampak busuk dah la semua renek
Quote TomyamPuteh 24-10-2020 12:21 PM
Cik bi jd bouncer ke dlm cita tu?
Quote chinchan78 24-10-2020 12:23 PM
Boring nya migha perasan cantik nih...  
Quote dudaberhias 24-10-2020 12:38 PM
tahniah cik babi, you go girl!
Quote uori 24-10-2020 12:49 PM
hehe comel je tengok reaksi dia
Quote Lailerthee 24-10-2020 01:00 PM
I tgok sbb cikb je. Y lain sume xminat. Walaupun kayu cikb ni blkon tpi i suka dia y bersahaja dan lawak
Quote edayildiz 24-10-2020 01:04 PM
kwn i tgk sbb cik b..i tk tgk lg..tp cik bi ni comel la gais...dia mcm funny..tk mcm dia
Quote RumiMenari 24-10-2020 01:10 PM
Cite ni terrrrrsangat la bbnu tapi i tengok gak semata-mata tgk cik B a.k.a pretty maria hahaha... mmg kayu tp drama ni, i n my dotter x akan miss sbb nak rilex2, x pening pala hotak.. nak pengajaran cari ceramah ustaz, ustazah... jgn cari dlm drama cmni
Quote September14 24-10-2020 01:11 PM
Masing2 retis nk mnjilat org kaya
Quote Tinot7 24-10-2020 01:42 PM
Tahniah cik b

Iols tak tgk citer deme ni.

Quote unguaurora 24-10-2020 01:49 PM
Oittt malu la tgk terkinja2 cmtu
Quote MadameOnion 24-10-2020 02:01 PM
Takut tgk reaction cik b macam rikishi
Quote slyfynx 24-10-2020 02:11 PM
Sampah nye la gosip.
Takat reply camtu, perlu ke jadi bahan gosip.
SAMPAH sangat Lilrose a.k.a Sepul nih punye thread
Quote cmf_premierleag 24-10-2020 02:18 PM
Edited by cmf_premierleag at 24-10-2020 02:19 PM

mulai mggu ni setiap Rabu, 9pm:
Geng Urban dan acah2 urban  -  tgk The House Ezurin Khyra at Astrok Ria
Geng BBNU - tgk drama lelaki lingkungan cinta kt TV3
Geng Abah2 kongker remote tv - tgk Bicara Politikonomi kat TV1 dan Rona Sabah pd jam 10pm
Quote diss69 24-10-2020 02:18 PM
Xtengok pon.. Tp dh nengok mael toteya the movie.. Ok jugak citernya..

Lihat semua komen(66)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top