Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Fara Hazel Selamat Bersalin Bayi Lelaki

24-10-2020 11:05 AM| Komen: 48

Fara Hazel selamat melahirkan bayi sulungnya di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu Ahad lepas.

Fara, 24 bersyukur dan teruja kerana diberi kesempatan untuk bergelar ibu di usianya yang masih muda.

Kredit foto: IG

"Alhamdullillah saya selamat melahirkan putera sulung kami pada 6.05 pagi dengan berat 3.57kg.

"Gembira dalam masa sama penat. Yang penting fizikal dan mental perlu kuat," katanya kepada mStar Online.

Tambah Fara dia kini menjalani proses berpantang di kampung suaminya di Terengganu.

"Memang dalam perancangan saya mahu berpantang di sini. Bersalin ketika tempoh PKPB agak sedikit terbatas tapi saya bersyukur.

"Aiman Tino dah tak sabar nak datang melawat tapi sebab kes Covid semakin meningkat, kenalah patuh PKPB."

Nama dan wajah anaknya akan dikongsikan pada masa terdekat nanti.

Fara dan Tengku Mohamad Kamal Hisahmuddin berkahwin pada 20 Disember tahun lepas. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 48
Komen

Previous : "Jangan Serkap Jarang, Jatuhkan Kredibiliti Penggiat Seni" - FINAS

Next       : Reaksi Teruja Cik B Tengok Diri Sendiri Di TV, Ben Amir & Mira Filzah Nak Berlakon Sekali!

Komen Terbaru

Quote Rmz83 29-10-2020 05:37 AM
mamajawie replied at 28-10-2020 10:08 PM
Bagus ler kawen kerabat walaupunnnnnnnn nyanyi hauk..

Btw nk panggil CP Fara Hazel ke ni??cm CP ...

Husband Juliana kerabat dkt

Lain-lain Komen

Quote applecomel 24-10-2020 11:08 AM
Hahahahaha......
Quote fadz84 24-10-2020 11:13 AM
Lebih kurang umur anak sedara ngn Pak/mak usu nya nnti.. rasa mak hazel ni baru beranak sblm pkp haritu kn..
Quote shernazz 24-10-2020 11:23 AM
Aiman tino je yang utamanya ..haha
Quote Belibis 24-10-2020 12:37 PM
shernazz: Aiman tino je yang utamanya ..haha

Kalau tak sebut aiman tino, takde sapa kenal agaknya.
Quote Suchi 24-10-2020 12:38 PM
Baru tau gak yg kumpulan eva tu mak sedara dia, tak ingat nama tp yg muka cam ifa raziah tu.
Quote lolipopbiru 24-10-2020 12:38 PM
ramai artis beranak bulan 10
Quote RumiMenari 24-10-2020 01:28 PM
Tahniah & sila bersara
Quote Tinot7 24-10-2020 01:44 PM
Tahniah walopon iols tak kenal hang
Quote Gomea 24-10-2020 04:59 PM
Edited by Gomea at 24-10-2020 05:00 PM

Eh, dah kahwin ke?
Tahniah. Semoga dapat mengatasi rekod maknya... Heehehe
Quote Acikgomen 24-10-2020 05:13 PM
RumiMenari replied at 24-10-2020 01:28 PM
Tahniah & sila bersara

Sheols keja ape sampai chuols memandai soh besara nih
Quote Tudungpink 24-10-2020 05:17 PM
Dia ni kawin ngan kerabat terengganu kan...tahniah dapat baby...
Quote dudaberhias 24-10-2020 05:19 PM
siannya dah dua hari thread ni pun baru 15 komen.... memang who are yusss betul makhluk hazel ni...

nak ucap tahniah je la yerrr
Quote ikanmasin 24-10-2020 05:28 PM
tahniah lah ..oh kakak aiman tino lah ni..tak sebut nama aiman tino tak kenal lah kita..hehehe
Quote sleepandream 24-10-2020 06:14 PM
Suchi replied at 24-10-2020 12:38 PM
Baru tau gak yg kumpulan eva tu mak sedara dia, tak ingat nama tp yg muka cam ifa raziah tu.

oooo kekdahnye...
btw congrats for newborn
Quote sjwma 24-10-2020 06:27 PM
Suchi replied at 24-10-2020 12:38 PM
Baru tau gak yg kumpulan eva tu mak sedara dia, tak ingat nama tp yg muka cam ifa raziah tu.

Linda Eva namanya..maknya Haziq Putra Band
Quote nura19 24-10-2020 06:34 PM
Tahniah...seronok bau baby
Quote kiah_mai_pulak 24-10-2020 06:56 PM
ehh bukan dia ni kapel dgn pelokan veteran Ery muka terlebih botox putra ke?? sejak bila pulak kawen jtan lain. tetiba dh beranak.
Quote Groovykid 24-10-2020 07:04 PM
Tahniah!!!
Quote Aai2 24-10-2020 07:04 PM
Tahniahlah...jarang artis bersalin kt spital gomen...tp artis ke dia

Lihat semua komen(48)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top