Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Terlampau Kecewa Perogol Dibebaskan, Budak 11 Tahun Yang Jadi Mangsa Rogol Bunuh Diri

23-10-2020 02:28 PM Komen: 28
Kecewa apabila lelaki yang merogolnya dibebaskan dengan jaminan polis, seorang kanak-kanak berusia 11 tahun ditemui mati bunuh diti.

Daily Star melaporkan, Annaliesse Ugle menjadi mangsa nafsu lelaki berusia 66 tahun itu sejak dari tahun 2014 hingga kini.

Menurut sumber lelaki berkenaan didakwa atas enam kesalahan dan dijangka dibicarakan pada Disember nanti.

Kredit foto: Daily Star

Bagaimanapun selepsa enam hari ditahan, dia dibebaskan dengan jaminan dan ini menyebabkan mangsa terlampau kecewa.

Difahamkan suspek adalah kenalan kepada keluarga mangsa.

Sekarang pegawai yang membebaskan suspek sedang disiasat. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
4
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 28
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Paiya 26-11-2020 08:29 PM
aduh..
kesiannya budak tu..

Lain-lain Komen

Quote piep 23-10-2020 02:40 PM
kesian ko dikk.. jahanam betul jantan tu
Quote sarah82 23-10-2020 02:46 PM
Kesian kat adik.. Mesti sangat stress.. Dasar jantan tak guna.
Quote Skuau 23-10-2020 02:50 PM
sudah sampai masanya 'DARK JUSTICE' ditubuhkan.(pengaruh citer omputeh...)
Quote husna_amal 23-10-2020 02:52 PM
Kesian mangsa ni mental dan fizikal terseksa bertahun2. Patut pesalah macam ni biar meringkuk dalam tahanan sampai dijatuhi hukuman.
Quote bondeh 23-10-2020 02:55 PM
Kesiannya....
Quote Nenolen 23-10-2020 03:05 PM
Allahu...harap mlm nie lelaki kertu tu dibunuh dgn kejam
Quote kemaruk 23-10-2020 03:11 PM
Macam kes macau scam tu

Kalau terlepas jugak, jangan sampai mangsa yang kena tipu ambil tindakan sendiri kalau pihak yang diamanahkan tak boleh diharap
Quote Artemesiaa 23-10-2020 03:16 PM
Dah tak tertanggung lagi tekanan bertimpa2 mana tak jalan tu dipilihnya
Quote sukacactus 23-10-2020 03:32 PM
Sian ank ni
Moga tenang di sana
Quote mamajawie 23-10-2020 04:23 PM
kesiannya adik ni..hmmm..kadang aku pun risau lagi2 bila ada anak pompuan ni bukan apa pemangsa boleh jadi org yg kita kenal cm adik kat atas ni..hmmmm..nauzubillahiminzalik
Quote Buritan 23-10-2020 04:39 PM
Skuau replied at 23-10-2020 02:50 PM
sudah sampai masanya 'DARK JUSTICE' ditubuhkan.(pengaruh citer omputeh...)

Kannn.. aku pun pikir cam  tuuu.. senangnyaa bebas..
Quote borrow 23-10-2020 05:40 PM
Kecewa plus mebi bercampur perasaan takut. Bukan senang nak atasi trauma ni , bila setan dlm jail at least victim rasa safe sket. Kesian victim.
Quote Burong_Hantuk 23-10-2020 06:12 PM
Sual punya perogol...baik mereput sana
Quote kristalbaby000 23-10-2020 06:46 PM
adikkkk, kesiannya kat ko nmpk sgt ko da x da pilihan lain...
Quote Cumikucingku 23-10-2020 11:56 PM
sedihnya......xtau nak komen ape lg.....
Quote Jitu 23-10-2020 11:57 PM
celaka betul
xmampus pulak org tua tu panjang pulak umur
Quote Knowlee 24-10-2020 01:09 PM
Sedihnya...  MMg terkesan sungguh budak kecik tu...
Quote epuepy 24-10-2020 04:38 PM
Sian bdk ni trauma. Paling sedih bile org yg rogol tu bebas and aman2 je hidup.

Aku harap perogol tu hidup dia x tenang.
Quote ikanmasin 24-10-2020 05:52 PM
sedih dan kesian kat bdk ni..dah lah dia yg kene rogol mana lg trauma menanggung malu dgn sakit ati.tiba2 perogol bole pl dibebaskan..ptt nya perogol tu yg mati ni yg kene rogol yg bunuh diri.dah lah kenalan keluarga bdk tu pl...

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top