Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Sharifah Husna Kacukan Melayu, Pakistan, Afghanistan, Arab, British, Portugis, Belanda Dan Indonesia

23-10-2020 11:24 AM|Oleh: Saiful| Komen: 280

Sahrifah Husna nak buktikan dirinya ada dalam dunia lakonan bukan hanya bersandarkan pada rupa.

Gadis kacukan Melayu, Pakistan, Afghanistan, Arab, British, Portugis, Belanda dan Indonesia ini enggan dilabel pelakon streotaip dengan hanya sekadar menjual wajah.

Kredit foto: IG

"Saya tidak mahu orang ramai melabelkan saya sebagai pelakon cantik tetapi tidak pandai berlakon... Saya mahu hapuskan stereotaip itu.

"Saya mahu membuktikan pelakon yang mempunyai rupa juga boleh menjadi artis versatil," katanya kepada BH Online.



Pelakon ini juga merupakan calon kategori Artis Baharu Wanita Popular, Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-33.

Watkanya sebagai Dowena dalam drama Ryan Aralyn nampaknya mendapat reaksi positif.



Husna juga menerima tawaran daripada Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (FINAS) melakonkan watak utama dalam drama aksi, Jefri Zain.

Satu persatu kepercayaan diraih membuatkan Husna berusaha untuk memberikan hasil yang terbaik. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 280
Komen

Previous : "Jadi Wanita Belaan Pun Tak Nak, Inikan Buat Kerja Murahan" - Fara Mendoza

Next       : Sedia Kerjasama Dengan SPRM & Polis, Chacha Takkan Buka Mulut Hingga Siasatan Selesai

Komen Terbaru

Quote poruman 4-11-2020 01:21 AM
lawa betul...mata dia tu mcm org puteh

Lain-lain Komen

Quote toxicated 23-10-2020 11:25 AM
Terlebih kacuk. Tak cantik. Aritu tgk ingatkan ponen
Quote dudaberhias 23-10-2020 11:26 AM
Muka2 hafu ni susah nak market unlesss memang herlok betul kejadiannya sampai berdesing khorsani agitu.
Quote beta_carotene 23-10-2020 11:26 AM
Apo dh mcm United nations
Quote Qatrunnadaain 23-10-2020 11:28 AM
toxicated: Terlebih kacuk. Tak cantik. Aritu tgk ingatkan ponen


Hahahahahahha sorry tak tahan nak gelak.
Quote Qatrunnadaain 23-10-2020 11:29 AM
beta_carotene: Apo dh mcm United nations


Hahahaahahah semua nations adaaaaa....
Quote zeetot 23-10-2020 11:29 AM
beta_carotene replied at 23-10-2020 11:26 AM
Apo dh mcm United nations

Hahahaha this is funny
Quote dudaberhias 23-10-2020 11:29 AM
toxicated replied at 23-10-2020 11:25 AM
Terlebih kacuk. Tak cantik. Aritu tgk ingatkan ponen

Ya betul kaka. Mujur dia listkan 8 kacukan je. Kalau 9 iols dah terfikir mak dia main dengan setiap jejan dari 9 negara ni kah sampai 9 kacukan terus hasilnya. Mesti emaknya cantik lagi sebab boleh merasa pelbagai kueh mueh.
Quote Qatrunnadaain 23-10-2020 11:30 AM
dudaberhias: Muka2 hafu ni susah nak market unlesss memang herlok betul kejadiannya sampai berdesing khorsani agitu.


Hafu tu aper...?
Quote seri_mawr 23-10-2020 11:30 AM
certain angle nampk cantik....gmbar yang baju biru and last sekali tu...mcm lelaki jadi pompuan..

Quote mieymiey 23-10-2020 11:30 AM
Lotsaaaaa mixed gitchuuuu. At least sheols mengaku jua la sheols ada kacuk melayu
Quote tuntasha 23-10-2020 11:31 AM
Entah entah kacok dia dari 2-3 benih je tu dia masokkan sekali darah kacok dari moyang dia hahaa
Quote slyfynx 23-10-2020 11:32 AM
So gosipnye?
Quote Atata 23-10-2020 11:32 AM
For me cantik la muka dia. Menonjol gituh
Quote Boomibulat 23-10-2020 11:32 AM
Tak cantik mana pun..kalau kacuk 1,2 negara je lagi cantik..
Quote bondeh 23-10-2020 11:32 AM
Bangsa kad pengenalan: Melayu.

Kowserrrrr gegeh beritahu kacukan macam kucing parsi
Quote tasha 23-10-2020 11:33 AM
Xlawa mana...lebih kpd muka Paki berlakon pulak kayu kayan....
Quote little_sis 23-10-2020 11:33 AM
masa dia berlakon citer Aku yg Kau tinggalkan dgn ungku ismail tu, aku pikir sapaaa la perempuan ni, mcm mat saleh tp cakap Melayu  fasih.. rupanya mmg lot of mix..
Quote dudaberhias 23-10-2020 11:33 AM
Qatrunnadaain replied at 23-10-2020 11:30 AM
Hafu tu aper...?

Hafu tu orang jepun punya perkataan memaksudkan (Half) maknanya mixed races gittew kaka
Quote grouper 23-10-2020 11:34 AM
Cantiknya ciptaan Tuhan

Lihat semua komen(280)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top