Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dah Ubah Wajah Macam Barbie, Mengeluh Pula Susah Dapat Teman Wanita

22-10-2020 02:33 PM Komen: 104
Sanggup keluar duit lebih kurang RM81,625 untuk pembedahan plastik, semata-mata untuk kelihatan seperti patung Barbie.

Namun di sebaliknya, lelaki dikenali sebagai Hinza Simsa ini mengakui ketagihannya itu menyebabkan dia susah untuk mencari teman wanita.

Kata lelaki berusia 26 tahun dari Republik Czech ini, walaupun penampilannya seperti wanita, namun dia masih tertarik dengan wanita.

Daily Star melaporkan, ketikan di rumah Honza selalu memakai bulu mata palsu, kasut tumit tinnggi dan rambut palsu berwarna merah jambu.

Bukan itu sahaja, dia juga membuat rawatan suntikan pada wajah untuk kelihatan seperti Barbie.

Kredit foto: PA Real Life

"Saya mungkin berpakaian dan kelihatan seperti ini tapi dalam fikiran saya, saya adalah lelaki.

"Saya sukakan wanita, tapi ramai pula mempunyai masalah dengan wajah saya kerana mengelirukan mereka.

"Saya suka date dengan perempuan yang mempunyai rupa yang sama iaitu macam Barbie," katanya.

Transformasinya bermula sejak tahun 2017. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
5
Bosan
2
0
1
Komen: 104
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote rogayahtop 16-11-2020 12:53 AM
nasib akak masa muda2 dah tgk L word so akak dah terdedah pada jantan yg nak jadi pompuan tp still minat pompuan. kawan sekolah akak pun ada nak jadi lelaki, tp minat laki jugak. camna tu. nasib la ada jantan yg tak kisah bini ala2 pengkid.

yg senget tu jangan ceritalah mcm2 jenis. yg dah 60an pun dok berkapel dgn makcik2 janda.  huntung jd lesbo ni org tak kisah sgt. kalau yg gay ni org tgk pun pelik 60an bermisai duk serumah.

Lain-lain Komen

Quote seri_mawr 22-10-2020 02:39 PM
mmg lah perempuan x nak dah ruper ko mcm pun mcm perempuan...

ada masalah jiwa gamaknya....kesian...
Quote sarah82 22-10-2020 02:40 PM
Ni bukan barbie namanya.. Ni saka chucky
Quote Modngengade 22-10-2020 02:43 PM
CASH la...mungkin dulu jiwa hadek2 pondan sebegitu namun tatkala insaf muka dah x boleh nk repair
Quote Tinot7 22-10-2020 02:44 PM
muka dah elok, kenapa la buat cenggitu?
Quote saviour_09 22-10-2020 02:45 PM
apooo

kemaruk nak jadi  barbie ke nak jadi ken ni?

Quote Decaffeinated 22-10-2020 02:49 PM
Spesis Catlyn Jenner.

Lelaki berpenampilan wanita tapi masih tertarik kepada wanita. Wartawan pernah tanya "What are you, a lesbian? "
Quote Artemesiaa 22-10-2020 02:51 PM
Dah muka diubah sampai macam tu mana ada yang nak minat dah ler cerewet nak cari yang muka macam barbie juga.
Quote Abam_Leh 22-10-2020 02:54 PM
Ni bukan barbie


Ni b**i  


Quote taji2906 22-10-2020 02:54 PM
ko kawin je la dgn patung babie je. kan ramai kawin dgn patung bagai la..
Quote crossline 22-10-2020 02:55 PM
Edited by crossline at 22-10-2020 03:07 PM

Muka asal dah hensem, kalo dtg msia sblm opret mesti berduyon2 minah urban offer nk jd gf.
Quote husna_amal 22-10-2020 02:56 PM
Hodohnya rupa macam ni. Tuhan cipta sebaik2 rupa diubah pula tu.
Quote shernazz 22-10-2020 02:59 PM
Memang la pompuan tak.mau
Mcmana nak kiss
Bibirnkau pon dah besar sampai.hidung
Quote jayn2u 22-10-2020 03:00 PM
sarah82 replied at 22-10-2020 02:40 PM
Ni bukan barbie namanya.. Ni saka chucky

OMG...kejamnya engko pada chucky
Quote sarah82 22-10-2020 03:02 PM
jayn2u replied at 22-10-2020 03:00 PM
OMG...kejamnya engko pada chucky

Hahhaa.. Maafin akuu.. Tapi betul.. Menakutkan
Quote siputpepel 22-10-2020 03:04 PM
dah elok hensem nak bertukar pulekkk
Quote sukacactus 22-10-2020 03:13 PM
Ko nak mengeluh kenapa ngok
Dah ko sdr sending the wrong signal
Pompuan nak laki rupa laki
Ini rupa xsudah sapa yg nak
Quote zuuu 22-10-2020 03:17 PM
Why oh why,rupa asal ko handsome kut...kalo x ubah confirm ramai je pompuan nk jadi gf ko
Quote lavendernovella 22-10-2020 03:18 PM
Edited by lavendernovella at 22-10-2020 03:20 PM

Kot iyer pun sergeri buat macam Toni Mahfud tu , dari muka regular arab , terus jadi supermodel . Masa ni dah takyah carik2 pun, semua datang sendiri.
Saper lah doktornya kan....
Quote printercomel 22-10-2020 03:20 PM
Sabarlah hinza. Perempuan zaman sekarang memang pandang paras rupa semata mata. Bibir yang tebal dan hodoh lebih dititik beratkan dari mengenal hati budi yang baik dan kehebatan di katil.

Printer pula suka pandang kekayaan

Lihat semua komen(104)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top