Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Hamil 7 Bulan, Zahirah Macwilson Dipuji Cantik Dan Tetap Slim

22-10-2020 02:17 PM| Komen: 208

Hamil anak pertama, Zahirah Macwilson dipuji-puji cantik.

Tengok di Instagram, memang isteri kepada Aiman Hakin Redza ini kelihatan begitu menawan, berseri-seri!


Baru-baru ini dia ada memuat naik video yang memaparkan dirinya sedang melakukan sesi photoshoot.

Di ruangan komen ramai yang teruja sebab badan Zahirah tetap nampak slim.

Foto: IG

Biasanya orang mengandung dah kembang sana sini tapi lain pula dengan aktres ini.

Siap ada pula yang minta tips.

Sekarang dah hamil tujuh bulan, tinggal dua bulan sahaja lagi nak bersalin.




Semoga semuanya dipermudahkan buat Zahirah dan Aiman.

Kita nantikan pula penampilannya selepas bersalin nanti. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
3
0
0
Komen: 208
Komen

Previous : Izreen Azminda Pula Berpurdah

Next       : "Jadi Wanita Belaan Pun Tak Nak, Inikan Buat Kerja Murahan" - Fara Mendoza

Komen Terbaru

Quote poruman 4-11-2020 12:07 AM
suke sgt pasangan ni...steady je.

Lain-lain Komen

Quote Tinot7 22-10-2020 02:21 PM
tahniah.. baby cukup saiz tak?
Quote husna_amal 22-10-2020 02:22 PM
Ramai artis2 dapat baby tahun ni.
Quote chentadearhati 22-10-2020 02:25 PM
X mkn ke?kuwos je{:question
Quote electricopop 22-10-2020 02:27 PM
Cantiknya!!
Quote Huwanadam 22-10-2020 02:28 PM
Tu la.. Bertuah la.. Dah masuk 7 bulan pon masih ramping lagi
Quote TerataiMelur02 22-10-2020 02:29 PM
Cantik
Quote NazRysha 22-10-2020 02:32 PM
jangan anak keluar xcukup zat sudah
Quote TomyamPuteh 22-10-2020 02:32 PM
X minat couple ni. Aku lg minat Ain Edruce.
Quote shernazz 22-10-2020 02:32 PM
Memang ada.oramg gini..
Lagipun.dia anak.sulung kan
Tak.semestinya pregnant semua gundu
Tu untung ada.nampak.baby bump..hahah
Tak ada.la.slim.sgt kan sebab sebelum.dia.pregnant pon dia skinny..
Kira ok lah tu
Quote imanjannah 22-10-2020 02:36 PM
masyaAllah..mmg cantik sangat zahirah ni..
Quote dudaberhias 22-10-2020 02:36 PM
biasa la ramai je mengandung slim dikk...
tapi sheolsss memang shantekkk....
Quote missyL 22-10-2020 02:36 PM
Cantik die berisi cmnie..tmbah cantik.
Quote kaoru44 22-10-2020 02:53 PM
Cantikkkk..mungkin sbb tinggi kot..
Kwn iols tinggi 170+..time mengandung nmpk kck je perut even dh 7,8bulan..
Tp ank kluar ok..sihat je ha..
Quote nazzse 22-10-2020 02:57 PM
Cantik plak dia ni pregnant ni..takdalah kurus kering je.
But still tak minat laki bini ni
Quote dudaberhias 22-10-2020 02:59 PM
benda yang patut kita terkejut adalah retis gendut... bila mengandung terus slim...
itu baru pelik bin ajaib..
Quote little_sis 22-10-2020 03:08 PM
untungnya dia, rezeki nak dpt baby...
Quote apedehal 22-10-2020 03:14 PM
Yes..dia cantik. Ada bakat,ada height etc almost full package la tp asal sendu ye.. as if dlm kategori2 daiyan trisha je..sayang betul
Quote irvene 22-10-2020 03:17 PM
baju hitam belah kiri tu, muka zahirah mcm binik faliq naza.
Quote doubleA 22-10-2020 03:20 PM
Iols nak speku anak dorang baby girl sebab mek zahirah ni glowing dan cantik. Pakaian sheols pun less is more gitu

Lihat semua komen(208)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top