Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ayda Jebat Tak Pernah Tidur Rumah Nabil, Hanya Datang Untuk Solat Berjemaah

20-10-2020 06:39 PM| Komen: 124

Ayda Jebat sekali lagi dikecam kerana ada yang mengatakan dia tinggal sebumbung dengan tunang, Nabil Mahir.

Namun Ayda kata dia pergi ke rumah Nabil untuk berbincang perkahwinan mereka sahaja.



"Meeting untuk wedding dan kerja dekat rumah dia. Ada mak, ayah, nenek, kakak, abang, orang gaji dan ramai lagi. 

"Nak keluar pun nak ke mana? Dah jawab," tulisnya melalui Instagram.


Tambah Ayda dia pergi ke rumah bakal mentuanya untuk mendalami ilmu agama.



"Saya tak pernah tidur rumah bakal mentua. Tapi boleh meeting dan buat kerja di rumah.

"Saya suka datang sebab boleh belajar solat jemaah dan lain-lain. Belajar apa yang tak pandai. 



"Saya tinggal seorang dekat Kuala Lumpur. Jadi keluarga dia, keluarga saya juga."

Nabil dan Auda bertunang pada 28 April dan akan berkahwin tak lama lagi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
8
Bosan
1
0
0
Komen: 124
Komen

Previous : Emma Maembong Teruja, Tak Sangka Tiga Minggu Nikah Dah Hamil

Next       : Untung Puluh Ribu Ringgit Sebulan, Instafamous 'Kantoi' Jual Minyak Wangi Tiruan

Komen Terbaru

Quote incess.my 26-10-2020 05:32 PM
Rengsa la si senah ni, semayang ke bertiktok!

Lain-lain Komen

Quote riyadhK 20-10-2020 06:41 PM
Dah senggama ke belum? Acik Tanya je dik
Quote lotionmilo 20-10-2020 06:43 PM
Biarlah nak tido rumah nabil pon.jangan sebilik sekatil sudah lah.dah besar kannn
Quote epuepy 20-10-2020 06:51 PM
Husnuzon...
Quote depresio 20-10-2020 06:52 PM
Rumah family laa kan?
Bukan rumah bujang
Apa dah punya cerita ni boleh timbul fitnah..
Quote LadyCarefree 20-10-2020 07:11 PM
Ok je kalau nabil nak menumbuk sambal kat ayda ikit konteks pantun lama. Atau aida nak tumbuk sambal untuk nabil ikut konteks zaman sekarang. Lantaklah. Dedua dah consenting adults.
Quote matjerk 20-10-2020 07:15 PM
Video ni dia nganga dah mcm terenchhhhaaattt dah... korang x rasa benci ke tgk?
20201020_191410.jpg
Quote doubleA 20-10-2020 07:31 PM
Tapi tak manis le dok bertunggu tangga rumah family org tu selagi belum kahwin. Sekarang memang semua manis dik
Quote KIM.K 20-10-2020 07:35 PM
Rerasanya dah kawin
Quote kirana_22 20-10-2020 07:37 PM
Tak malu ka ngan nenek Nabil Ustazah Fatimah Az Zahra tu... Yihhhhh...
Quote shida81 20-10-2020 07:39 PM
Hahahaha... sembahyang jemaah tu x tahan
Quote slyfynx 20-10-2020 07:43 PM
Dan2 nk suci solat berjemaah bagai
Quote RumiMenari 20-10-2020 07:45 PM
matjerk replied at 20-10-2020 07:15 PM
Video ni dia nganga dah mcm terenchhhhaaattt dah... korang x rasa benci ke tgk?

Baca tajuk pun dah benci smpi tahun depan
Quote missflamingo 20-10-2020 07:46 PM
Gambar yg atas sekali tu serius mcm rosnah mat aris{:smile
Quote imanda 20-10-2020 08:12 PM
halahhh halahhhh
Quote padris 20-10-2020 08:24 PM
Kapel ting tong terencat....
Quote dudaberhias 20-10-2020 08:24 PM
yer yer je ko dik... nasib baik lagu ko pencuri hati tu sedap... jadi ada la jugak hasil dalam bidang seni...

kalau tidak dah avada kedavra kau dengan cacian2 kurex
Quote Belibis 20-10-2020 08:27 PM
kirana_22: Tak malu ka ngan nenek Nabil Ustazah Fatimah Az Zahra tu... Yihhhhh...

Siyes ehh? Ust fatimah azzahra yg selalu kuar tv1. Macam arab tu?
Quote dudaberhias 20-10-2020 08:28 PM
kirana_22 replied at 20-10-2020 07:37 PM
Tak malu ka ngan nenek Nabil Ustazah Fatimah Az Zahra tu... Yihhhhh...

nak takut apa kaka.. entah2 nenek heolss nak kejar pun ibarat jalan jah...
Quote Belibis 20-10-2020 08:29 PM
Ni kalau kawin setahun cerai,mau beratus pages kena ketawakan.

Lihat semua komen(124)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top