Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kahwini Pekerja Seks, Lelaki Terkejut Jumpa Isteri Bogel Dengan Kekasih

20-10-2020 02:29 PM Komen: 43
Seorang lelaki di Lumajang Jawa Timur sanggup menikahi seorang pekerja seks.

Katanya dia sanggup mengambil keputusan tersebut kerana percaya wanita tersebut boleh berubah menjadi orang yang baik.

Namun sebaliknya berlaku apabila isterinya itu curang di depan matanya sendiri.

Tribun News melaporkan, lelaki berkenaan menemui isteri dan kesaihnya di dalam bilik rumah mereka dalam keadaan bogel.

Gambar Hiasan

Disebabkan berang, dia menghayunkan sabit ke arah teman lelaki isterinya.

"Selesai menebas rumput, saya pulang ke rumah dan terdengar suara lelaki dari dalam bilik saya.

"Saya masuk ke bilik untuk memeriksa dan menemui isteri bersama lelaki lain tanpa berpakaian.

"Tanpa berfikir panjang, saya terus hayunkan sabit kepada lelaki terbabit hingga terkena kepalanya."

Insiden itu menyebabkan mangsa cedera di bahagian tangan dan kepala.

Jurucakap Polis Lumajang, Masykur berkata,

"Siasatan awal mendapati suspek bertindak mengikut emosi dan dia ditahan untuk siasatan lanjut."

Lelaki itu berdepan hukuman penjara maksimum lima tahun. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 43
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Artemesiaa 21-10-2020 06:12 PM
Tabiat lama bukan mudah dibuang kalau tak kena caranya

Lain-lain Komen

Quote slavehunter 20-10-2020 02:34 PM
There's a says.....never make a whore as your wife.
Quote bangcak 20-10-2020 02:35 PM
lumrah pengkhianat.

dah kita kutip dia, bagi tempat yg terbaik pon
tetap dia tak puas hati dan mengkhianat.
Quote printercomel 20-10-2020 03:15 PM
slavehunter: There's a says.....never make a whore as your wife.



Jadi Nur yang kawen dgn adam tu mmg jahat la. Dlm tv nmpk baik je
Quote Kurex 20-10-2020 03:17 PM
Dekat sini pun nak berpolitik.........
Btw, leluhurrrrrr
Quote slavehunter 20-10-2020 03:23 PM
printercomel replied at 20-10-2020 03:15 PM
Jadi Nur yang kawen dgn adam tu mmg jahat la. Dlm tv nmpk baik je

Siapa pulak Nur tu? I tak tengok drama tu dan know nothing pasal apa tu.
Quote budaktua 20-10-2020 03:25 PM
sepanjang jadi isteri bg duit cukup tk...?

kalau tk ckup..mmg itu la kesan nya... dah mmg isteri ada kepakaran .. dh biasa cari duit sendiri....
Quote Decaffeinated 20-10-2020 03:29 PM
dah kalau betul kekasih kenapa bini dia tak kahwin dengan mamat tu saja?

nak cover pun agak2 lah.

Quote printercomel 20-10-2020 03:33 PM
slavehunter replied at 20-10-2020 03:23 PM
Siapa pulak Nur tu? I tak tengok drama tu dan know nothing pasal apa tu.

Printer tak mention pun drama ke apa. Tapi u tau tu drama so u know la khenss

Printer gurau je. Mungkin lelaki tu suka pelacur sebab pandai ilmu hisap
Quote fms016 20-10-2020 03:43 PM
nafsu kuat sgt..
munkin x cukup ngan sorang..
Quote slavehunter 20-10-2020 03:45 PM
printercomel replied at 20-10-2020 03:33 PM
Printer tak mention pun drama ke apa. Tapi u tau tu drama so u know la khenss

Printer gurau je. ...

Tau drama Nur, tapi tak pernah tengok tak tau apa ceritanye.

The says about dont make whore as your wife tu...ialah kata2 western country aka orang putih. So maybe kata2 ni tak terpakai kat orang Asia kot.....
Quote sukacactus 20-10-2020 03:46 PM
Cari duit lebih agaknya
Quote Belibis 20-10-2020 03:47 PM
Sebab nampak lawa dan servis tip top,sanggup buat minik.
Quote zarulnazmi 20-10-2020 03:53 PM
mungking sebab tu ada ayat yang mengatakan "lelaki jahat pun lebih suka ambil perempuan yang baik sebagai isteri".

sebab bila ambil perempuan yang ada "masa lalu" dengan alasan untuk beri peluang agar berubah, kemungkinan untuk si isteri mengulang "masa lalu" masih ada.

Quote budakshinchan 20-10-2020 03:54 PM
Dialog Amir pada Zaleha "mana kau dapat duit beli baju tu?? Kau menyundal ye masa aku tak ada???"

padan muka Amir, saper suruh kawen dengan bekas jalang
Quote sidewinder 20-10-2020 04:03 PM
pelacur ni ada dua jenis.....ada yg jadi pelacur sbb terpaksa e.g terperangkap segala2 ter ter katakan....ada yg jadi atas rela hati.....yg rela hati ni plak jenis suka layan batang mcm2 size....mcm2 colour.....ada yg berhelmet ada yg tak der helmet....skill depan belakang atas bawah asal tak patah tulang belakang......bermacam2 jenis air yg pekat....yg cair dia seronok gitu.....spesis gini kalu dibuat bini risk dia tinggi compare yg "TER"......
Quote nolya 20-10-2020 04:09 PM
Edited by nolya at 20-10-2020 04:13 PM
slavehunter replied at 20-10-2020 03:45 PM
Tau drama Nur, tapi tak pernah tengok tak tau apa ceritanye.

The says about dont make whore as  ...

Orang2 Asia yg masih terikat dgn budaya dn adat tetap akan memilih pompuan yg baik2 untuk dijadikan isteri.  Melainkan kalau lelaki itu sendiri memang liar, maka mendapat isteri yg setaraf is OK, fair n square. Dlm Islam sendiri, lelaki dinasihati memilih wanita yg bukan saje cantik, berharta, berketurunan malah yg terpenting ialah wanita yg solehah. Menjadi isteri dn kemudian menjadi ibu kpd anak2nya adalah tunjang kebahagiaan dn kepercayaai bagi seorang suami. Suami pula harus ada nilai2 yg sama dn sekufu akhlaknya supaya tidaklah disindir orang "jgn kamu harapkan isterimu bak Siti Khadijah jika kamu sendiri tak ade ciri2 semulia (nabi) Muhammad". Maka wahai lelaki, fikir2kanlah...
Quote taikor 20-10-2020 04:10 PM
bangcak replied at 20-10-2020 02:35 PM
lumrah pengkhianat.

dah kita kutip dia, bagi tempat yg terbaik pon

Bunyi mcm tengah mencerminkan situasi politik negara, konteks yg sama
Quote KIM.K 20-10-2020 04:15 PM
Cari duit lebih pasal laki dia menyabit jah
Quote TomyamPuteh 20-10-2020 04:15 PM
printercomel replied at 20-10-2020 03:33 PM
Printer tak mention pun drama ke apa. Tapi u tau tu drama so u know la khenss

Printer gurau je. ...

Time aku sklh dlu klau ilmu hisab tu matematik. Tgk betapa kertunya aku ini

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top