Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Yatt Hamzah Pun Teringin Berniqab, Sampai Menangis Beritahu Suami

19-10-2020 11:41 AM| Komen: 206

Neelofa dah berniqab, rupa-rupanya Yatt Hamzah juga memunyai niat yang sama untuk melakukan penghijrahan seperti itu.

Katanya dia pernah menangis ketika menyuarakan hasrat tersebut kepada suaminya, Zulfadhli Khiruddin.

Foto: IG
Namun Yatt mengakui yang dia masih belum kuat untuk berbuat demikian.

"Pernah post gambar ini pada Jumaat beberap minggu lalu kalau perasan sebelum keguguran dulu. Masa ini tak tahu sedang hamil. Emosi memang tak stabil.

"Masa ni memang teringin sangat nak berniqab atau sekurang-kurangnya berpurdah dulu. Tapi tak luat lagi. Sungguh-sungguh teringin. Wallahi teringin sampai menangis beritahu suami," katanya di Instagram.



Tambah Yatt, dia teruja melihat rakan sekeliling kini berubah ke arah yang lebih baik.

"Mohon doakan bonda bernama Haryati Hamzah ini dan semua wanita lain yang sedang struggle untuk jadi lebih baik diberikan kekuatan dalam perjuagan ini." -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
49
0
0
Komen: 206
Komen

Previous : "Macam Rumah Sendiri, Kena Tahu Setiap Sudut" - Rizalman Enggan Dilabel Berlagak Pandai

Next       : "Lepas Kahwin Pun Mak Mertua Siapkan,"-Hisap Shisha Memang Gaya Hidup Ramona Zamzam

Komen Terbaru

Quote mamastoney 23-10-2020 09:41 AM
Sorry woi, ko tetap nampak fake walo ko tutup seluruh bdan sampai mata pun ko tutup, aku tetap tak respek sbb dulu ko curang masa masih bergelar isteri kan....

Lain-lain Komen

Quote epal_ijau 19-10-2020 11:43 AM
Lepas lopa announce pakai niqab ramai retis up gmbo diorg berniqab.. jgn setakat jd trend je da la..
Quote wanokakaka 19-10-2020 11:43 AM
yelah yatt sejadah
Quote dua_chzy 19-10-2020 11:43 AM
Wadefak berpurdah tapi mekap kemahen pose ajet comel ini? Eleeeeehhhh haih!
Quote lampor 19-10-2020 11:44 AM
Haiyoo... Boringnya citer minggu ni... Motip tetiba semua nk berniqab... Smpai ipah rajiah pun nak berniqab.... Padahal waheeda dah lama berniqab... X kewcoh pun... Ni sbb seseorang yg berniqab tetiba jadi trend gitcheww.... Kowserrr ok
Quote Belibis 19-10-2020 11:44 AM
Ok laa.harapnya mana2 artis berniqab ni berhenti la post kat IG .bajet2 ayu disebalik kerudung.lomah den.
Quote diiyanazakaria 19-10-2020 11:46 AM
Halahh die pn jugakkk..look at me gituh
Quote yayaachan 19-10-2020 11:50 AM
ni dok pakat2 nk jimat face mask ke?
Quote Nana_Man 19-10-2020 11:50 AM
Gi jaga anak tu. Jgn smpi jatuh katil lagi, jgn smpi minum food colouring lagi
Quote damian_lee 19-10-2020 11:50 AM

nanti ada story ... niqab melekat kejung xleh tanggal ....
this is the problem bila .... ko berubah ko kena diam2 ... sebb mungkin bila kita dah rasa "manisnya" pujian
kita akan ulang lagi ulang lagi
sampai kita lupa akan tujuan penghijrahan kita pada awalnya
pada akhirnya ... gersang akan "approval manusia"
Quote RatuDunia94 19-10-2020 11:51 AM
Lebih kepada ATTENTION SEEKER. dr subuk oikir pasl niqab.. baik ko jaga anak ko jgn asyik jatuh je.
Quote sharlenetexas 19-10-2020 11:53 AM
Pakai burqa teruslah sis yatt. Ada berani?
Quote nitezen 19-10-2020 11:54 AM
pakai niqab tapi mata mekap ... orang perati mata leh bayang macam2 taw... penari gelek pon pakai gak niqab2 ni...   
Quote chocobozhere 19-10-2020 11:55 AM
adoii lah  rengsa betul lah. mmg sekarang kene nagis nagis ke pakai niqab.. skrg kan tengah musim covid pakai mask tu pun dah tuutp muka dari pandangan ajnabi gituu.. kenapa eh artis artis ni nak menambah another kasta pemakaian tudung kt msia ni..nak tutup muka ke apa ke senyap saje lah. ni nagis sana nagis sini. dapat mimpi sana hidayah sini. apa kami yg pakai tudung biasa ni nak kene gelabah ke hapa sebab takde dapat hidayah nak pakai niqob... oh lupa artis kan cantik dari rakyat marhain tu yg kene niqab sebab nak mekap sekati tapi tak nak tunjuk kat jatey. btw apa beza niqab dan purdah ye.. anyone? aku pakai tudung pendek je tapi menutup dada sume tak berapa faham konsep
Quote kiah_mai_pulak 19-10-2020 11:59 AM
veryyyy the attention seekerrrr. yihhhhh
Quote StingAisya 19-10-2020 12:00 PM
dua_chzy replied at 19-10-2020 11:43 AM
Wadefak berpurdah tapi mekap kemahen pose ajet comel ini? Eleeeeehhhh haih!

Thousand miles journey begins with the very first step....there will be many more miles to go....and we do not set any destination..

Bak kata pendeta diboard sebelah...

boleh I sambung lagi?


heeeeeeee

Quote StingAisya 19-10-2020 12:04 PM
Nana_Man replied at 19-10-2020 11:50 AM
Gi jaga anak tu. Jgn smpi jatuh katil lagi, jgn smpi minum food colouring lagi

jangan takut bila anak kerap jatuh, kerana hanya dgn jatuh dia akan lebih tahu sakitnya jatuh iteww dan bagaimana utk bangun semula, stronger...

heeeeee
Quote missbigrockstar 19-10-2020 12:04 PM
Dia pun nak gak
Kelakar. Posing selfie sampai terpejam2 mata
Quote She-Ra 19-10-2020 12:09 PM
haloh halohhhhh
nk buat, buat  la sesenyap sudehhhh
contohi lah mizznina heliza helmi
jaga pemakaian muslimah, longgar labuh

heboh satu donia bgtau nak berniqab
kang nk makan ke apa, mula rasa rimas
udah uturn pulak.. kanke memalukan diri aje
jd buat mana yg mampu &  yakin berterusan
Quote Normabaru 19-10-2020 12:10 PM
Ni la antara hijabitch star yg attention seeker.. Semua nk bgtau orang.. Ank jatuh pon post.. Nk pki niqab pon cite.. Nmpk sgt laki dia xbg perhatian cukup.. Smpi tpaksa minta netizen puji..siannnn

Lihat semua komen(206)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top