Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Fazura Dipuji-Puji, Walaupun Dalam Pantang Tetap Nampak Cantik

17-10-2020 10:40 AM|Oleh: Saiful| Komen: 380

Dua tahun menantikan zuriat, sudah pasti kehadiran Nur Fatima Aisya membawa seribu erti buat Fazura dan Fattah.

Dilahirkan 2 Oktober lepas, nampaknya pasangan ini belum bersedia mendedahkan wajah bayi sulung mereka.

Baru-baru ini Fazura ada memuat naik gambarnya sambil mendukung bayi.


Selebriti berusia 37 tahun ini nampaknya menjadi perhatian kerana kelihatan begitu menawan sekali walaupun dalam tempoh berpantang.

Dalam perkongsian tersebut, Fazura hendak membawa anaknya ke hospital untuk pemeriksaan.


Di ruangan komen, dibanjiri komen-komen peminat yang memuji penampilan Fazura.

Dalam masa yang sama, ramai tak sabar nak tengok wajah Fatima.

Sama-sama kita nantikan! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 380
Komen

Previous : Tahniah! Rizalman Dilantik Ahli Lembaga Pengarah UiTM, Terima Kasih Vivy Yusof

Next       : Brek Motosikal Mahal Kena Curi, Aliff Satar Mohon Pencuri Bertaubat

Komen Terbaru

Quote stingerhotshot 28-10-2020 02:19 PM
Tiram replied at 28-10-2020 01:54 PM
Who cares. Lantak la nak dapat mak baru pon hahahaaa

Kheunz...janji dapat bini add ons.

Kehkehkeh

Lain-lain Komen

Quote kiah_mai_pulak 17-10-2020 10:41 AM
oooo dh tu kita semua nk kena mggelabah teksssss ke tak ni sepol???
Quote virgo19 17-10-2020 10:44 AM
Kiranya fazura balas balik la nak steal limelight lopa berniqab pulak? Terus je upload gambar check up baby, hehe..kamon lopa, balas balik!
Quote Kerusijati 17-10-2020 10:49 AM
perluke bukak thread baru..
tak kreatif betulla admin cari ni
byk lg retis kt malaysia ni.

b.o.s.a.n..
Quote rainbowrainz 17-10-2020 10:54 AM
Kaka faz still cun..
Quote Addrianna 17-10-2020 10:56 AM
virgo19 replied at 17-10-2020 10:44 AM
Kiranya fazura balas balik la nak steal limelight lopa berniqab pulak? Terus je upload gambar check  ...

budusnya kau ni.alahai..suka hati dia pun nak up apa2 ig dia kan? macam lah dia tak pernah up check up pegi hospital sebelum ini.
ni pun setiap jumaat baru boleh nampak dia post psl baby.kau kalau banggang jangan nampkan sangat.
Quote fadz84 17-10-2020 10:57 AM
rainbowrainz replied at 17-10-2020 10:54 AM
Kaka faz still cun..

Kannn...mcm back to sblm pregnant... effortless beauty sgt faz ni.. Pakai simple, makeup simple tp maintain gorgeous
Quote Addrianna 17-10-2020 11:00 AM
tt sepol ni tak pernah  bijak bila buka thread.codok cerita semua dekat ig.apo
Quote rainbowrainz 17-10-2020 11:01 AM
fadz84 replied at 17-10-2020 02:57 AM
Kannn...mcm back to sblm pregnant... effortless beauty sgt faz ni.. Pakai simple, makeup simple tp ...

Makin cun plak kaka fazz dlm pantang.. aura dia perghhhhh..like queen gittew..
Quote anakkerengga 17-10-2020 11:03 AM
Aku ni minat jg faz.. tp tak perlu kut thread mcm ni.. aku rs daz pun tak suka... btw, faz mmg lawa walaupun usianya lbh tua dr kakak lofa yg sulung... faz ttp nmpk lbh muda
Quote virgo19 17-10-2020 11:03 AM
Addrianna replied at 17-10-2020 10:56 AM
budusnya kau ni.alahai..suka hati dia pun nak up apa2 ig dia kan? macam lah dia tak pernah up chec ...

Kau la yg bangang, sibuk je kat komen aku. Suka hati la aku nak komen apa. Tadi aku komen tokti, puteri sarah, shuib, ko tak nak backing diorang ke?
Quote stingjowo 17-10-2020 11:03 AM
rainbowrainz replied at 17-10-2020 11:01 AM
Makin cun plak kaka fazz dlm pantang.. aura dia perghhhhh..like queen gittew..

Queen wanabe...setelah kena reject tak lama dulu...

kahkahkahkah
Quote stingjowo 17-10-2020 11:04 AM
Edited by stingjowo at 17-10-2020 11:06 AM
anakkerengga replied at 17-10-2020 11:03 AM
Aku ni minat jg faz.. tp tak perlu kut thread mcm ni.. aku rs daz pun tak suka... btw, faz mmg lawa  ...


Nak celen tred lopak niqap itewww

Tred sebelahnya tersemput semput nak khatam
Quote stingjowo 17-10-2020 11:05 AM
fadz84 replied at 17-10-2020 10:57 AM
Kannn...mcm back to sblm pregnant... effortless beauty sgt faz ni.. Pakai simple, makeup simple tp ...

cuba berhijab...confirm hilang seri...

kehkehkeh
Quote apedehal 17-10-2020 11:06 AM
Alohai..aku dlu pun cantik juge lepas beranak cepat naw turun berat..seb bek bkn retis so wartawan cari xtepek la gambo aku kat ig buat artikel..kikiki
Quote barfi 17-10-2020 11:07 AM
Kalau dah cantik, masa bila2 pun cantik..
Quote LH76 17-10-2020 11:10 AM
somehow rs mcm jahlop yg berlumba nk limelight. mendadak berniqab lps fattzura dpt baby
Quote stingjowo 17-10-2020 11:11 AM
Edited by stingjowo at 17-10-2020 11:12 AM
virgo19 replied at 17-10-2020 10:44 AM
Kiranya fazura balas balik la nak steal limelight lopa berniqab pulak? Terus je upload gambar check  ...


kahkahkahkahkah

sembunyikan teasing teasing bayi dari penglihatan semua..kerna takutkan penyakit ain...sedangkan kepala terdedah ditonton ribuan yg bukan mahram tak takut terkena ain yg lebih besar buat dirinya pula kheunz?

hipokrot besar

kahlahkahlah
Quote rotijohanz 17-10-2020 11:11 AM
Addrianna replied at 17-10-2020 10:56 AM
budusnya kau ni.alahai..suka hati dia pun nak up apa2 ig dia kan? macam lah dia tak pernah up chec ...

haaha pada. muka kau.....
si virgo tu sajer je komen gitu....
alah saja nak kasi fans patjura mcm kau pns...
yela slama ni uols asik ckp lopah curi limelight...
so weols komen la benda yg sama.....
ta sgka cpt pns melenting kau ni........
gurau pn xboleh.......
Quote Kerusijati 17-10-2020 11:12 AM
stingjowo replied at 17-10-2020 11:04 AM
Nak celen tred lopak niqap itewww

Tred sebelahnya tersemput semput nak khatam

apalah diharap thread panjang tp penuh org mngata

Lihat semua komen(380)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top