Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tahniah! Rizalman Dilantik Ahli Lembaga Pengarah UiTM, Terima Kasih Vivy Yusof

17-10-2020 01:17 PM|Oleh: kp5x| Komen: 171

Kredit foto : Instagram UiTM

Pereka fesyen dan usahawan terkenal, Datuk Rizalman Ibrahim, 48, dilantik sebagai Ahli Lembaga Pengarah Universiti Teknologi Mara berkuatkuasa 9 Oktober 2020.

Pengumuman lantikan tersebut dikongsikan menerusi laman Instagram dan Facebook UiTM.

Sementara itu, Rizalman berkongsi perkara sama di laman IGnya sendiri dengan mesej,

"saya berjanji selagi hayat terkandung sebagai seorang rakyat Malaysia, sebagai bangsa melayu, sebagai umat Nabi Muhammad SAW dan sebagai makhluk ciptaan Allah SWT..saya pasti berkhidmat selagi diperlukan bakat dan kederat."

Anak jati Pulau Pinang itu merupakan alumni UiTM di dalam bidang seni lukis dan seni reka (fesyen).


Kredit foto : Instagram Uitm

Kredit foto : Instagram Uitm

Kredit foto : Instagram Rizalman

Tahniah diucapkan! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 171
Komen

Previous : "Fara Salleh Bawa Bertaubat, Berhenti Hancurkan Keluarga Saya!" - Isteri Shuk Mengamuk

Next       : Umie Aida Sampai Menangis Dengar Cerita Indah Dari Neelofa

Komen Terbaru

Quote Groovykid 24-10-2020 09:38 PM
Tahniah tokri

Lain-lain Komen

Quote Analisaxx 16-10-2020 05:12 PM
Menggantikan Tinvy
Quote TwelveThirteen 16-10-2020 05:16 PM
Tahniah Tokri. Selayaknya la alumni uitm yg dipilih #bukanalumni #bukanpeminat
Quote CocoCily 16-10-2020 05:20 PM
Tahniah..eventho i tak berapa berkenan dengan dia
Quote Kurex 16-10-2020 05:20 PM
Tahniah la master of everything...
Quote bondeh 16-10-2020 05:26 PM
Selayaknyah
Quote cronix 16-10-2020 05:26 PM
Tahniah Dato Ri. I pun bukan fan RI tapi I do think beliau mmg calon yg layak.
Quote SalenaGomez 16-10-2020 05:40 PM
Lain pulak muka nya
Quote aderaderker 16-10-2020 05:40 PM
Bab ni dia mmg layak.
Berdasarkan
#alumni
#pencapaian

Lain2 tu no komen..
Quote malaysiaku123 16-10-2020 05:41 PM
Hat ni paling ngam..selayaknya
Jgn yg study over da sea plak..bukan alumni uitm pn yg itu
Quote lotionmilo 16-10-2020 05:44 PM
Ganti tv dgn kadar segera ker tuu
Quote weezerfan 16-10-2020 05:50 PM
Omg low class nya uitm. Sat lg masa mesyuarat dia dok beletiaq x ketahuan hala
Quote Miawlover 16-10-2020 05:53 PM
Layak la ni. Tahniah Tok Ri.
Quote men_cari 16-10-2020 05:55 PM
helok laaa haku setuju yg nih
Quote gummygummy 16-10-2020 06:05 PM
ada ritu forumers speku tokri bakal pengganti ke tokri sesuai ntah, sekali betul daaa.

memang kena celebrity ke u ols?

haruu je viviy rasa nanti ritu kutuk2 vivy dlm IG sekali replace VV lol
Quote matchstick 16-10-2020 06:11 PM
Ok. Setuju. Tahniah..
Quote nazzse 16-10-2020 06:14 PM
Makin mendongak la lepas ni..
Habis kena kecam dengan pentaksub heols lepas ni
Quote 311gurl 16-10-2020 06:18 PM
Join Vivy or gantikan Vivy?

selayaknya RI jadi BOD UITM....
Quote sukacactus 16-10-2020 06:24 PM
Ha ni baru kena
Yg dl tu minah london mana ntah
Tahniah!
Quote lavendernovella 16-10-2020 06:28 PM
Kira ngam lah ni

Lihat semua komen(171)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top