Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Ibu 'Gila' Rogol Anak Lelaki Sendiri

16-10-2020 01:58 PM Komen: 37
Seorang ibu tergamak menodai anak lelakinya sendiri selepas menyoal kanak-kanak berusia 12 tahun itu mengenai perbuatan onani sementara dia menanggalkan baju di hadapan mangsa.

Metro melaporkan, suspek mengarahkan mangsa menanggalkan pakaian sebaik anaknya itu keluar dari bilik air.

Kanak-kanak itu kemudian 'diperkosa' ibunya sendiri yang memiliki ketinggian 177 sentimeter dan berat 107 kilogram di atas katil wanita berkenaan sebelum diarah membersihkan diri.

Kejadian dilaporkan berlaku di rumah mereka di Wichita Falls, Texas, pada 2018.


Kredit foto: Metro

Difahamkan, selepas kejadian kanak-kanak itu memberitahu ibunya bahawa dia merasakan apa yang berlaku adalah salah.

Namun, ibunya mengugut mangsa supaya tidak memberitahu sesiapa kerana kanak-kanak itu 'rela diperlakukan sedemikian'.

Bagaimanapun, mangsa kemudian mengadu kepada seorang individu dewasa dikenalinya sebelum mereka membuat laporan polis sebelum Brittany Rouleau, 34, ditahan pada Sabtu lalu.

Namun, wanita itu pada mulanya menafikan dakwaan memperkosa anaknya sendiri sebelum menukar kenyataannya kepada bersalah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 37
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote diss69 18-10-2020 10:56 AM
Kesiannya ank jadi mangsa..

Lain-lain Komen

Quote Buritan 16-10-2020 02:01 PM
Agak.agak maidonn rela tak kena rogol
Quote sukacactus 16-10-2020 02:05 PM

Apa pya mak ni
Sangap sangat ke ank sdr pun jadi
Quote Kurex 16-10-2020 02:11 PM
Dah agak dah.. mesti leluhur ni
Quote djzara81 16-10-2020 02:15 PM
Kalo lapar seks skali pon pi la cari laki dewasa. Ke pnh try tapi rejected sbb too fugly. Kesian anak dia, trauma forever.
Quote ais_kosong 16-10-2020 02:17 PM
Kena dengan tajuk. Ibu gila!!
Quote sarah82 16-10-2020 02:18 PM
incest...gila lah.
Quote Belibis 16-10-2020 02:35 PM
djzara81: Kalo lapar seks skali pon pi la cari laki dewasa. Ke pnh try tapi rejected sbb too fugly. Kesian anak dia, trauma forever.

Ada selera ke nengok muka macam ni?
Quote hatikudus 16-10-2020 02:53 PM
Si gila ni patut dicampak ke india sana...
Quote noor2 16-10-2020 02:54 PM
Gemoknya mak dia .mungkin tiada lelaki yg nak tu sanggup buat anak mcm tu. Elok mati kena covid
Quote KBW2 16-10-2020 02:58 PM
Aku tak pernah berpegang pada kata2 dont judge a book by its cover.
Quote mamajawie 16-10-2020 03:07 PM
janda ke mak dia ni???
Quote chaos_sweetly 16-10-2020 03:41 PM
Menakutkan muka pompuan giler ni!
Quote chaos_sweetly 16-10-2020 03:43 PM
Elok juga si giler ni pindah tinggal di India.
Quote matchstick 16-10-2020 03:48 PM
hatikudus replied at 16-10-2020 02:53 PM
Si gila ni patut dicampak ke india sana...

Good idea..baru bertemu buku dgn ruas
Quote matchstick 16-10-2020 03:52 PM
mamajawie replied at 16-10-2020 03:07 PM
janda ke mak dia ni???

Single mother kot i.e. tak pernah kawen.dpt anak pun mungkin hasil ONS dgn jantan mabuk kerna yg tak mabuk tak sudi nk menala heshe
Quote husna_amal 16-10-2020 04:08 PM
Giler lah. Yang ni pun kategeri pedo ke..
Quote mamajawie 16-10-2020 04:14 PM
matchstick replied at 16-10-2020 03:52 PM
Single mother kot i.e. tak pernah kawen.dpt anak pun mungkin hasil ONS dgn jantan mabuk kerna yg t ...

maybe lah..tapi anak sendiri kot..apooooo la pedopig nihh..

Quote epuepy 16-10-2020 04:18 PM
Ngeri tgok muka mak dia. Anak dia pn mesti trauma hilang teruna kat mak sendiri.

Nasib gk budak ni bijak. Gi report kt org lain
Quote kemaruk 16-10-2020 06:38 PM
bukan orang melayu, arab atau orang islam

skip je la

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top