Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Nak Lari Dari Rumah, Tengah Tunggu Bas Diculik Dan Dirogol Selama 22 Hari

16-10-2020 12:40 PM Komen: 44
Seorang gadis yang bertindak melarikan diri dari rumah bernasib malang apabila menjadi mangsa culik sebelum dirogol dua lelaki selama 22 hari.

Kejadian yang berlaku di Cuttack, India itu menyaksikan mangsa menyesal kerana lari dari rumah dan sedang menunggu bas untuk pulang semula.

Bagaimanapun seorang lelaki muncul kononnya untuk memberi bantuan namun kemudoan membawanya menaiki motosikan ke lokasi yang tidak diketahui.


Gambar Hiasan
Daily Satr melaporkan, dia dikurung dan menjadi tempat melempiaskan nafus dua lelaki tersebut.

Bertambah jijik apabila aksi intim berkenaan dirakam dan mangsa diugut untuk dibunuh serta video dimuat naik di internet sekiranya cuba melarikan diri.

Mangsa berjaya diselamtakan selepas polis menyerbu kediaman tersebut.

Seorang suspek ditahan manakala seorang lagi masih diburu. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 44
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote sarah82 19-10-2020 05:30 PM
shernazz replied at 19-10-2020 05:16 PM
Cite tajuk yang i spit on your grave ke...

Bukan.. Ada forumer dah share.. Nama wanita tu phoolan devi

Lain-lain Komen

Quote sarah82 16-10-2020 01:05 PM
sian aku kat ang dik...dah menyesal lari dari rumah dan nak balik...ang kena jadi sex slave utk 2 lelaki haramjadah selama 22 hari...ang jangan ambik keputusan bunuh diri sudah...tak berbaloi mati sebab 2 ekor jantan tak guna...ang kena jadi kuat mcm...uih aku dah lupa nama minah ni...tak salah aku...minah ni kena gang raped...lepas tu dia sendiri cari perogol2 dia dan bunuh dan dia ketua kumpulan bandit...aiyooo..aku dah lupa nama minah ni.
Quote gadget 16-10-2020 01:06 PM
menyampah aku kalau org lari rumah ni...konon2 merajuk la tu...last2 kena rogol...padan muka...tuhan bayar tunai...
Quote Modngengade 16-10-2020 01:17 PM
CASH la...birah lagi kn
Quote Aerhys 16-10-2020 01:17 PM
India again. Can we please not be fed with rape news from India anymore? It's depressing and there's nothing we can do about it. Instead the Indians have to push their government to do something about it and eradicate the archaic caste system.
Quote Tinot7 16-10-2020 01:18 PM
sarah82 replied at 16-10-2020 01:05 PM
sian aku kat ang dik...dah menyesal lari dari rumah dan nak balik...ang kena jadi sex slave utk 2 le ...

iols tak tau laa... tapi citer ni pun amik revenge..


Quote Kurex 16-10-2020 01:21 PM
Leluhurrrrrr
Quote clara_nur 16-10-2020 01:22 PM

baca tajuk pon mesti dh agak dr India..

Quote sarah82 16-10-2020 01:22 PM
Tinot7 replied at 16-10-2020 01:18 PM
iols tak tau laa... tapi citer ni pun amik revenge..

iols dah lupa nama minah india tu..tak salah dia pun mati kena bunuh akibat balas dendam dari keluarga perogol.
Quote umbut 16-10-2020 01:25 PM
sarah82 replied at 16-10-2020 01:05 PM
sian aku kat ang dik...dah menyesal lari dari rumah dan nak balik...ang kena jadi sex slave utk 2 le ...

Cam citer i spit on your grave.. mampus semua perogol hanattt kena bunuh.. puas hati.. tapi tu dlm citer je lah.
Quote ctaz 16-10-2020 01:27 PM
sib baik tak kena bako.....
Quote sarah82 16-10-2020 01:44 PM
umbut replied at 16-10-2020 01:25 PM
Cam citer i spit on your grave.. mampus semua perogol hanattt kena bunuh.. puas hati.. tapi tu dlm ...

tak pernah tgk citer tu...nanti iols cari
Quote sukacactus 16-10-2020 01:59 PM
Kalau dah kat india tu buat la sedar ruang sikit dik
Bkn xtau kat sana nafsu org laki dia mengaum lain macam
Quote sukacactus 16-10-2020 02:02 PM
sarah82 replied at 16-10-2020 01:05 PM
sian aku kat ang dik...dah menyesal lari dari rumah dan nak balik...ang kena jadi sex slave utk 2 le ...

Citer Bandit Queen
Poolan Devi nama dia
Pernah tgk dl citer ni
Quote sarah82 16-10-2020 02:06 PM
sukacactus replied at 16-10-2020 02:02 PM
Citer Bandit Queen
Poolan Devi nama dia
Pernah tgk dl citer ni

yezaaa...aku baca tetang dia..tapi x pernah tgk movie dia...byk sangat dlm otak aku sampai lupa nama...skrg aku tgh cari seorg raja ratu omputeh bukan Kristian, dia balas dendam atas kematian suami dia dgn membunuh dan membakar sebuah kota musuh tak salah aku dlm 3 ribu org juga mati...dan kemudian menyucikan dgn dgn memeluk kritian...even Vatican anugerahkan St kat dia..jenuh aku belek tiap2 nama St yg vatican bagi dan check sejarfah depa.
Quote sukacactus 16-10-2020 02:08 PM
sarah82 replied at 16-10-2020 02:06 PM
yezaaa...aku baca tetang dia..tapi x pernah tgk movie dia...byk sangat dlm otak aku sampai lupa na ...

Rajinnya hg sarah
Tp bagus la dlm kepala byk info
Quote sarah82 16-10-2020 02:10 PM
sukacactus replied at 16-10-2020 02:08 PM
Rajinnya hg sarah
Tp bagus la dlm kepala byk info

aku ingat sikit2..tapi tak ingat nama..aku ingat nak buka thread tentang ratu ni..
Quote ninjago 16-10-2020 02:21 PM
pompuan mmg tak selamat eh kat India. budak2 pun sama. very sick and twisted minded. semua menurut nafsu semata je kat sana
Quote umbut 16-10-2020 02:40 PM
sukacactus replied at 16-10-2020 02:02 PM
Citer Bandit Queen
Poolan Devi nama dia
Pernah tgk dl citer ni

Bandit queen based true story.. memang kesian sangat hidup dia.... sekeliling cam setan
Quote tikusmontok 16-10-2020 02:51 PM
gadget replied at 16-10-2020 01:06 PM
menyampah aku kalau org lari rumah ni...konon2 merajuk la tu...last2 kena rogol...padan muka...tuhan ...

Kita tak tau knpa dia lari rumah..mungkin dia nak selamatkan diri dari kerakusan bapak ke abg ke datuk ke baoak sedara ke....jgn cepat nak memadankan org

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top