Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Azzam Tayang Cinta Dengan Sheryl Shazwanie, Ramai Pula Yang Menyampah

16-10-2020 12:12 PM| Komen: 91

Azzam semakin terbuka berkongsi mengenai cinta hatinya, Sheryl Shazwanie.

Kata penyanyi ini, dia tak risau akan kehilangan populariti dengan pendedahan itu sebab yakin peminat sentiasa menyayangi mereka.

Kredit foto: IG

"Sheryl selalu ada untuk saya dan dia dah jadi seperti keluarga saya. Masa di Big Stage, memang setiap minggu dia datang beri semangat. Sheryl sangat istimewa dalam hidup saya.

"Peminat Sheryl sayang dia dan begitu juga dengan peminat saya yang sayang saya," katanya kepada mStar Online.



Azzam menambag dia bukanlah lelaki yang menjadi idaman wanita namun bertuah kerana Sheryl menerimanya.

Sementara itu di Twitter, ramai pula yang menyampah.


Apa pun semoga berjodoh dan kahwin ya. Takut nanti putus orang mengata pula. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 91
Komen

Previous : Isteri Ahmad Idham Kongsi Pengalaman Besarkan Anak Istimewa

Next       : Kerja Keras Nak Bayar Zakat RM1 Juta Dan Bina Masjid, Mawar Rashid Sampai Rindu Anak

Komen Terbaru

Quote nooriesz 24-10-2020 12:27 AM
si seril ni. kuar awl kn mse BS lps.. iols. x rse la die ni boleh fofular.. dahhh pegi jd youtuber blk! disana kau lagi laku..

Lain-lain Komen

Quote mamajawie 16-10-2020 12:20 PM
sapekah dia ni??????


ohhhhh...jam jore bbnu but still who areyusss dekkk
Quote RatuDunia94 16-10-2020 12:24 PM
No wonder la keep menyendu walaupun dah nyanyi dr kecik.. baru menang pertandingan dh sibuk bercinta sakan.. karier pun baru nk tumbuh.. good luck je la dik.. cr aura tu dulu baru sibuk pikir pasal pompuan..
Quote MsKathryn 16-10-2020 12:25 PM
X kenal...
Quote Yuna_Ling 16-10-2020 12:31 PM
RatuDunia94 replied at 16-10-2020 12:24 PM
No wonder la keep menyendu walaupun dah nyanyi dr kecik.. baru menang pertandingan dh sibuk bercinta ...

BEtul ni. Baru je belajar mcm mana nak berjalan, tetapi sudah mau terbang ....
Quote zaraaqilah 16-10-2020 12:36 PM
kahkahkahhh...bbnu sgt...rileks dik takut sangat bf kau dikebas yerrr. Siap suruh declare bagaiiii
Quote tintin22 16-10-2020 12:39 PM
who r yuss
Quote YomiuriLandMae 16-10-2020 12:42 PM
toksah beriya2 nau nak bercinta bagai.. ni mesti keje si sheryl ni.. dah la sendu nyanyi pun monotoneus ada hati nak suroh declare pasangan couple bagai.. yiihhhhh
Quote zeed 16-10-2020 12:47 PM
Who r yus...
Quote ninnamina 16-10-2020 12:50 PM
{:question artis dan kisah cinta tu je modal nya.
Quote md_nana 16-10-2020 12:51 PM
patutlah lalu lalang tik tok diorg ni. bercinta rupanyaaaaa
Quote Incanto 16-10-2020 12:56 PM
biarlah dia bercinta dgn pompuan

karang org buat gusip cik gayah
Quote teen_angelJB 16-10-2020 12:56 PM
Letak si azzam ni dgn azlan the typewriter bersama tok jalaludin hassan..abah+abang+adik sgt
Quote zuuu 16-10-2020 12:56 PM
Baik yg lelaki n yg pompuan,who r yus???
Quote codenamedream 16-10-2020 12:58 PM
1St love azzam ke sheryl ni?  
Nampak azzam lagi menggeletis dari sheryl.
Quote sarah82 16-10-2020 01:06 PM
selagi bukan data aku yg kena byar sbb dia upload gambar aweks...ada aku kisah
Quote kembarsiti 16-10-2020 01:06 PM
codenamedream replied at 16-10-2020 12:58 PM
1St love azzam ke sheryl ni?  
Nampak azzam lagi menggeletis dari sheryl.

Yelah kot. Die kate syeril usha die dulu... Tu yg bila dh jatuh cinta kt syeril kemain geletis... Open sgt pun x boleh dik. Mak kan dah mrh haritu kate belum lg nk kawen
Quote Ritacomels 16-10-2020 01:16 PM
Ntah sapo2 je ni
Quote umbut 16-10-2020 01:18 PM
Muka desa nama sheryl
Quote Kurex 16-10-2020 01:20 PM
Nama sheryl tapi muka tetap desa

Lihat semua komen(91)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top