CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Diupah RM5, Remaja Lelaki Jadi Mangsa Liwat

16-10-2020 11:14 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 3198| Komen: 15|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Hanya kerana mahukan wang saku, seorang remaja lelaki diliwat lelaki durjana!


Hanya kerana mahukan wang saku, seorang remaja lelaki diliwat lelaki durjana!

Kejadian yang berlaku di Sumbawa, Indonesia pada sabtu lalu menyaksikan tertuduh, R Alias Tamara, 35, pekerja salon kecantikan telah menjadikan RR, 14, mangsanya di bilik mandi salon tersebut.


Tertuduh berbaju warna jingga - Tribunnews

Menurut Tribunnews, pada mulanya RR meminta 10 ribu Rupiah (RM2.83) daripada Tamara. Bagaimanapun, pemangsa menggula-gulakan 100 ribu Rupiah (RM28) dengan syarat mangsa melayan nafsu songsangnya.


Mangsa kemudiannya terpedaya lalu mengikut tertuduh ke bilik mandi dan menjadi mangsa salah laku seksual.


Gambar hiasan - Main Place

Setelah memuaskan nafsunya, tertudung memberikan wang sebanyak 20 ribu Rupiah (RM5.67) kepada RR dan juga berjanji untuk memberikan 100 ribu Rupiah (RM28) jika mangsa sanggup melayannya di kemudian hari.

Berikutan kejadian, pihak berkuasa menangkap tertuduh untuk didakwa.

Jahatnya lelaki tersebut. Sanggup menggunakan remaja sebagai pemuas nafsu! - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 16-10-2020 11:17 AM
Leluhurrrrrr....

Tapi budak tu pun deal dgn rege tu kan... Mesti budak tu jantan straight yg boleh ditabur duit. Dekat Malaysia ni pun ramai ye...
Quote epuepy 16-10-2020 12:17 PM
La. Murah nye harga ko dik..
Quote mamajawie 16-10-2020 12:24 PM
budak tu minta duit dgan niat nk layan jantan tu ke atau nk pau jantan kunyit tu???babik tol brita time hari jumaat ni
Quote RatuDunia94 16-10-2020 12:28 PM
Win win situation la kan.. sorg dpt duit jajan.. sorang dpt kepuasan..
Quote husna_amal 16-10-2020 03:24 PM
Gara2 tak bayar ikut deal. Terus dia report jadi mangsa liwat
Quote niena90 16-10-2020 03:30 PM
Betapa tak bernilainya ko budak. RM5.67 tu snack plate kepci pun x lepas dikkk
Quote tupaiterbang 16-10-2020 03:45 PM
bang non pun bayaq rm300 paling kurang
Quote famri7 16-10-2020 03:46 PM
If you wanna be a whore. Please dont fuck for free.
Quote taji2906 16-10-2020 04:00 PM
tupaiterbang replied at 16-10-2020 03:45 PM
bang non pun bayaq rm300 paling kurang

siap jamu karipap dgn kopi. ke tea o? ke nescafe? hahhaha
Quote ninjago 16-10-2020 04:05 PM
kesian.. demi nak rm5 tu sanggup budak tu.
Quote TomyamPuteh 16-10-2020 06:53 PM
Murahnya rega lubang pungkok
Quote Maideen. 16-10-2020 07:17 PM
Peliwat Tua tegar Anwar Ibrahim meliwat Saiful Bukahri hanya bermodalkan karipap ajer....

Kini, walaupon dia Peliwat Tua tegar yang cheapskate, rakyat lebih rela dia jadi PM daripada seorang munafik kaki sogok yang kuat berdoa.....

Wallahualam.
Quote Tinot7 16-10-2020 07:21 PM
Kurex replied at 16-10-2020 11:17 AM
Leluhurrrrrr....

Tapi budak tu pun deal dgn rege tu kan... Mesti budak tu jantan straight yg bole ...

Kalau straight, takkan dia sanggup nak hulur belakang?
Quote Kurex 16-10-2020 08:18 PM
Tinot7 replied at 16-10-2020 07:21 PM
Kalau straight, takkan dia sanggup nak hulur belakang?

Sis... Banyak je kejadian mat rempit di apom pondan
Quote Tinot7 16-10-2020 08:20 PM
Kurex replied at 16-10-2020 08:18 PM
Sis... Banyak je kejadian mat rempit di apom pondan

Itu maknanya depa bkn straight... mmg dah senget tapi in denial

Lihat semua komen(15)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 06:58 AM GMT+8 , Processed in 0.085447 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top