Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Diupah RM5, Remaja Lelaki Jadi Mangsa Liwat

Oleh: Cari-Azza|16-10-2020 11:14 AM Komen: 15


Hanya kerana mahukan wang saku, seorang remaja lelaki diliwat lelaki durjana!

Kejadian yang berlaku di Sumbawa, Indonesia pada sabtu lalu menyaksikan tertuduh, R Alias Tamara, 35, pekerja salon kecantikan telah menjadikan RR, 14, mangsanya di bilik mandi salon tersebut.


Tertuduh berbaju warna jingga - Tribunnews

Menurut Tribunnews, pada mulanya RR meminta 10 ribu Rupiah (RM2.83) daripada Tamara. Bagaimanapun, pemangsa menggula-gulakan 100 ribu Rupiah (RM28) dengan syarat mangsa melayan nafsu songsangnya.

Mangsa kemudiannya terpedaya lalu mengikut tertuduh ke bilik mandi dan menjadi mangsa salah laku seksual.


Gambar hiasan - Main Place

Setelah memuaskan nafsunya, tertudung memberikan wang sebanyak 20 ribu Rupiah (RM5.67) kepada RR dan juga berjanji untuk memberikan 100 ribu Rupiah (RM28) jika mangsa sanggup melayannya di kemudian hari.

Berikutan kejadian, pihak berkuasa menangkap tertuduh untuk didakwa.

Jahatnya lelaki tersebut. Sanggup menggunakan remaja sebagai pemuas nafsu! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 15
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Tinot7 16-10-2020 08:20 PM
Kurex replied at 16-10-2020 08:18 PM
Sis... Banyak je kejadian mat rempit di apom pondan

Itu maknanya depa bkn straight... mmg dah senget tapi in denial

Lain-lain Komen

Quote Kurex 16-10-2020 11:17 AM
Leluhurrrrrr....

Tapi budak tu pun deal dgn rege tu kan... Mesti budak tu jantan straight yg boleh ditabur duit. Dekat Malaysia ni pun ramai ye...
Quote epuepy 16-10-2020 12:17 PM
La. Murah nye harga ko dik..
Quote mamajawie 16-10-2020 12:24 PM
budak tu minta duit dgan niat nk layan jantan tu ke atau nk pau jantan kunyit tu???babik tol brita time hari jumaat ni
Quote RatuDunia94 16-10-2020 12:28 PM
Win win situation la kan.. sorg dpt duit jajan.. sorang dpt kepuasan..
Quote husna_amal 16-10-2020 03:24 PM
Gara2 tak bayar ikut deal. Terus dia report jadi mangsa liwat
Quote niena90 16-10-2020 03:30 PM
Betapa tak bernilainya ko budak. RM5.67 tu snack plate kepci pun x lepas dikkk
Quote tupaiterbang 16-10-2020 03:45 PM
bang non pun bayaq rm300 paling kurang
Quote famri7 16-10-2020 03:46 PM
If you wanna be a whore. Please dont fuck for free.
Quote taji2906 16-10-2020 04:00 PM
tupaiterbang replied at 16-10-2020 03:45 PM
bang non pun bayaq rm300 paling kurang

siap jamu karipap dgn kopi. ke tea o? ke nescafe? hahhaha
Quote ninjago 16-10-2020 04:05 PM
kesian.. demi nak rm5 tu sanggup budak tu.
Quote TomyamPuteh 16-10-2020 06:53 PM
Murahnya rega lubang pungkok
Quote Maideen. 16-10-2020 07:17 PM
Peliwat Tua tegar Anwar Ibrahim meliwat Saiful Bukahri hanya bermodalkan karipap ajer....

Kini, walaupon dia Peliwat Tua tegar yang cheapskate, rakyat lebih rela dia jadi PM daripada seorang munafik kaki sogok yang kuat berdoa.....

Wallahualam.
Quote Tinot7 16-10-2020 07:21 PM
Kurex replied at 16-10-2020 11:17 AM
Leluhurrrrrr....

Tapi budak tu pun deal dgn rege tu kan... Mesti budak tu jantan straight yg bole ...

Kalau straight, takkan dia sanggup nak hulur belakang?
Quote Kurex 16-10-2020 08:18 PM
Tinot7 replied at 16-10-2020 07:21 PM
Kalau straight, takkan dia sanggup nak hulur belakang?

Sis... Banyak je kejadian mat rempit di apom pondan
Quote Tinot7 16-10-2020 08:20 PM
Kurex replied at 16-10-2020 08:18 PM
Sis... Banyak je kejadian mat rempit di apom pondan

Itu maknanya depa bkn straight... mmg dah senget tapi in denial

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top