CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Wanita Batalkan Perkahwinan Di Luar Gereja Lepas Tahu Pasangan Tidur Dengan Pengapit

15-10-2020 01:35 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 5813| Komen: 43

Description: Sakit hati pasangan curang di belakangnya, pengantin perempuan enggan melangkah masuk ke gereja dan membatalkan perkahwinannya di saat akhir.
Sakit hati pasangan curang di belakangnya, pengantin perempuan enggan melangkah masuk ke gereja dan membatalkan perkahwinannya di saat akhir.

Memetik laporan Daily Star, pengantin wanita itu mengetahui kecurangan pasangannya ketika dalam perjalanan ke gereja di Garki, Abuja di Nigeria, minggu lepas.



Kredit foto: Daily Star/Newsflash

Pengantin lelaki dituduh tidur dengan kawan baik pengantin perempuan yang juga sepatutnya menjadi pengapit pada hari bersejarah itu.

Rakaman kejadian menunjukkan wanita lengkap bergaun pengantin itu keluar dari kereta dalam keadaan marah dan enggan masuk ke gereja di mana majlis perkahwinan sepatutnya dilangsungkan.

Nekad membatalkan majlis perkahwinannya, wanita itu berjalan meninggalkan lokasi berkenaan.

Kelihatan lelaki bersut hitam mengejarnya sambil berkata "Tolonglah dengar penjelasan saya..."


Namun, kedengaran wanita itu menegah lelaki terbabit daripada menyentuhnya.



Kekecohan itu membuat tetamu keluar dari gereja dan mula merakam 'drama' pasangan terbabit.

Menurut laman berita GhPage, keluarga pengantin lelaki gagal memujuk pasangannya meneruskan majlis. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sarah82 15-10-2020 01:56 PM
antara kesakitan yg paling mendalam..adalah dikhianati kwn yg mengaku sahabat dunia akhirat sailang bf/suami sendiri..
Quote insulin 15-10-2020 02:01 PM
Sebaiknya begitulah. Patutnya teruskan perkahwinan dengan skandal tu kalau betul.
Quote jerukkedondong 15-10-2020 02:11 PM
Get lost Blackie...
Quote Weller 15-10-2020 02:30 PM
hahaha

yg ni groom yg kensel wedding


[youtube]rgQE21WfDg0[/youtube]
Quote crossline 15-10-2020 03:00 PM
Kena backstab dgn bff lebih sakit dari kecewa ng curang. Meols dah rasa& masih terasa {rz
Quote crossline 15-10-2020 03:02 PM
[quote]crossline: Kena backstab dgn bff lebih sakit dari kecewa dgn bf yg curang. Meols dah rasa dan masih masih terasa
Quote crossline 15-10-2020 03:02 PM
[quote]crossline: Kena backstab dgn bff lebih sakit dari kecewa dgn bf yg curang. Meols dah rasa dan masih masih terasa
Quote zuuu 15-10-2020 03:09 PM
Dituduh???sapa yg tuduh???kalo mmg betul siap ada bukti bagai baguslah pompuan tu batalkn terus majlis,kalo kat sini susah,mesti kena teruskan gak,malu kat org,dah keluar duit rancang majlis rugi la kalo x jadi,fikir aib keluarga sanak sedara bagai
Quote Nokiaman 15-10-2020 03:09 PM
insulin replied at 15-10-2020 02:01 PM
Sebaiknya begitulah. Patutnya teruskan perkahwinan dengan skandal tu kalau betul.

Skandal tu touch N go kekdahnya
Mana boleh wat bini
Quote ShanSunshine 15-10-2020 03:10 PM
sarah82 replied at 15-10-2020 01:56 PM
antara kesakitan yg paling mendalam..adalah dikhianati kwn yg mengaku sahabat dunia akhirat sailang  ...

Inilah antara satu sebab ada org yg bunuh diri juga.
Quote mh17 15-10-2020 03:19 PM
sarah82 replied at 15-10-2020 01:56 PM
antara kesakitan yg paling mendalam..adalah dikhianati kwn yg mengaku sahabat dunia akhirat sailang  ...

Yayaya.i ada pngalaman,mjur ta smpt kwin!damn!damn!
Quote sarah82 15-10-2020 03:28 PM
mh17 replied at 15-10-2020 03:19 PM
Yayaya.i ada pngalaman,mjur ta smpt kwin!damn!damn!

dah laluinya...sakit tu masih terasa sampai skrg...hahahah
Quote sarah82 15-10-2020 03:29 PM
ShanSunshine replied at 15-10-2020 03:10 PM
Inilah antara satu sebab ada org yg bunuh diri juga.

utk kes iols...iols ikat sumpa..setiap keturunan mereka berdua akan merasa 10 kali ganda kesakitan apa yg iols rasa
Quote husna_amal 15-10-2020 03:32 PM
Macam mana lah boleh terkantoi tu. Apa2 pun mujur dia tahu awal.
Quote printercomel 15-10-2020 06:41 PM
Sesiapa tolong bagi pengantin wanita dengar lagu yuna
Quote mh17 15-10-2020 06:44 PM
sarah82 replied at 15-10-2020 03:28 PM
dah laluinya...sakit tu masih terasa sampai skrg...hahahah

Ye ke?mjur iols x really fallin love btol kak sarah,dia jmpe i ajak kwin..so rupa hari dia ajak iols kwin,dia g projek kwn iols.dahlah pmpuan tu bff i..
Quote sarah82 15-10-2020 06:49 PM
mh17 replied at 15-10-2020 06:44 PM
Ye ke?mjur iols x really fallin love btol kak sarah,dia jmpe i ajak kwin..so rupa hari dia ajak io ...

kak sarah simple person...kalau tak ada cinta just bgtau..kak sarah takkan tanya kenapa dan mengemis cinta..sebab kak sarah pendapat once org yg cintakan kita jatuh cinta dgn wanita lain..dia takkan nampak segala kebaikan yg kita pernah bua atau segala kesusahan yg perlua kita lalui bersama.

bila dah tau...boleh pulak acah2 kak sarah yg jahat...mmg aku ikat sumpah pada setiap keturunan depa 2 ekor ni merasa 10 kali ganda kesakitan yg aku rasai la..mai menyembah minta maaf pun takkan kak sarah rungkai sumpah tu.
Quote TomyamPuteh 15-10-2020 06:57 PM
Aku baca pengantin pengantin tidur dgn penyepit
Quote mh17 15-10-2020 07:07 PM
sarah82 replied at 15-10-2020 06:49 PM
kak sarah simple person...kalau tak ada cinta just bgtau..kak sarah takkan tanya kenapa dan mengem ...

Ah,iols cpt cair kak sarah..tu yg bg pluang lg..tp skrg iols da blaki,ada 2 hero.hehe..si ta guna masih try2 tnya kabo iols..dia siap ckp,if ta ada duit dia tlg..alahai,cm laki i ni ta bduit je eh..laki iols da bg saving 6 angka okays..najis btol mamat tu

Lihat semua komen(43)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 10:55 AM GMT+8 , Processed in 0.079219 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top