CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lelaki Letak Air Mani Dalam Botol Air, Botol Madu Rakan Sekerja Wanita

15-10-2020 01:13 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2902| Komen: 7

Description: Seorang lelaki bertindak gila apabila memasukkan air mani ke dalam makanan, air dan barang milik rakan sekerja wanita.
Seorang lelaki bertindak gila apabila memasukkan air mani ke dalam makanan, air dan barang milik rakan sekerja wanita.

Disebabkan itu Stevens Millancastro, 30, dihukum penjara selama dua setengah tahun.


Mercury News melaporkan, Millancastro bekerja dengan wanita tersebut di antara 2014 hingga 2017. Dalam tempoh tersebut,  dia bebebrapa kali meletakkan air mani ke dalam botol air dan boto madu, serta tetikus dan papan kekunci komputer rakannya.

Menurut sumber, mangsa sudah memkan madu tersebut banyak kali.

Mangsa hanya menyedari tentangnya selepas air botolnya bertukar menjadi keruh dalam tiga insiden berbeza.

Millancastro, Foto: Mercury News


Pejabat Pendakwa Raya Daerah Orange di California, Amerika Syarikat (AS) menuatakan, selepas mendapati botlnya keruh buat kali ketiga, mangsa melaporkannya kepada penyelia yang kemudiannya bertindak memasang kamera keselamtan.

"Pada hari berikutnya, wanita itu menyentuh tetikus yang dipenuhi air mani dan Millancastro dilihat dalam rakaman kamera itu memasuki pejabat mangsa sebelum kejadian berkenaan."

Laporan polis dibuat dan lelaki itu didapati bersalah untuk lima kesalahan.

Hakim Kathleen Roberts turut mewajibkan Millancastro didaftarkan sebagai pesalah seksual.

"Keputusan hakim mengenakan hukuman maksimum dan mewajibkan tertuduh didaftarkan sebagai pesalah seksual dibuat berdasarkan trauma dialami wanita tidak bersalah yang hanya melakukan tugas di tempat kerja." -CARI


Bagus
2

Marah
4

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mina2215 15-10-2020 01:25 PM
Dahla pengotor. Kalau dia ni ada penyakit berjangkit mcm Hepatitis B, C dan HIV? Tak memasal je
Quote husna_amal 15-10-2020 03:28 PM
Jijik, lelaki giler seks ni.
Quote uori 15-10-2020 03:30 PM
ewww ziziknya perangai kecik2 taknak mati ko nihhhhh
Quote dudaberhias 15-10-2020 03:34 PM
Gila seks, ewwww. Gila betul, pergi la beli sex toys. Sekarang ni boleh beli online jah, nak kumpul pelbagai pukis pun boleh, nak hitam ke putih ke coklat ke kuning ke hijau ke biru ke semua ada dah , beli online je. Nak buat koleksi dan paparkan dekat ruang tamu rumah pun takde masalah.
Quote Artemesiaa 15-10-2020 03:59 PM
Betul mental orangnya
Quote Scheherazade 15-10-2020 04:07 PM
Yucckkk! Sejenis penyakit mental apakah ini? Pengotor!
Quote Kurex 15-10-2020 05:19 PM
Tuanya muka... Sesuai la muka dgn perangai tu

Lihat semua komen(7)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 12:59 PM GMT+8 , Processed in 0.239783 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top