CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ameera Khan Dah Cukup Kaya, Tak Perlu Jutawan Sebagai Suami?

15-10-2020 12:00 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 27837| Komen: 172|Original author: Oleh: LilRose

Description: Adik Neelofa, Ameera Khan atau lebih dikenali sebagai Little Miss Khan mendakwa dirinya sudah kaya dan tidak memerlukan jutawan sebagai suami.
Adik Neelofa, Ameera Khan atau lebih dikenali sebagai Little Miss Khan mendakwa dirinya sudah kaya dan tidak memerlukan jutawan sebagai suami.


Kredit foto: Twitter


Kenyataan itu dibuatnya bagi membalas kenyataan seorang lelaki yang akan memperisterikannya apabila bergelar jutawan kelak ketika sesi Live di Instagram influencer itu.


Kredit foto: Twitter

Perkara itu dikongsikan seorang pengguna di Twitter dan mendapat perhatian ramai warga maya yang memberi pelbagai reaksi di atas jawapan diberikan Ameera.

Malah, segelintir warganet mempertikaikan Ameera yang menggelar dirinya sebagai jutawan, lalu mencetuskan perdebatan mengenai pendapatan adik usahawan, pelakon dan pengacara popular itu.



Kredit foto: Twitter

Kita tunggu sajalah siapa jejaka yang berjodohan dengan Ameera Khan nanti sama ada setaraf atau tidak. - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote YomiuriLandMae 15-10-2020 12:07 PM
eleh ye la tu.. bkn kaum kerabat kau pentingkan kasta ke..
Quote Boomibulat 15-10-2020 12:14 PM
Berita terbaik abad ini..
Quote wikedsaikel 15-10-2020 12:18 PM
Aku da lama tunggu benang ni bila baca tweet yg kt atas tu. so.. LMak byr cukai income tak ni? Fans dah tolong kirakan monthly income tu
Quote dudaberhias 15-10-2020 12:18 PM
dia kan kylie jenner... dah tentu la billionaire pelesu... sama macam kylie idola dia tu.... semua palsu macam dia...
Quote Shamiez 15-10-2020 12:21 PM
Ada apa dengan LMK
Quote sarah82 15-10-2020 12:22 PM
aku nak tgg tengok bila Atuk besar dah tak ada..kabel dah putus masa tu kaya atau terbongkar semua
Quote ifanonline 15-10-2020 12:23 PM
aku kalau bab2 artis malaya kaya ni aku sangsi skit...kalau tak MLM, kemungkinan besar scam..cam macau scam tu...scammer dlm bentuk MLM, forex, gold, etc..
Quote kakasotong 15-10-2020 12:26 PM
Jutawan mende hidup pn menumpang rumah makpak lg. Beli rumah la sbg bukti ko tu banyak duit

Xperlu laki or bakal suami millionaire konon. Yg ko punya exbfs dulu semua anak millionaires tu pebenda

Keluarga sskjp satu ni suka cakap menipu erk. Propa semendang
Quote riyadhK 15-10-2020 12:27 PM
Tangan berbulu dik?tak sempat wax?
Quote blue^panther 15-10-2020 12:27 PM
aku lebih berminat dengan charge riview dia, betul ke ig story jer rm1500?? bapak la mahal!!! and betul ker dia buat ads for prada and gucci, whoaryusss si lemak ni?? any prove tak??
Quote dudaberhias 15-10-2020 12:34 PM
riyadhK replied at 15-10-2020 12:27 PM
Tangan berbulu dik?tak sempat wax?

keturunan leluhur khenn kaka... biasa la tu non malay blooded katanya khenn...
Quote nipskacang 15-10-2020 12:34 PM
Gile nya post kat ig stories dah rm1.5k? Patut la xfurther study pun tak kisah.
Quote ifanonline 15-10-2020 12:35 PM
kakasotong replied at 15-10-2020 12:26 PM
Jutawan mende hidup pn menumpang rumah makpak lg. Beli rumah la sbg bukti ko tu banyak duit

...

aku rasa kalau dunia ni takde sosial media i.e. FB, IG, Twitter, etc...ummah wanita akan mati mengelupur beramai-ramai ibarat nyawa di cabut dgn tiba2 oleh malaikat maut..
Quote gideoncross 15-10-2020 12:36 PM
dudaberhias replied at 15-10-2020 12:18 PM
dia kan kylie jenner... dah tentu la billionaire pelesu... sama macam kylie idola dia tu.... semua p ...

Tngok gmbr kt ats tu pun dh thu mcm ala2 gaya Kylie Jenner.
Quote riyadhK 15-10-2020 12:39 PM
dudaberhias replied at 15-10-2020 12:34 PM
keturunan leluhur khenn kaka... biasa la tu  non malay blooded katanya khenn...

Kata millionaire kheennnn. Sebelum photos hoot jemput la org dtg wax kat rumah. Haaa gituu. Tak pon pinjam jah setokin tangan Kak hajjah.
Quote gideoncross 15-10-2020 12:40 PM
sarah82 replied at 15-10-2020 12:22 PM
aku nak tgg tengok bila Atuk besar dah tak ada..kabel dah putus masa tu kaya atau terbongkar semua

Iol prnh trbca kat thread mna entah x ingt sbb dh lama, ada sorg forumer ni bgitahu bapak c LMK ni ada connection dgn Mahathir Mohd. Mcm2 forumer sorg ni bgithu smpai iol x dpt ikut.
Quote ninjago 15-10-2020 12:40 PM
fund pak halim simpan tuk setiap anak tu korg rasa berapa? bukan kemut2 masuk 100 sebulan cam marhaen..

confirm la penuhkan fund siap2 kat anak2 berjuta2.. u know, org kaya style.
Quote gideoncross 15-10-2020 12:41 PM
nipskacang replied at 15-10-2020 12:34 PM
Gile nya post kat ig stories dah rm1.5k? Patut la xfurther study pun tak kisah.

Tpi reply kat Tweet tu ktanya retis lain pling2 RM300 je.
Quote rotijohanz 15-10-2020 12:41 PM
haritu iols ada stalk ig lemak ni kan....
byk video sheols buat kt igs....
iols terfocus kt mata sheols....
why uols rs mata sheols mcm mata kuyu mata kucing?.....

lama lama tgk seyes tak lawa pn lemak ni....
hrp kan putih jer.....
cer uols perati btol btol muka dia.....

Lihat semua komen(172)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 03:23 AM GMT+8 , Processed in 0.082309 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top