CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dia Lebih Tinggi Dari Saya, Berkulit Cerah" - Usop Nak Kahwin Dengan Anak Mami!

15-10-2020 11:12 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 10687| Komen: 47|Original author: Oleh: LilRose

Description: Rupa-rupanya, Usop dah ada kekasih dan berhasrat berkahwin dengan 'anak mami' dari Pulau Pinang itu sebelum menyertai Big Stage 2020 lagi.
Rupa-rupanya, Usop dah ada kekasih dan berhasrat berkahwin dengan 'anak mami' dari Pulau Pinang itu sebelum menyertai Big Stage 2020 lagi.



Pun begitu, akuinya mereka masih belum menetapkan sebarang tarikh lagi.

Kata pemilik nama Muhammad Saiful Naim Mohd Noor, 23, itu kepada mStar, dia tidak akan menyembunyikan perkara baik.

“Niat saya lama dah sebelum sertai Big Stage... sebenarnya saya nak kahwin. Buat apa saya nak rahsiakan benda baik macam ini.

"Memang sudah ada perancangan dan kalau lagi cepat, lagi bagus. Benda yang baik buat apa saya lambat-lambatkan," katanya.



Namun, Usop enggan mendedahkan gerangan anak mami itu kerana belum mempunyai ikatan sah.

"Dia bukan dalam kalangan selebriti tapi hanya orang biasa saja. Dia lebih tinggi daripada saya dan berkulit cerah. Orangnya berasal dari Pulau Pinang... anak mami!

"Saya mengenali si dia selepas saya keluar daripada rancangan realiti Mentor," ujarnya.


Kredit foto: IG

Tak sabar rasanya nak tengok bakal isteri Usop! - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mamajawie 15-10-2020 11:27 AM
btul la muka dia cm usop sontorian
Quote Kurex 15-10-2020 11:29 AM
Berurat jugak lengan dia ni
Quote husna_amal 15-10-2020 11:31 AM
Bagus lah cepat2 nak kahwin takde lah buang masa bercinta nak kenal hati budi bertahun2 lamanya.
Quote Belibis 15-10-2020 11:40 AM
mamajawie: btul la muka dia cm usop sontorian

View masa nyanyi ternganga tu ke??
Quote miss_strangers 15-10-2020 11:41 AM
Lawo bakal bini dia..Ada iras2 reen Rahim sikit. Model kot
Quote miss_strangers 15-10-2020 11:45 AM
IMG_20201015_114424_071.jpg
Penang mai....
Quote YomiuriLandMae 15-10-2020 12:05 PM
Kurex replied at 15-10-2020 11:29 AM
Berurat jugak lengan dia ni

aik x kan dgn usop pun kurex ada niat nak bersemoga..
Quote mesmerize 15-10-2020 12:05 PM
hui voguenya bakal bini..mesti high maintenance ni
Quote doubleA 15-10-2020 12:37 PM
Anak mami hantaran kena serba satu wei, depa datang mostly dari family kaya jadi jarang lah nak kawen dengan melayu, unless melayu kaya jugak. Keturunan mami penang ni keturunan kaya2. Melainkan family mami ni humble tak kisah hantaran.
Quote Belibis 15-10-2020 12:39 PM
Ori atau plastik? Ambik la pengajaran kes2 kawin yang kejar kecantikan,penyudahan yang kecewa.
Quote krustykrab 15-10-2020 12:43 PM
doubleA replied at 15-10-2020 12:37 PM
Anak mami hantaran kena serba satu wei, depa datang mostly dari family kaya jadi jarang lah nak kawe ...

Takde makna nya la kaya2...ada ramai ja yg duduk kat flat pprt..
Quote doubleA 15-10-2020 12:49 PM
krustykrab replied at 15-10-2020 12:43 PM
Takde makna nya la kaya2...ada ramai ja yg duduk kat flat pprt..

Sebab tu iols tulis mostly. Mostly keturunan kaya sebab bisnes. Ada juga yg biasa2 duduk flat
Quote Kurex 15-10-2020 12:55 PM
YomiuriLandMae replied at 15-10-2020 12:05 PM
aik x kan dgn usop pun kurex ada niat nak bersemoga..

Semoga boleh dapat suara macam ucop.. suaranya, bukan mukanya
Quote gideoncross 15-10-2020 01:14 PM
mamajawie replied at 15-10-2020 11:27 AM
btul la muka dia cm usop sontorian

Lgi2 kt gmbr yg first tu.
Quote mamajawie 15-10-2020 01:30 PM
Belibis replied at 15-10-2020 11:40 AM
View masa nyanyi ternganga tu ke??

haah..adoyai..
Quote mamajawie 15-10-2020 01:31 PM

iolllss memang merujuk kepada gmba tu la..hehehe

Quote damian_lee 15-10-2020 01:34 PM
YomiuriLandMae replied at 15-10-2020 04:05 AM
aik x kan dgn usop pun kurex ada niat nak bersemoga..

haruslah ....
boleh je kurex ... tutup lampu ..... sambil meraba2 ... tangan berurat ...

Quote ilhamazalea 15-10-2020 01:35 PM
Kurex replied at 15-10-2020 12:55 PM
Semoga boleh dapat suara macam ucop.. suaranya, bukan mukanya

Adoi lawak komen ni
Quote True-X 15-10-2020 01:36 PM
who r yussss

Lihat semua komen(47)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 03:33 PM GMT+8 , Processed in 0.088210 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top