Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Tak Perlu Kerap Periksa Telefon Pasangan, Cukup Tahu Password Sahaja” - Syifa Melvin

14-10-2020 06:02 PM| Komen: 60

Syifa Melvin sebelum ini pernah dikecam apabila didakwa menjalinkan hubungan dengan pemain bola sepak Safawi Rasid.

Baru-baru ini dia menerima soalan dari netizen yang meminta pandangannya mengenai privasi dalam sesebuah perhubungan.


Kata Syifa, tak salah sekiranya seseorang itu nak ambil tahu tentang privasi pasangan namun perlu meletakkan had.

"Open minded tak salah tapi jangan sampai ada trust issue. Kita kena hormat privasi masing-masing.

"Tahu password tak apa tapi sekadar tahu sebagai rujukan bila kecemasan.

Kredit foto: Via mStar
Sementara itu adik kepada Syatilla Melvin ini memilih untuk tak mengambil tahu privasi pasangannya kerana ia akan mengganggu emosinya.

"Syifa lebih rela tak tahu, sebab kesihatan mental saya adalah nombor satu."

Kredit foto: IG

Wah itu rupanya rahsia kebahagiaan Syifa dengan Safawi ya? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 60
Komen

Previous : Ruhainies Dah Nikah Sebelum PKPB?

Next       : Mustaqim Bahadon Nak Kahwin Dengan Pramugari

Komen Terbaru

Quote jemahjacjon 24-10-2020 12:23 AM
Jejari runcing 2.0

Tgok background pawi tu pun sme je cam apek. Gosip ngn pompuan bersepah kihkihkih

Lain-lain Komen

Quote getarsukma 14-10-2020 06:04 PM
Calling2 @Kurex  
Quote bakingsoda 14-10-2020 06:10 PM
bila dia ni belaki duk bagi tips lepas kawin bagai
Quote dudaberhias 14-10-2020 06:14 PM
Calling2 tomahan @Kurex terhadap wajah tua sebelum usia
Quote dudaberhias 14-10-2020 06:15 PM
getarsukma replied at 14-10-2020 06:04 PM
Calling2 @Kurex

Wow kaka dah calling2 dulu sebelum iolss. Cissss...
Quote Rogue98 14-10-2020 06:15 PM
Aku tak faham kenapa thread ni kena bukak....
Quote getarsukma 14-10-2020 06:20 PM
dudaberhias replied at 14-10-2020 06:15 PM
Wow kaka dah calling2 dulu sebelum iolss. Cissss...

Okay la tu kita ada telepathy...
Quote Kurex 14-10-2020 06:22 PM
Penting sgt ke pendapat si palat tersial ni??

Siapa kau? Apa sumbangan kau? Apa pengorbanan sampah ni? Tak padan dgn muka sebelum usia, muka yg macam pompuan 40an, kau sapa cibai???? Hah?? Artis gred A ke kau? Berbakat sgt ke kau??? Kau tak berbakat, takde gred, artis paling sangkak, kau jalan dgn pawi, nampak macam mak pawi tau palat! Tak sedar diri punya artis tersial! Sampah produk adik beradik kau yg semuanya tua sebelum usia, perangai kekampungan, nama melvin tapi muka jawa kuno! Bodoh kau ni! Kimek punya artis! Takde kepentingan pun kai dalam industry melainkan jadi ulat sampah je kau! Betapa hinanya level kau ni! Puihhhh puihhh puihhh puihhh puihhhhhhhh puihhhhh puihhhhh dekat kau yg berwajah tua. Muka kasar cam jantan, muka pondan tua! Puihhhh puihhh puihhh
Quote mamajawie 14-10-2020 06:36 PM
Kurex punya hencap mmg xcukup tanah si TT n si Okg nk lari nih..boleh semput kalu baca senafas..{:smile{:smile{:smile{:smile
Quote inspektoremos21 14-10-2020 06:45 PM
Halah.. sapawi je pun. Kalau dpt berboyfriendkan adik2 tmj pastu nak bangga2 ok la jugak.
Quote Belibis 14-10-2020 07:20 PM
Rogue98: Aku tak faham kenapa thread ni kena bukak....

Kena tunggu hujah dari tuan tanah.apa pentingnya tokey jamu anti sawang ni.
Quote RatuDunia94 14-10-2020 07:43 PM
Semua org boleh bg nasihat.. tp PERCAYALAH MOSTLY YANG BG NASIHAT ITU INI BIASANYA DIA SENDIRI PUN X IKUT NASIHAT TU..
Quote LadyCarefree 14-10-2020 07:56 PM
Dia kata dia tak nak tahu sebab kesihatan mental dia penting. Maksudnya....... Hehehhee
Quote mamakampung 14-10-2020 07:59 PM
Kurex replied at 14-10-2020 06:22 PM
Penting sgt ke pendapat si palat tersial ni??

Siapa kau? Apa sumbangan kau? Apa pengorbanan sampa ...

hahahhaa jherit sekali kurex hamun.. diva AA pun mkn hati..hahhaha
Quote miss_strangers 14-10-2020 08:03 PM
Lega rasa hati baca tazkirah kurex dgn so tibaiunta ni
Quote YomiuriLandMae 14-10-2020 08:15 PM
Kurex replied at 14-10-2020 06:22 PM
Penting sgt ke pendapat si palat tersial ni??

Siapa kau? Apa sumbangan kau? Apa pengorbanan sampa ...

tuudiiaaaaa..
Quote TomyamPuteh 14-10-2020 08:37 PM
Dh yakin ke si sipak akn berlakikan si pawi tu?
Quote babydoll 14-10-2020 09:13 PM
nape bila i tgk dia ni, mengingatkan i pada apa yg jadi pada jejaring runcing x apek kfcm?


Quote Acikgomen 14-10-2020 09:25 PM
Hang beriye bagi tips privasi pasangan, hang ada pasangan ka sipah
Jantan yg hang mengaku bopren tuh tgh kelencunan kena tibai dgn tetek awek kokesen
Quote rosannazmia 14-10-2020 09:30 PM
mamajawie replied at 14-10-2020 06:36 PM
Kurex punya hencap mmg xcukup tanah si TT n si Okg nk lari nih..boleh semput kalu baca senafas..{:sm ...

Hakak skip ja.. Si renee ckp u had me at hello, ahkak kalu si kurex ni nye sentapan cukup lah kurex ckp... Palat.. Terus hakak dah tau dah pasti bergegar hencapan heols

Lihat semua komen(60)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top