CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ruhainies Dah Nikah Sebelum PKPB?

14-10-2020 04:05 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 21186| Komen: 91

Description: Tindakan Ruhainies memuat naik gambar bersanding dengan kapsyen 'sempat nikah' mencetuskan tanda tanya di kalangan warganet.
Tindakan Ruhainies memuat naik gambar bersanding dengan kapsyen 'sempat nikah' mencetuskan tanda tanya di kalangan warganet.

"Alhamdulillah. Sebelum PKPB malam ni saya sempat nikah. Heheheh. Walaupun semuanya agak last minute, semuanya dipermudahkan. Yay tak payah nikah online," tulisnya.




Walaupun ramai tertanya-tanya dan ada yang mengucapkan tahniah, namun segelintir warganet mendakwa ia hanya drama semata-mata.

Mungkinkah jejaka berbaju biru dan wajahnya ditutup dengan jambangan bunga itu adalah Zul Ariffin yang bergandingan dengan Ruhainies dalam drama Wifi Sebelah Rumah?



Sebelum itu, Ruhainies juga memuat naik video berbusana pengantin sambil berlari-lari dengan Zul.

Malah, Zul juga dilihat meninggalkan komen mengusik menguatkan lagi dakwaan bahawa ia hanya lakonan semata-mata.




Sementara itu, di Instagram kakaknya, Risteena Munim kelihatan membuat persiapan perkahwinannya apabila bertemu pereka fesyen, Ezuwan Ismail bersama tunangnya, Isa Khan. 


Kredit foto: Instagram

Semoga semua persiapan berjalan lancar. - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (4 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ctamira 14-10-2020 04:10 PM
tahniah ...semoga bahagia till jannah
Quote uori 14-10-2020 04:10 PM
lama tak tengok berita kemut kat sini. tetiber rindu. hehehehe



bukan boleh nih, mesti kisah kakak kemut akan muncul dalam masa terdekat pulak nanti. #takbolehkalah
Quote missyL 14-10-2020 04:11 PM
Kecoh la dua org nie.
Quote TerataiMelur02 14-10-2020 04:14 PM
Kemut kembali lagi.
Ye ke dah nikah? Jangan propa udah ler.. Mau kene lahar berbakul2 dengan kurex
Quote shernazz 14-10-2020 04:21 PM
Takka  kemut nak nikah gitu
Tu nikah koboi je
Dia.mesti nak merelit brand high end bagai
Quote jayn2u 14-10-2020 04:23 PM
Siapa ni? baru nak skodeng
Quote bakingsoda 14-10-2020 04:23 PM
uori replied at 14-10-2020 04:10 PM
lama tak tengok berita kemut kat sini. tetiber rindu. hehehehe



akan muncul? tu haa dah muncul kat bahagian bawah post tt
Quote uori 14-10-2020 04:25 PM
bakingsoda replied at 14-10-2020 04:23 PM
akan muncul? tu haa dah muncul kat bahagian bawah post tt


ha lah, tak perasan pulak.
klise sangat dua beradik ni tau, duta gosip tempatan kesayangan wartawan cari
Quote Nnasda53 14-10-2020 04:28 PM
Tahniah la kalau betul2 dah nikah.

kalau belum nikah sambut je la besday tu sepanjang tahun berselang seli dgn sista nya tu.
Quote sarah82 14-10-2020 04:36 PM
Aku komen dulu.. Sabar kurex... Sabar... Jangan mencerca.. Aku tau kurex kepanasan tgk abam zul
Quote mieymiey 14-10-2020 04:37 PM
Tengok gambar pun dah tau shooting drama. Kalau dua beradik ni nikah ker kahwin, confirm pakai dress kembang setaman. Yedakkk?
Quote krustykrab 14-10-2020 04:54 PM
sarah82 replied at 14-10-2020 04:36 PM
Aku komen dulu.. Sabar kurex... Sabar... Jangan mencerca.. Aku tau kurex kepanasan tgk abam zul

Julripin tu dah tembam sgt dah tengkuk pun dah sebesar belalai elephant..tak de apa sgt yg hensem la ni..mohon kurex berpaling pada hero lain la pulak lol
Quote husna_amal 14-10-2020 04:54 PM
Nikah serentak je lah. Tak payah buat majlis2 bagai time covid ni.
Quote Belibis 14-10-2020 04:59 PM
Semoga ini thread terakhir ruhanis kat forum.
Quote belilies 14-10-2020 04:59 PM
Sempat jua selit berita sendu namampus si kakaknya. Lakonan je kot. Baju nampak RTW. Org tu kan nak kawen ongkaye, mananye pakai RTW. Tp kan, kemut.... Kau kalo nak kawen, jangan kurg drp anzalna. Kalo level ko bawah drp sheols, ternyata ko propahmetana.
Quote sharlenetexas 14-10-2020 05:02 PM
Menguap.....


Quote kirana_22 14-10-2020 05:02 PM
"sementara itu di instagram kakaknya..."
Lol gigih juga nak selit news kakak dia sekali
Quote umbut 14-10-2020 05:13 PM
Drama ngan julripin... eewwww
Quote sarah82 14-10-2020 05:14 PM
krustykrab replied at 14-10-2020 04:54 PM
Julripin tu dah tembam sgt dah tengkuk pun dah sebesar belalai elephant..tak de apa sgt yg hensem  ...

#pastisenak kan? kan pernah burung dia berterbangan dulu

Lihat semua komen(91)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 02:46 AM GMT+8 , Processed in 0.077963 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top