Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Saya Bersuami Tapi Dilayan Seperti Ibu Tunggal,"-Isteri Orang Jadikan Sharul Kamal Idola

14-10-2020 12:23 PM|Oleh: Saiful| Komen: 54

Sharul Kamal mendedahkan yang dia pernah menerima mesej daripada isteri orang.

Bintang Akademi Fantasaia ini kata wanita tersebut meluahkan perasaannya dengan menyatakan dia kahgum dengan Sharul yang bangkit seleoas mengalami masalah depresi.


Dalam mesej tersebut, waniat berkenaan menjadikan Sharul sebagai idolanya.

"Bila nak buat live? Nak borak-borak. Saya bukan peminat tegar, hanya kagum awak punya semangat nak bangun daripada down, saya bersuami tapi dilayan seperti ibu tunggal.

"Saya jadi malu, jika keluarga luar tahu saya nak cerai sebab ya lah, kahwin pun usia muda dan saya sanggup pendam daripada bercakap. Jadi saya depress sangat.

"Jadi, bila tengok awak bangun daripada depress saya rasa macam saya jumpa idola. Semoga berjaya awak. Saya tetap ketagih dengar lagu Cantik awak setiap hari," tulis wanita tersebut.


Sementara itu Sharul berkata, 

"Allahu, saya tak sangka ada orang yang nampak usaha saya sampai macam ni. Apa-apa pun, saya doakan akak diberikan kebahagiaan dan dimudahkan segala urusan dalam hidup. Insya-Allah nanti saya buat live ya."

Foto: IG
Sebelum ini Sharul mengalami kemurungan selepas merasa terpinggir dalam industri kerana cubaanya seolah-olah tak membuahkan hasil berbanding rakan yang lain. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 54
Komen

Previous : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Next       : Ashraf Muslim Kesal Kes Mencanak - "Sekarang Dah Kalut, Patutnya Dari Awal Berjaga-jaga"

Komen Terbaru

Quote September14 21-10-2020 12:08 AM
Dia ni yg azan sedap tu kn.. oklah kagum jgk

Lain-lain Komen

Quote samshik 14-10-2020 12:33 PM
Rugi space sungguhlaaa
Quote lattehazelnut 14-10-2020 12:36 PM
Lol.. ayat2 test market.. selalu i nampak laki org.. bini org pun pandai test market sekarang..
Org camni kat media sosial selalu pura2 victim la.. lepastu beranak tiap tahun..
Quote Belibis 14-10-2020 12:41 PM
Ada iras kimcy.tapi kimcy lagi ensem la
Quote Zack8hunter 14-10-2020 12:42 PM
Asal tgk dia jer teringat teringat Jim Carey .. but ada la rupa juga budak ni, tu yg bini org pun dok mengayat tu
Quote opie5662 14-10-2020 12:43 PM
Eh... Mcm ternampak komen same kat igs rizalman.... Attention seeker kah penghabtar dm ni
Quote husna_amal 14-10-2020 12:56 PM
Tak kenal dia ni. Macam tak pernah wujud dalam industri hiburan.
Quote takayama 14-10-2020 12:58 PM
adeh kaka sorg ke x kenal dia ni
dok belek muka dia ni tp smp ke sudah haram x kenal
Quote mamajawie 14-10-2020 12:58 PM
who are yussss dekkk??
Quote imanjannah 14-10-2020 01:01 PM
siapa nii..
Quote TomyamPuteh 14-10-2020 01:01 PM
Sape kah ini?
Quote YomiuriLandMae 14-10-2020 01:11 PM
toksah amek port sgt la dm2 ni.. ntah ye ntah tidak..
Quote She-Ra 14-10-2020 01:15 PM
meols baca jgk pagi td terus rasa EWWW
katahian apakah iniii

shahrul tlg la jangan layan
isteri org lagi tuuu

meols kenal dia ni pun selepas immortal song jefrydin
suara dia buat meols terkesima
terus tanya siapakah diaaaa
rupanya bawah label akim & stacy serta rusamusic
patut la suara seakan akim jaa
yg pasti mmg suara THORRRBAIKKK

moga dia tak sesiakan bakat yg ada
jgn layan dm ka pa ka yg bkn2
kang tak pepasal viral benda tak best
walaupun org kata benda tak best itulah menaikkan nama.. owh noooooooooooo
Quote sepatmasin 14-10-2020 01:32 PM
Dia ni mcm terfames kejap sb viral azan dia masa kat mesir tu kn.. korang leh google.. sedapppgier
Quote momopoko 14-10-2020 01:55 PM
Mudah ye orang sekarang mengaku depress.
Quote lavendernovella 14-10-2020 01:55 PM
Siapakah dia ini? {:question{:question{:question{:questio
Quote anggeriklatifah 14-10-2020 01:59 PM
Ramai Tak kenal dia
Dia Ni budak af batch dgn si syamel tu
Kat dlm af baik dgn syamel
Mak dia pggl dia baby
Finalise dpt no 3 ke 4

Aritu Kat immortal song dia menangg yg time jefry din..dah la jadi bidan terjun ganti org..last minit..skali jadi juara minggu tu dapat la 10k..rezeki Tak pe nah salah alamat kan
Quote chandrahusin 14-10-2020 02:36 PM
sepatmasin replied at 14-10-2020 01:32 PM
Dia ni mcm terfames kejap sb viral azan dia masa kat mesir tu kn.. korang leh google.. sedapppgier

oo dia ke yg azan tu
aku penah tertgk video tu
5 penyanyi yg boleh azan
mmg suara dia paling best azan

tapi tak knl dia
sbb takde Astro
Quote bambimo 14-10-2020 03:00 PM
kalo aku dm cmni kt abe jul dia reply ke idak gamaknya
Quote afidahoney27 14-10-2020 03:04 PM
Lepas af dulu memang ade single kan sharul ni, lepastu senyap lepastu ada berlakon sikit. .
Skrg tk sangka jugak boleh masuk genre rock, n start dikenali balikk..

Lihat semua komen(54)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top