CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dia Buat Macam Surprise Hari Jadi" - Diana Danielle Panik, Merungut PKPB Mengejut

14-10-2020 11:45 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 17294| Komen: 223

Description: Selain Adibah Noor, Datin Diana Danielle juga meluahkan rasa tidak puas hati terhadap kerajaan kerana melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) di Selangor, Wilayah Persekutuan Kuala L ...
Selain Adibah Noor, Datin Diana Danielle juga meluahkan rasa tidak puas hati terhadap kerajaan kerana melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) di Selangor, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya secara mengejut.



Kredit foto: IG Diana

Tidak adil katanya kerana memaklumkan kepada rakyat di saat akhir hingga menyusahkan orang ramai kerana keadaan menjadi kelam kabut.

Menerusi Instagramnya, aktres itu menyindir tindakan kerajaan seolah-olah membuat kejutan ulang tahun kelahiran.



"Kenapa tak boleh bagitahu CMCO ni dua tiga hari sebelumnya? Kenapa sehari je?

"Ini betul-betul tidak adil. Kelam kabut tak memasal," ciapnya di Twitter.



Bagaimanapun, tindakan Diana itu mengundang kecaman ramai, namun ditempelaknya dengan mendakwa dia mempunyai alasan kukuh untuk panik.


Kredit foto: Twitter

Diana berpesan kepada orang ramai supaya tidak membuat andaian bukan-bukan terhadapnya. - CARI
1

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (3 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SayaSayangMama 14-10-2020 11:52 AM
Klu ko bijak ko dah tau awal awal benda ni boleh jangka. Nk kena suap baru nk bertindak ke. Iolss mmg dah jangka. Minggu lepas iolss dan stop hantar anak ke sekolah, cancel appointment n stock up barang dapur siap siap. Budus apa kes 500 masih lg ke sana kesini. Mana yg terpksa tu paham la.
Quote apedehal 14-10-2020 11:54 AM
Ada je nk komplen dd ni...agaknya ngn laki ko ada komplen2 x?
Quote Frangapini 14-10-2020 11:54 AM
She has a point.
Quote YomiuriLandMae 14-10-2020 11:56 AM
aik pkp sblm ni kau duduk planet lain ke hape smpi teruk benau tertinggal shinkansen nih..
Quote CocoCily 14-10-2020 11:59 AM
Edited by CocoCily at 14-10-2020 12:00 PM

hahaha..sehari la you for people to do the necessary. Lagi awal notice, lagi la benda bukan bukan timbul. Sehari pun sempat rakyat export anak bini keluar ke kampung

you duduk klang valley, should have expect all this coming after klang under cmco

Quote limau_lemon 14-10-2020 12:01 PM
CocoCily replied at 14-10-2020 11:59 AM
hahaha..sehari la you for people to do the necessary. Lagi awal notice, lagi la benda bukan bukan ti ...

Tu sbb gov umum lambat. Kalau umum lg awal.. Semua apply cuti 2minggu pindah keluar kl kjap

Quote Rara77 14-10-2020 12:08 PM
aku pantang betul org salahkan kerajaan
siapa bodoh nk dijangkiti covid
bersyukur lah diri kita atau keluarga dijauhi covid
ini semua ujian utk semua manussia
harap yg byk komplen mati kena covid
done hencap!!!
Quote Nana_Man 14-10-2020 12:09 PM
Dah bagus tu bkn ptg ni announce, bsk pagi start.
Quote Suchi 14-10-2020 12:10 PM
Sebelum ni pun memang mengejut juga. PKP yg mula2 dulu pun gitu hari Isnin gak umum utk pkp hari rabu.
Skrg ni kena ready je biasanya pkp akan bermula hari Rabu.
Quote budakshinchan 14-10-2020 12:12 PM
retis2 ni hidup di alam fantasi ke? hey bitch.. skrg ni seluruh dunia berperang dengan covid19, kat negara Kita hari2 ada kes.. kena sentiasa bersiap sedia keberangkalian pkp.. motip ko nk terkejut maut bagai
Quote MsCinderella 14-10-2020 12:14 PM
pelik la artis ni...kepoh sgt..mcm kerajaan suruh p neraka saja bila umum pkpb ni...

nak tgk kesesuaian semua pihak mampus la kerajaan oii..x kisah la kerajaan ayah pin pun..banyak peel lak geng kayangan ni
Quote haznor 14-10-2020 12:15 PM
Ko ni tak follow perkembangan semasa ke dik. Dah tahu jumlah jangkitan makin meningkat, sepatutnya ko dah boleh agak apa yg kerajaan akan buat. Bersedia je la. Tu pun nak kena ajar ke ...
Quote nazzse 14-10-2020 12:16 PM
Rara77 replied at 14-10-2020 04:08 AM
aku pantang betul org salahkan kerajaan
siapa bodoh nk dijangkiti covid
bersyukur lah diri kita at ...

Dieorg fikir dieorang boleh buat lagi hebat klu jadi gomen kot..
Padahal sibuk berarak ke sana sini..
Lepas tu nak salahkan orang lain
Quote haznor 14-10-2020 12:16 PM
SayaSayangMama replied at 14-10-2020 11:52 AM
Klu ko bijak ko dah tau awal awal benda ni boleh jangka. Nk kena suap baru nk bertindak ke. Iolss mm ...

Sama. Iols pun dah stop hantar anak ke sekolah, seminggu lebih awal.
Quote ReginaGeorge 14-10-2020 12:18 PM
Kali pertama aku cakap kau bodoh ye
Quote toynme 14-10-2020 12:22 PM
nak tau kena gelabah sebab ape ea?
Quote little_sis 14-10-2020 12:22 PM
biasa la.. x semua benda boleh plan.. x semua benda kena ikut requirement kita.. dan kita kena gak belajar dari pengalaman lepas, masa start pkp dulu tu.. benda camni, tempuh je la.. bukan kita je yg alami kesusahan.. org lain yg lebbbiiihh susah dr kita pun ada..  aku pun harap semua ni x lama la.. semua org pun kehidupan normal kembali..
Quote emilyrose 14-10-2020 12:23 PM
ReginaGeorge replied at 14-10-2020 12:18 PM
Kali pertama aku cakap kau bodoh ye

retis dan bodow berpisah tiada..
harap2 dd ada dlm forum ni & baca..
Quote innocent_me 14-10-2020 12:25 PM
Bodoh...gomen cakap baru nk ready ke?
Kaum urban bodoh ni orang tengah kalut kes peningkatan COVID -19diaorng  sibuk duk gi bercuti laaa, duk berjimba sana sini.. lepas tu sekali org nak buat PKPB kau baru nak gelabah tetek.
Ya so-called marhean ni pandai la pulak buat persediaan awal, elak anak gi tempat awam, cuti kan anak dari sekolah dan ready for the worst case scenario. Kau??? Sibuk duk tegak benang basah dlm komen IG. Dia ingat org heran sgt dia duk balas komen in english konon nampak bijak la. Xtau org duk tengok point bodo dia je.

Lihat semua komen(223)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2021 06:15 AM GMT+8 , Processed in 0.094693 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top