CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Wanita Dirogol 7 Lelaki, Anak Dicekik Sampai Mati

13-10-2020 06:39 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7367| Komen: 60

Description: Kejadian rogol semakin menjadi-jadi di India. Terbaru, wanita berusia 35 tahun dirogol tujuh lelaki manakala anaknya berusia enam tahun dibunuh di hadapannya.
Kejadian rogol semakin menjadi-jadi di India. Terbaru, wanita berusia 35 tahun dirogol tujuh lelaki manakala anaknya berusia enam tahun dibunuh di hadapannya.

Hindustan Times melaporkan, dalam kejadian di Buxar pada Sabtu itu, kanak-kanak terbabit maut dicekik salah seorang suspek yang bimbang tangisannya didengari penduduk setempat. Mayat kanak-kanak itu kemudian dibungkus dengan cadar sebelum dicampak ke tempat sunyi.



Gambar hiasan

Menurut laporan, mangsa ditemui polis pada awal pagi Ahad dalam keadaan tidak sedarkan diri di samping mayat anaknya di sebuah terusan.

Menurut keterangan bapa mangsa, Rajkumar Ram, kejadian berlaku jam 11 pagi ketika anak dan cucunya dalam perjalanan ke bank untuk mendeposit wang berjumlah Rs 6,000 (RM340) apabila dua lelaki dikenali sebagai Bhola Yadav dan Mina Ram bersama lima rakan mereka menarik mangsa ke tempat sunyi sebelum merogolnya dan membunuh kanak-kanak terbabit.


Dakwanya, kaki dan tangan mangsa diikat sebelum dicampak ke terusan berkenaan bersama mayat anaknya. Wanita itu kemudian dibawa ke hospital Sadar untuk menerima rawatan dan dilaporkan dalam keadaan kritikal.

Superintendan Neeraj Kumar Singh berkata, seorang daripada suspek ditahan manakala enam lagi dalam buruan polis.

Katanya, polis kini menunggu hasil pemeriksaan perubatan mangsa dan laporan bedah siasat anaknya. - CARI

Bagus
6

Marah
2

Terkejut
3

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • DayangKirana

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 13-10-2020 06:40 PM
Dah aku agak, negara leluhur kasta
Quote noor2 13-10-2020 06:44 PM
Moga semua rakyat lelaki india di negara india mampos kena covid.....bangsa binatang yg lelaki ni
Quote Belibis 13-10-2020 06:55 PM
Kurex replied at 13-10-2020 06:40 PM
Dah aku agak, negara leluhur kasta

Tak juga boss.baru jer kes kat tganu.
Quote missus_meow 13-10-2020 06:57 PM
india lagi ... perluke bunuh si anak?
Quote Nes3in1 13-10-2020 06:59 PM
Binatang!
Quote tumpanglalu74 13-10-2020 07:00 PM
Aku benci zantan miskin..  Lobang puki mak dorang suwey..

Quote sarah82 13-10-2020 07:00 PM
Dlm perjalanan nak pi bank.. Sedihnya aku baca.. Mesti dia dah hilang semangat juang bila tengok anak sendiri kena bunuh.
Quote krustykrab 13-10-2020 07:03 PM
Jantan kt india semakin gila..elok la dibunuh semua perogol2..
Quote any42 13-10-2020 07:05 PM
zalim. smpai bdk pun dibunuh.
Quote Skuau 13-10-2020 07:08 PM
termasuk yg bollywood,kollywood  tu sumer...la???
Quote LautBiru52 13-10-2020 07:10 PM
sedihnya. macam mane la si ibu nak teruskan hidup sambil mengenangkan anak kena bunuh depan mata. {:cryrun
Quote adila39 13-10-2020 07:40 PM
diharapkan negara india ni pupus lelaki lagi bagusla
Quote Aai2 13-10-2020 07:42 PM
Sedih..baca cerita mcm ni walaupun bkn kat M'sia... boleh kemurungan..
Quote Scheherazade 13-10-2020 07:43 PM
Knp la jantan kat negara ni mcm ni? Kalah binatang
Quote diss69 13-10-2020 08:18 PM
Kesiannya..nyawa mcm xada harga.. Dh laa kena rape, ank pulak kena bunuh.. Kejammnya..
Quote KBW2 13-10-2020 08:33 PM
Syaitannya, kalau hüküm disiat-siat kulit badan pun aku ONZ jah.
Quote makadek 13-10-2020 09:15 PM
Pe dah jadi jejanzz sedunia
Konek dok meronta rontaaa makin ta faham iolss
Quote batu kikir 13-10-2020 09:29 PM
Wanita Malaysia.....sila haramkan diri dari menjejakkan kaki di India.  No melancung-lancung, no further studies,  research whatever.  Male specie kat India dah jadi berok,  syaitan, barbarian....
Quote MsKathryn 13-10-2020 09:30 PM
Pening baca news ni

Lihat semua komen(60)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 11:24 PM GMT+8 , Processed in 0.081276 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top