Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Maut Selepas Dibius Untuk Besarkan Payudara

13-10-2020 02:44 PM Komen: 62
Selepas setahun koma akibat kecederaan otak, seorang gadis akhirnya menemui ajal.

Daily Star melaporkan, pada 1 0gos 2019, Emmalyun Nguyen, 19 tiba-tiba mengalami kecederaan otak selepas dibius untuk menjalani pembedahan membesarkan payudara.

Keadaan bertambah teruk pada 2 Oktober baru-baru ini apabila dia mengalami pneumonia dan meninggal dua hari kemudian.

Foto: Daily Star
Difahamkan sebelum ini keluarga mangsa ada memfailkan tuntutan terhadap seorang doktor dan pakar bius atas kecuaian yang mereka lakukan.

Tuntutan dibuat bukan sahaja untuk mencari keadilan malah sebagai langkah untuk mengelakkan mana-mana individu mendapat nasib yang sama.

Sumber menyatakan lesen perubatan doktor berkenaan digantung sementara selepas insiden tersebut namun kini sudah disambung semula.

Manakala pakar bius tersebut bersetuju untuk tidak lagi bekerja dalam bidang itu namun masih dibenarkan bertugas dalam bidang kejururawatan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 62
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote SalenaGomez 17-10-2020 06:17 AM
RatuDunia94 replied at 13-10-2020 03:17 PM
Tahukah anda sebutan "Nguyen" ialah "Win"

SG penah g jenjalan vietnam n rasa sana laa yg paling susah nak communicate...english depa x reti sbb rasanya they more to french...try cakap bahasa vietnam sebutan kelaut, eja lain bunyi lain...sampai depa pon x tau kita sebut apa...sampai level SG tunjuk google translate kat fon pon diorg x faham...xtau laa kalau depa menipu ke kan

Last2 bg bahasa insyarat je laa...udah mcm itik ayam

Sib baik pasar ben thanh tu ramai pandai bahasa

Lain-lain Komen

Quote Burong_Hantuk 13-10-2020 02:50 PM
serammm
Quote salmon-suki 13-10-2020 02:50 PM
Nguyen2 ni Vietnam laa kn..salah sendiri laa mau besarkn breasts..umo 19thn kot,muda lg..masih ada masa utk tumbesaran breasts..

Apaa laa nak dibanggakan kalau breasts besar..serius xfaham...
Quote tumpanglalu74 13-10-2020 03:13 PM
Edited by tumpanglalu74 at 13-10-2020 03:20 PM

Anak jadi mangse..


Duit sape bagi?  Musti la FAMA..
Quote kakyungpilah85 13-10-2020 03:15 PM
Nak besar sangat nak buat ape.. Yg sedia besar ni pon kadang2 rasa xlarat nak bawak.. Kan xmasal2 mati dah... Terima je la kelebihan kekurangan tu...
Quote Artemesiaa 13-10-2020 03:15 PM
Tak pasal2 nyawa melayang oleh itu hargailah apa yang ada
Quote RatuDunia94 13-10-2020 03:17 PM
salmon-suki: Nguyen2 ni Vietnam laa kn..salah sendiri laa mau besarkn breasts..umo 19thn kot,muda lg..masih ada masa utk tumbesaran breasts..Apaa laa nak dibanggak ...



Tahukah anda sebutan "Nguyen" ialah "Win"
Quote lampor 13-10-2020 03:18 PM
salmon-suki replied at 13-10-2020 02:50 PM
Nguyen2 ni Vietnam laa kn..salah sendiri laa mau besarkn breasts..umo 19thn kot,muda lg..masih ada m ...

Mcm mana nk pronounce nguyen tu ye? Ngu-yen ke bunyi dia?
Quote lampor 13-10-2020 03:19 PM
Oh... Tq ratu dah tolong jawab... Sama masa la pulak post
Quote Atata 13-10-2020 03:20 PM
Kagumnya tgk skin budak tu. Dlm keadaan dia mcmtu, skin dia unbelivable flolessss
Quote ina_na 13-10-2020 03:20 PM
lampor replied at 13-10-2020 03:18 PM
Mcm mana nk pronounce nguyen tu ye? Ngu-yen ke bunyi dia?

Yu wen kot.. N tu hilang.. Kalo x silap la.. Hehehe
Quote Kurex 13-10-2020 03:21 PM
Nak besar, tunggu lepas bersalin
Quote tumpanglalu74 13-10-2020 03:21 PM
Edited by tumpanglalu74 at 13-10-2020 03:27 PM
RatuDunia94 replied at 13-10-2020 03:17 PM
Tahukah anda sebutan "Nguyen" ialah "Win"

"Ngoen"..  Tourguide aku kabo kat Saigon.


Quote ina_na 13-10-2020 03:23 PM
tumpanglalu74 replied at 13-10-2020 03:13 PM
Anak jadi mangse..



Agak2 mak dia ade bt gak tak besokan breast sendiri.. Anak muda lg dah buatkan beso.. Buat pe la kan..
Quote lampor 13-10-2020 03:24 PM
ina_na replied at 13-10-2020 03:20 PM
Yu wen kot.. N tu hilang.. Kalo x silap la.. Hehehe

Ooo... Nguyen tu ala2 nur la.kt malaysia kan.. hahaha
Quote lavendernovella 13-10-2020 03:25 PM
"Big boob bigger chance" konsepnyer
Quote tumpanglalu74 13-10-2020 03:29 PM
ina_na replied at 13-10-2020 03:23 PM
Agak2 mak dia ade bt gak tak besokan breast sendiri.. Anak muda lg dah buatkan beso.. Buat pe la k ...

Macam mendadih ke the nite b4..  Sebab nervous nak oper8 saje2 high dulu sejenak.  Konfem ke anak dia ni clean?

Quote copy_paste 13-10-2020 03:41 PM
nak besarkan nen punye pasal,
padahal xyah cucuk2 la,ramas2 pun dah leh besar
Quote tumpanglalu74 13-10-2020 03:59 PM
Edited by tumpanglalu74 at 13-10-2020 04:01 PM
ina_na replied at 13-10-2020 03:23 PM
Agak2 mak dia ade bt gak tak besokan breast sendiri.. Anak muda lg dah buatkan beso.. Buat pe la k ...

Quote salmon-suki 13-10-2020 04:23 PM
lampor replied at 13-10-2020 03:18 PM
Mcm mana nk pronounce nguyen tu ye? Ngu-yen ke bunyi dia?

Xtaw laa..kalau main game je, vietnamese cooking,chef dia mesti letak nama nguyen..tgk show apa2 pun sama..nguyen2 je msti vietnam..hahaha..cara sebut sebenar xtaw laa..kekeke~

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top