CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Baru Tahu Peritnya Bila Anak Keluar Rumah" - Anak Aaron Aziz Sambung Belajar Di Jepun

13-10-2020 01:06 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 16955| Komen: 136

Description: Datuk Aaron Aziz, 44, meluahkan rasa sedih menerusi Instagram apabila anak sulungnya, Danish Anaqi, 16, menyambung pengajiannya di Jepun.
Kredit foto: IG Aaron


Datuk Aaron Aziz, 44, meluahkan rasa sedih menerusi Instagram apabila anak sulungnya, Danish Anaqi, 16, menyambung pengajiannya di Jepun.




"TabarakAllah ya Allah. KAU lah sebaik-baik penjaga untuk anakku.

"Berat hati ini melihat anak sulungku ke luar negara untuk tiga tahun di Jepun.

"Barulah saya tahu betapa peritnya rasa bila anak keluar rumah demi pelajaran," tulisnya bersama video dan gambar ketika menghantar Danish ke lapangan terbang.

Memetik Gempak, anak pelakon itu mengambil kursus Pra-IB dan diploma di sana selama tiga tahun. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 13-10-2020 01:17 PM
Xyah nk perit2 la haron oiiiii. Ko bnyk duit. Anaknko untung dpt belajar kt jepun. Nanti habis kobid ko semua boleh selalu pi jenjalan sana
Anak ko pon mesti mewah kt sana.
Quote Nana_Man 13-10-2020 01:21 PM
LadyCarefree replied at 13-10-2020 01:17 PM
Xyah nk perit2 la haron oiiiii. Ko bnyk duit. Anaknko untung dpt belajar kt jepun. Nanti habis kobid ...

True....  aku lagi kesian ngan rakyat2 biasa yg smpi perit perut pasal tak cukup makan. Once covid dah takde, sebulan sekali gi jepun pun dorang mampu.
Course apa yg budak tu blajar smpi kene gi jepun?  Japanese language ke?
Quote LadyCarefree 13-10-2020 01:25 PM
Nana_Man replied at 13-10-2020 12:21 PM
True....  aku lagi kesian ngan rakyat2 biasa yg smpi perit perut pasal tak cukup makan. Once covid ...

Kt sana pon sure duduk apt lengkap serba serbi. Nk rindu randa pun xde hal nak bervideo call berface time khenzsssss.
Quote iolss 13-10-2020 01:53 PM
ala jepun jak.. 6 jam smpai.. bkn kn transit bagai
pedehal, smntara xle fly in & out, pakai zoom vc jela bang..  
Quote merrissa 13-10-2020 01:56 PM
aku ingat anak dia keluar rumah g merempit...tu yg perit...
Quote mzzenma 13-10-2020 01:56 PM
suka aaron ni.. very family man

as a mother mzz faham perasaan dia. Tadi baru vc anak balik tadika, padahal petang kang jumpa dah. Gi kerja pun rindu anak huhuh
Quote lattehazelnut 13-10-2020 01:57 PM
Anak first mesti lah sebak..
Iols study melaka je tp both parent mcm agak sebak n protective.. anak 2nd 3rd etc biasa je..
Quote YomiuriLandMae 13-10-2020 01:57 PM
anak dia amek pre-IB diploma dkt japan??
wow dulu kemain susah nak amek IB diploma ni even dkt malaysia..
Quote RatuDunia94 13-10-2020 01:58 PM
Anak lelaki dia yg ni nampak mcm adik2 kan..
Quote HoneyManjer 13-10-2020 01:58 PM
huhuhuhuhuuhuhuhuhuhuhuh
Quote stingerstorm 13-10-2020 02:04 PM
Macam nak pegi ngadap sakaratul maut pulak daaa..sedihnya...adoiiiii

dunia at your finger tips now bro...grow up please....

Inila masalah org org kita...tak dapat masuk akademi fantasia sedih, nak pegi tuntut ilmu bagi kemanfaatan diri  pun sedih....

macam aku nak kasi terajang aja...

kehkehkeh




Quote stingerstorm 13-10-2020 02:06 PM
LadyCarefree replied at 13-10-2020 01:25 PM
Kt sana pon sure duduk apt lengkap serba serbi. Nk rindu randa pun xde hal nak bervideo call berfa ...

Kalau bukan cengeng sentap meratap bukan namanya org kita..

last last baring tengah jalan tunggu brim dari kerajaan

kahkahkahkahkah
Quote edayildiz 13-10-2020 02:08 PM
its not bout money la gais..sedih yg mak ayh jer fhm
Quote seri_mawr 13-10-2020 02:17 PM
mmg sedih klu anak selalu depan mata tetiba xde depan mata....bukan senang nak pi lawat time2 covid ni...

anak iols balik kg jek pun...aihh.....x boleh woo...walapun boleh video call bagai...tapi x sama anak ada depan mata.....
Quote URUHA 13-10-2020 02:20 PM
Anak2 g belajar kat negeri lain pun dah risau, apatah lagi kat luar negara. Tambah2 pulak waktu covid 19 ni. Korang yg duk kecam ni xde empathy ke?
Quote aechae 13-10-2020 02:27 PM
URUHA replied at 13-10-2020 02:20 PM
Anak2 g belajar kat negeri lain pun dah risau, apatah lagi kat luar negara. Tambah2 pulak waktu covi ...

Mgkin xda anak lg so x pham gtuuu
Quote haruslah 13-10-2020 02:40 PM
Mmg la boleh vc bagai
Tp x sama dgn dpn mata
Ape2 hal anak jauh
Anak sulung lak tu
Quote helicornia 13-10-2020 02:46 PM
kursus IB tu apa? sori la iols tak tau maklum belajar  local uni je. tapi baru 16 tahun dah bole belajar pra-u meh?
Quote damian_lee 13-10-2020 03:00 PM
RatuDunia94 replied at 13-10-2020 05:58 AM
Anak lelaki dia yg ni nampak mcm adik2 kan..

ingat iols je yang perasan

anyway ..... nama anak .. haruslah perit untuk perpisahan ....
even mak2 kita pun .... kalau tak depan mata mcam x lengkap ... walaupun video call selalu

semoga abam aaron ... tabah
kalau sedih sangat ... kurex sedia meminjamkan bahu

Lihat semua komen(136)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 11:44 AM GMT+8 , Processed in 0.100116 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top