CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Me And My Apek" - Datin Alyah Kongsi Video Bersama Tokram

13-10-2020 11:35 AM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 20243| Komen: 125|Original author: Oleh: kp5x

Description: Lebih tujuh tahun usia perkahwinan, amat sukar untuk melihat Datin Alyah mahupun Datuk Ramli MS berkongsi foto bersama, namun baru-baru ini penyanyi itu berkongsi satu videonya bersama Tokram yang kel ...
Lebih tujuh tahun usia perkahwinan, amat sukar untuk melihat Datin Alyah mahupun Datuk Ramli MS berkongsi foto bersama, namun baru-baru ini penyanyi itu berkongsi satu videonya bersama Tokram yang kelihatan seperti dirakam tanpa pengetahuan suaminya itu di Instagram.


Sumber foto : Instagram alyah81

Walaupun hanya video berdurasi kira-kira 10 saat dan kedua-dua mereka duduk di bangku seperti mengamalkan penjarakan sosial, peminat tetap teruja dan rata-rata memberikan komen 'sweetnya' pasangan ni' sambil mendoakan yang baik-baik buat mereka berdua.



Pernah ditanya kenapa jarang berkongsi foto bersama, ini jawapan Alyah kepada keluarga.my,

"Kami keluar bersama, cuma tak tayang kemesraan depan public.

"Tokram pun panggil saya Jah di rumah".

Akui Alyah, awal-awal dulu dia tertanya-tanya juga kenapa tak boleh ambil gambar tapi bila difikir kembali, usia Tokram (suami) sudah berapa sekarang kan, dia nak kena jaga hati anak-anak dan ibunya, jadi lama-lama Alyah boleh memahami.


Kredit foto : gempak.com

Kredit foto : Instagram alyah81

Datin Alyah, 39 dan Datuk Ramli MS, 62, mendirikan rumah tangga pada Mac 2013. - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 13-10-2020 11:39 AM
Sebab tu je kena bukak benang???? Kepalatan tahap infinity la kau reputs. Macam penting sangat la sekadar record tanpa pengetahuan. Bongok lahai kau ni
Quote mesmerize 13-10-2020 11:41 AM
Kurex replied at 13-10-2020 11:39 AM
Sebab tu je kena bukak benang???? Kepalatan tahap infinity la kau reputs. Macam penting sangat la se ...

kurex taknak rebah di pangkuan tokram ke
Quote Kurex 13-10-2020 11:42 AM
mesmerize replied at 13-10-2020 11:41 AM
kurex taknak rebah di pangkuan tokram ke

Dah kedut dah celah peha tokram tu
Quote syakuntala 13-10-2020 11:46 AM
alhamdulillah... semoga bahagia hingga ke jannah
Quote manehnya 13-10-2020 11:47 AM
Terung qedot ja pun jah oiii
Quote me12345 13-10-2020 11:48 AM
Sbb susah nk tgk berdua...bila up gambar bertutup separuh muka bersama pun netizen dah excited...gigih bukak benang. Maknanye ramai jua pemenat kapel ni
Quote seri_mawr 13-10-2020 11:53 AM
tok ram tu dah tua...
bukannya BBNU...
harus la bukan citarasa dia up2 gmabr mesra kat media social...

tok ram baya2 mak aku ...hahhaa...alyah pulak baya aku...aiihh...hahhaa
Quote kaseh80 13-10-2020 11:53 AM
Nak juga up kat media sosial kemesraan dgn tok
Quote Mamason 13-10-2020 11:53 AM
Owhhh...bagus ni utk ekonomi malaysia zaman pandemik ini...
Quote bluebutter 13-10-2020 11:59 AM
Kurex: Dah kedut dah celah peha tokram tu

Hahahahaha!.


Keji punya statement. Haha.
Quote little_sis 13-10-2020 12:03 PM
bila baca psl couple ni, terfikir jodoh ni misteri sgt..
Quote asmara_me 13-10-2020 12:04 PM
GV Ahad aritu kata dah 70 tahun haha.
Quote qqOfficial 13-10-2020 12:07 PM
Edited by qqOfficial at 13-10-2020 12:09 PM

bg meols tin yah dgn tokram ni pasangan yg rare..

knowing tok ram yg penuh dgn attitude, ramai yg bgtau tokram ni garang bebenor, ego, serius, takleh nak ajak gurau, fokus kalo kerja....kalo nak ajak bincang, sembang dia je nak menang.....maestro muzik yg dihormati. kagumi.... yg betul2 penyanyi2, artis tabikk springgg dgn heols....

then tetiba cinlok dgn alyah.... ntah macam mana diorg kapel, apa ayat2 manis tok ram bagi kat tinyah smpi tinyah sangkuttttt... huhuuu...

Quote qqOfficial 13-10-2020 12:08 PM
little_sis replied at 13-10-2020 12:03 PM
bila baca psl couple ni, terfikir jodoh ni misteri sgt..

setuju....

and diorang ni kapel yg misteri juaaaa....

jodoh khenss... kuasa allah....
Quote me12345 13-10-2020 12:31 PM
Cuma nk ckp tokram pakai suit mmg nampak segak..sbb tinggi kurus kot
Quote imanjannah 13-10-2020 12:34 PM
suka juga tengok pasangan ni, moga bahagia selamanya ye alyah
Quote MadameOnion 13-10-2020 12:44 PM
tinyah insecure ke sbb linda dlm gv? lawanya lahai linda...body pun masih mantap..tinggi lampai sesuai dgn tokram...hahahha
Quote selipar_hijau 13-10-2020 12:53 PM
takut tok ram kene rembat ngn linda ke?
Quote ira_229 13-10-2020 01:03 PM
qqOfficial replied at 13-10-2020 12:07 PM
bg meols tin yah dgn tokram ni pasangan yg rare..

knowing tok ram yg penuh dgn attitude, ramai yg ...

I pernah baca kisah mereka kawin dulu..
tok ram n alya ni kawin kat Batam...tak tau lah kenapa Batam? sama2 single tapi kenapa pilih Batam? so jawapan ni nak tanya mereka lah..
& menurut tok ram lepas aja akad dia tanya Aliya kenapa lah kau sanggup kawin dengan aku? pelik bukan? itulah lah tok ram..

Lihat semua komen(125)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 04:34 PM GMT+8 , Processed in 0.073780 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top