CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Budak 3 Tahun Maut Tertembak Diri Sendiri

12-10-2020 05:48 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3653| Komen: 25

Description: Budak lelaki berusia tiga tahun maut tertembak diri sendiri di kepala menggunakan pistol ditemuinya di dalam laci.
Budak lelaki berusia tiga tahun maut tertembak diri sendiri di kepala menggunakan pistol ditemuinya di dalam laci.


Kredit foto: Mirror


Memetik Mirror, James Kenneth Lindquester menemui senjata api itu di rumahnya di Aloha, Oregon pada Jumaat.

Berikutan kejadian, mangsa dikejarkan ke hospital, namun pasukan perubatan gagal menyelamatkan kanak-kanak itu yang disahkan meninggal dunia dua jam kemudian.

Difahamkan, tiada sebarang dakwaan dibuat berhubung kematian James. - CARI

Bagus

Marah
1

Terkejut
2

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (3 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MissyMolly 12-10-2020 06:26 PM
Tidakkkkkkk...adik ingat pistol air kah???
Quote Dwdrum 12-10-2020 06:41 PM
Mak bapa bodoh
Quote Rogue98 12-10-2020 06:42 PM
Innalillahiwainnailaihirajiun...
Syurga buat mu sayang.
Quote Nana_Man 12-10-2020 07:33 PM
Asal parents tak simpan pistol tu betul2??????
Quote RatuDunia94 12-10-2020 08:29 PM
Apabila pistol ibarat tukul besi, playar, skru driver je di sana..
Quote LautBiru52 12-10-2020 09:12 PM
kesian. comel budaknya
Quote aderaderker 12-10-2020 09:51 PM
O em ji..
Quote Rahah 12-10-2020 09:55 PM
Budak ni ingat pistol mainan... aiyooo...
Quote ikanmasin 12-10-2020 10:14 PM
menyesal tak sudah atas kecuaian sendiri...
Quote missyL 12-10-2020 11:02 PM
Safety pon x on ke..
Haish
Quote any42 12-10-2020 11:10 PM
cuainya parents. bdk2 baya mcm ni pgang pistol mainan sklipun mmg akn hala ke muka sndri. pnjaga pula jnis cuai smpai ank bleh capai bnda yg xpatut bt main
Quote sarah82 12-10-2020 11:11 PM
Dparents dia boleh simpan dlm laci saja senjata api..
Quote Cassieopeia 13-10-2020 12:35 AM
aik simpan dlm laci gitu je ke? anak gitu boleh panjat n ambik? ptt dakwala kecuaian makpak dia.. kokusen ni bukan ke bab hak asasi kemain jaga..
Quote awenda507 13-10-2020 12:51 AM
Kesiannye..mesti dia igt tu pistol menan
Quote binipopeye 13-10-2020 05:32 AM
pistol tu kalo nk standby isi peluru... klik laa kunci locked
bila jd mcm ni menyesal pun xguna...
Quote husna_amal 13-10-2020 09:54 AM
Patut dakwa pemilik senjata ni sebab cuai.
Quote Hizert 13-10-2020 11:35 AM
Kekosen dengan accident pistol berpisah teda. Pistol kot, main letak suka2 je.
Quote Artemesiaa 13-10-2020 11:39 AM
Kecuaian membunuh, dah tahu ada anak kecil dirumah lagi main letak senjata ditempat yang mudah dicapai olehnya
Quote karibelacan 13-10-2020 11:53 AM
tengok movie byk ni adik ni

Lihat semua komen(25)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 02:43 AM GMT+8 , Processed in 0.083489 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top